523 Bordo Mīļotā Dabas-Line Grīdas-Garums Garas Vakara Balles Kleitas/Līgavas Saderināšanās Kleitas Super Svārki Bezmaksas Piegāde

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


126.67

Kleita Parādīt

Šī Vakara Kleita Ir Izgatavota no Augstas Kvalitātes Satīna,Super Svārki.Un Ir Cēlu Priekšā Dizains.Ļaujiet to Padara Jūs Spožāko Zvaigzni pie Balli .

Rūpnīcas Veikalā,Mēs Varam Sniegt Jums Vislabāko Piedāvājumu,Tāpēc Sazinieties ar MUMS.

Izmēri

Labas Commet

Krāsa-Karte

Vairāk Krāsu, Lai Jūs

Process

Saglabāt Vislabāko Kvalitāti

Express

vairāk izvēlēties

Zīmols

qinghaizhibin-QHZB

Mazgāšanas Norādījumi

mazgāšanas temperatūras, kas nav augstāka par 30, nelietot balinātāju, pakārt sausā, ne dzelzs, ne sausas, tīras

Lasīt Mani

Lūdzu, izlasiet zemāk vārdiem ļoti carefull befor jūsu pasūtījuma.U varētu sazinieties ar mums brīvi, ja u ir kādi jautājumi par zemāk politiku.

Piegāde

Eiropas un Amerikas valstu kuģniecības parasti ilgst 7 līdz 21 darba dienu laikā.Lielākā daļa preču, kas tiks piegādātas 2 nedēļu laikā , kamēr tur būs kavēšanās par kaut ko mēs nevaram kontroles (piemēram, slikti laika apstākļi).Citas valstis un reģionos, kas parasti ilgst 30-60 dienas.Ja tas notiek, vienkārši sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs palīdzēsim jums pārbaudīt un atrisināt jebkuru problēmu.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Atgriezties & Kompensācijas

!!!Mēs atteikt atmaksu, ja u nav palīdzētu likvidēšana muitas.Tāpēc, lūdzu, izlasiet uzmanīgi politikas LIKVIDĒŠANAS zemāk.Paldies.

Par Nodokļu

Mūsu kāzu kleitas cenas ir forma 30USD, lai 200USD, Kā www.vigante.lv politiku, attālums ir pircēji nodokli.Mēs redzēsim u vienojas, ja iegādāties mūsu preces.Paldies.

Par kvalitāti

Mums ir daudzi kāzu kleitas, kuras cena ir ap 30USD, 45USD.Tas ir ļoti lētu cenu un bezmaksas piegādi uz daudzām valstīm.Kleitas parasti svars 1kg, kravas nav lēti.Un šīs kleitas ir viss, roku darbs.Tātad, ja u domāju, ka šo lētu cenu, u paradis pievilt uz šīs kāzu kleitu.Ja u vēlaties izsmalcinātu,porcelāna kāzu kleitu, lūdzu, izvēlēties savu kāzu kleitu, kuru cena virs 50USD.Paldies.

Par kompensāciju & strīdu

1. Kā iepriekš vārdiem sakot, mēs veiksim pilnu kompensāciju par u ja preces nav piegāde pēc shiped no 60 dienas ( Brazīlija ir 90 dienas), tāpēc, lūdzu, dont atvērt strīdu afer shiped no 1-40 dienas.Lūdzu, pievērsiet uzmanību preces, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

2. Par pielāgoto izmēru, mēs jums dont pieņemt kompensāciju.

Par krāsām

Daži klienti jautāt, ja ir balts dzidri balts, mēs vienmēr grūti atbildēt, kleita ir Balta, bet ne dzidri balts, tas ir sava veida balts, kas tuvu ziloņkaula, bet ne ziloņkaula.Tāpēc, lūdzu, zināt, ka pirms pirkšanas.

Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Paldies par jūsu atbalstu!

Tagi: bordo kleitas, gabals vakara kleitas, iesaistīšanās kleita svārki, midi satīna svārki, ilgi saderināšanās kleitas plašā, bordo hl kleita, satīna slīdēšanas, rozā satīna dimanta kleita, spilgti rozā satīna kleita, pat kleita

audums matēts satīna
Krāsu un Izmēru Pasūtījuma par Brīvu
Auduma Veids SATĪNS
Kleitas Garums Grīdas Garums
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Vilciens Tiesa Vilcienu
Modes Elements vienkāršs
Faktisko Attēlu
šķeltas NO
Iebūvēts Krūšturis
Modeļa Numurs 523
Godu Oficiāla Vakara
Materiāls Poliestera, SATĪNS
Izgriezums Mīļotā
Piedurknes Garums(cm) īss
Piedurknes Stils Pie Pleca
Vienuma Tips Vakara Kleitas
Atpakaļ Dizainu Pusi Atpakaļ ar Rāvējslēdzēju
Priekšpuses Dizains Gudrs Mīļotā Kakla
Jostasvietu Dabas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apdare Noapaļošana, Drapēti
Siluets A-LĪNIJAS

Uzrakstīt recenziju

523 Bordo Mīļotā Dabas-Line Grīdas-Garums Garas Vakara Balles Kleitas/Līgavas Saderināšanās Kleitas Super Svārki Bezmaksas Piegāde

523 Bordo Mīļotā Dabas-Line Grīdas-Garums Garas Vakara Balles Kleitas/Līgavas Saderināšanās Kleitas Super Svārki Bezmaksas Piegāde

Saistītie Produkti:

Laipni lūgti Mūsu Veikalā Pirkt Info 1. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas parasti ņem 5-8 darba dienas, lai pielāgotu savu balles kleitu, tā var būt vairāk vai mazāk, atkarīgs no tā, individuālo ģērbšanās stilu un pasūtījuma daudzums.Un tad 3-7 darba dienu laikā par starptautisko sūtījumu. 2.
€126.67
Produkta Parādīt Q: Kā pasūtījuma mērījumi?A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus mērīšanas pakalpojumi.Pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp: Krūtis ___ collu vai ___cm, Vidukļa
€121.57