4gab Atkārtoti Aplauzums Noņemšanas Spilventiņi, Kokvilnas Salvetes Microfiber Make Up Noņemšanas Kokvilnas Sūkli Tīrīšanai, Spilventiņi Sejas Tīrīšana Spilventiņi

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.96

€2.80

Aizzīmju Punktiem: 1、grima noņemšanas pamatni, ir super pūkains un mīksts, dziļi iekļūst porās, un veiksmīgi noņem kosmētiku un sauļošanās bez jebkāda diskomforta.

2、grima noņemšanas paliktnis ir izgatavots no izcilas kvalitātes kokvilnas ar hipoalergēna, ūdens uzsūkšanas, gludumu un izturību.

3、grima noņemšanas kokvilnas ir viegls, pārnēsājams un viegli lietojams, un to var glabāt ceļošanas soma, sporta vai somā.

4、Tas ir plaši izmanto daudzās sejas, piemēram, acu make-up noņemšanas, sejas make-up remover, acu ēnas, skropstu tuša, lūpu krāsa un tā tālāk.Šis ultra-mīksts un ļoti efektīva make-up noņemšanas pamatni var izmantot, lai vīriešiem un sievietēm.

5、To var mazgāt un izmantot atkārtoti, tādējādi samazinot atkritumu.

Funkcijas:

1. Grima noņemšanas pamatni, ir super pūkains un mīksts, dziļi iekļūst porās, un veiksmīgi noņem kosmētiku un sauļošanās bez jebkāda diskomforta.

2. Grima noņemšanas paliktnis ir izgatavots no izcilas kvalitātes kokvilnas ar hipoalergēna, ūdens uzsūkšanas, gludumu un izturību.

3. Grima noņemšanas kokvilnas ir viegls, pārnēsājams un viegli lietojams, un to var glabāt ceļošanas soma, sporta vai somā.

4. To plaši izmanto daudzās sejas, piemēram, acu make-up noņemšanas, sejas make-up remover, acu ēnas, skropstu tuša, lūpu krāsa un tā tālāk.Šis ultra-mīksts un ļoti efektīva make-up noņemšanas pamatni var izmantot, lai vīriešiem un sievietēm.

5. To var mazgāt un izmantot atkārtoti, tādējādi samazinot atkritumu.

Parametrs:

Nosaukums: Aplauzums Noņemšanas Pamatni

Audums: kokvilna

Izmērs: diametrs ir aptuveni 12cm/4,72 in

Uzglabāšanas soma izmērs: par 22.2*14.7 cm/8.74*5.79 gadā

Specifikācija: 4gab

Iepakojuma Saraksts:

4 * Grima noņemšanas pamatni

1 * Uzglabāšanas soma

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: dual forma nagu komplekts, crystal poly gel kit, zobu diegs turētājs, grims noslaucīt, grims birste, burvju pulveris, gumijas tīrītājs, 12 grims, nagu zīda apmetni, Sejas grims

Sastāvdaļas KOKVILNAS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piliens kuģniecība Atbalsts
NETO MASAS 4gab
Modeļa Numurs Grima Noņemšana Spilventiņi
Zīmola Nosaukums sarkanā dieny
2. veids atkārtoti lietojami kokvilnas spilventiņi
1. tipa Grima Noņemšana Spilventiņi

Uzrakstīt recenziju

4gab Atkārtoti Aplauzums Noņemšanas Spilventiņi, Kokvilnas Salvetes Microfiber Make Up Noņemšanas Kokvilnas Sūkli Tīrīšanai, Spilventiņi Sejas Tīrīšana Spilventiņi

4gab Atkārtoti Aplauzums Noņemšanas Spilventiņi, Kokvilnas Salvetes Microfiber Make Up Noņemšanas Kokvilnas Sūkli Tīrīšanai, Spilventiņi Sejas Tīrīšana Spilventiņi

Saistītie Produkti:

Apraksts: - Vintage Jostas Sprādze ar Freemasons modelis - Viegls,unikāls dizains,patīkama detaļas, jostu sprādzes,rietumu modes kovboju stils, Sprādzes Izmērs (L x W): 10 x 7.3 cm/ 3.94 x 2.87 collas - Piemērots Siksnas Platums: 3.6-3.9 cm/ 1.42-1.54 collu - Materiāls:
€4.07
Der Pandora Aproce Sākotnējā 925 Sterling Sudraba Šarmu Ažūra Saule, Zvaigznes & Moon Krelles Sieviešu DIY Rotaslietu izgatavošana Charmsy ◕‿◕ Produkta informācija Vienuma Tips : Piekariņi Sākotnējā Sudrabs 925 preces Nosaukums : Ažūra Saule, Zvaigznes & Moon Šarmu Materiāls
€10.19
Apraksts: Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:1gb Krāsa: Sudraba Materiāls: Tērauds Visa Izmērs:(Aptuveni):Kā Attēlā Parādīts Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu atļaut 0.1-0.5 cm atšķirības, manuāla mērīšana.
€2.87
modname=ckeditor Specifikācija: Materiāls:plastmasa Ārējais diametrs:28mm Iekšējais diametrs:24.5 mm Garums:60mm Svars:6,5 g/gab Tērps: Karavāna, S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8, lukturīšus vai citus vienāda diametra lukturi Funkcijas:piemērots āra
€2.78
Taisni Džinsi Sievietēm Ar Augstu Vidukli, Melna Balta Džinsi Vintage Drauga Mamma Denim Džinsu Bikses Sieviešu 2020. Gadam Retro Vaļīgas Bikses Labdien!Laipni lūgti JAUNĀ STRAUMES 0125 Veikalā!
€12.33