Sexy Spageti Backless Balles Kleita ar V-veida Kakla Rose Gold Sequin Ilgi Šampanieti Vakara Kleita-line Dzimšanas dienu Ceremonija Puse Kleita ir 2021.

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


76.17

€105.79

Sveiki, dārgais draugs, Laipni lūgti Neatkārtojamu Kleitas Dizaina Veikals.Mums ir mūsu pašu ražošanas rūpnīcā un ir apņēmusies, izmantojot augstākās kvalitātes audumi, lai radītu visvairāk elegants un šarmu, kleitas katrai sievietei.Mēs varētu arī veikt kleitas pēc bildes, kas nāca no jums,laipni mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.Mūsu kleitas ir 100% roku darbs.Sniegt pielāgotus pakalpojumus un steidzamu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.PIEZĪME: Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotus, lūdzu, izvēlēties jebkuru standarta izmēru, kad pasūta, tad uzrakstiet savu mērījumus, informāciju ziņojuma lodziņš, norēķinoties saskaņā ar šādu kleitu pasākums metodi. 1) Pilnas Krūtis = collās vai cm 2) Viduklis = 3) Gurni = 4), Garums no plecu pie pleca = 5), Garums pleca līdz stāvs = (no pleca uz grīdas ar savu kurpes) 6) Armseye(armhole)= 7) Augstums= (no augšas, galvenais, lai grīda ar savu kurpes)

Atgriešanās Politiku

Jūsu apmierinātība ir mūsu ilgtermiņa veikšanu un vislielāko bažas.Tiklīdz jūsu pakete ir ieradies, mēs aicinām jūs atvērt un pārbaudīt, lai pārliecinātos, ka preces, ka mēs, kas atbilst jūsu prasībām.

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu , jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 7 dienu laikā no piegādes datuma.

Gandrīz visus produktus var nosūtīt atpakaļ, izņemot custom lika tiem.Lūdzu, ņemiet kleita pilnīgi jauna ar oriģinālo birkas un marķējumu.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms nosūtījāt kleitu atpakaļ!Mēs sniegs jums atgriezt datus.Ja jūs tikai atgriezties kleitu uz adresi, kas uz iepakojuma, mēs nevaram to saņemt un atmaksāt jums.

Pieprasījuma:

1. Lai atrisinātu jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams, lūdzu, sazinieties ar Klientu Servisa Darbinieki pirmo

2. Ja jums atrast kleitu, nepareizas krāsas vai mērījumi, lūdzu nosūtiet mums skaidri fotogrāfijas 3 darba dienu laikā kopš saņemat svārki.Jūs varat atgriezties un kompensāciju vai mainīt svārki.

3. Ja ir skaidrs, kvalitātes problēma ar kleitu, piemēram, lieliem netīrumiem, sasmalcinātas vai defektu virsmas, lūdzu nosūtiet mums skaidri fotogrāfijas 3 darba dienu laikā kopš saņemat svārki.Jūs varat atgriezties un kompensāciju vai mainīt svārki.

4. Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu atgriešanās sūtījumu info un izsekošanas Nē,mēs atmaksāsim jūsu naudu uz sava konta 2 darba dienu laikā

Bieži Uzdotie Jautājumi

- Jautājumi 1:jūs Varat custom padarītu kleitu, ja man jums nosūtīt dažas bildes?

A:Jā,mēs varam pasūtījuma padarītu kleitu saskaņā ar jūsu attēliem.

-2 jautājumi: vai es Varu pielāgoto izmēru?

A:protams ,mēs varam pielāgoto izmēru, jums brīvi.

- Jautājumi 4:Cik ilgi es varu saņemt savu kleitu?

A:Tas aizņem apmēram 3 līdz 7 dienām projektēšanu un ražošanu, un no 3 līdz 15 dienām uz transporta.

- 5 jautājumi:Kas man jādara, ja thers ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A:Lūdzu, pastāstiet mums pirmo reizi,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, lai atrisinātu problēmu.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Sazinieties Ar Mums

1.Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, pievienot savu veikalu, lai jūsu "Mana Izlase" sarakstā.

2.Mēs ceram, ka jums atstās pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu DSR ja jums ir apmierināti ar mūsu preci un pakalpojumu.Jūsu atbalsts viņam ir ourdriving spēkā.

3.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs ceram, ka jums būs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums zemu atsauksmes, tā, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

4.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot www.vigante.lv ziņu, mēs atbildēsim jūsu ziņojums 24 stundu laikā .

Tagi: līgavas kleita zelta, kleita zelta, kleita trešdiena:, lieliska vakara tērpi, kleita oficiāli, līnijas kleitu balli, signālu vakara tērpi, zelta kleita, vakarā rietumu kleitas, pat kleita

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs ED044
Faktisko Attēlu
Vilciens Vērienīgajai Vilcienu
Iebūvēts Krūšturis
Auduma Veids sequin
Attiecas uz sezonu Pavasara/Vasaras/Rudens/Ziemas Kāzu Puse
seksīga gara vakarkleita Standarta.Plus Lieluma Vai Pielāgota izmēra
Apdare Drapēti, Sequined
Vienuma Tips Vakara Kleitas
Godu Oficiāla Vakara
Piedurknes Stils Spageti Siksna
Zīmola Nosaukums XCL Varone
vestido rosa Abito Da Sera
Materiāls MICROFIBER
Modes Elements Backless
jaunu produktu 2020 luksusa vakara kleita sievietēm
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Jostasvietu Dabas
Siluets A-LĪNIJAS
Kleitas Garums Grīdas Garums
Izgriezums V-Veida Kakla

Uzrakstīt recenziju

Sexy Spageti Backless Balles Kleita ar V-veida Kakla Rose Gold Sequin Ilgi Šampanieti Vakara Kleita-line Dzimšanas dienu Ceremonija Puse Kleita ir 2021.

Sexy Spageti Backless Balles Kleita ar V-veida Kakla Rose Gold Sequin Ilgi Šampanieti Vakara Kleita-line Dzimšanas dienu Ceremonija Puse Kleita ir 2021.

Saistītie Produkti:

Laipni lūgti Mūsu Veikalā Pirkt Info 1. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas parasti ņem 5-8 darba dienas, lai pielāgotu savu balles kleitu, tā var būt vairāk vai mazāk, atkarīgs no tā, individuālo ģērbšanās stilu un pasūtījuma daudzums.Un tad 3-7 darba dienu laikā par starptautisko sūtījumu. 2.
€126.67
Produkta Parādīt Q: Kā pasūtījuma mērījumi?A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus mērīšanas pakalpojumi.Pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp: Krūtis ___ collu vai ___cm, Vidukļa
€121.57
Laipni lūdzam Promworld Vakarā & Balles Kleitu Veikalu Akceptē Pielāgotus, Izmēra Un Krāsu Jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru un krāsu, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) Krūtis ______cm/collas 2) Vidukļa ______cm/collas
€113.92