Yagi 2.4 GHz Signāla Pastiprinātājs Antenas Diapazons Paplašinātājs par Mavic Gaisa/2/Mini/Pro/Spark

Recenzijas (7)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


3.12

€4.16

Apraksts:

OOTDTY

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Motīvs:

Izmantojot ABS un tīra alumīnija, pēc anodizing ārstēšanu, lai uzlabotu tekstūru, nodiluma izturība, korozijas izturība.

Izmantojot Yagi antenu principu, lai uzlabotu antenas signāla.Katru alumīnija stienis atrodas fiksētā stāvoklī pēc noteiktiem augstuma attiecība signāls tiek uzklāts, uzlabošanas efekts ir labāks, un lidojuma attālums tiek palielināts no 2,5 KM līdz 3,5 KM.

Antenas signāla uzlabošanas samazināt lidojumu nelaimes gadījumu un padara lidojumu, vairāk drošības.

Neliela izmēra un viegla, ērti darboties.

Montāža un demontāža ir vienkārši un ātri, nav nepieciešams, lai mainītu kontroles, plug and play, nesagraujošā konstrukcijas iekārtas.

To Yagi antenu sastāv no aktīvās vibrators (tālvadības pults nāk ar antenas), ir atstarotājs (nedaudz ilgāks, metāla stieples) un vairāki direktori (īsāku metāla stienis).Vairs atstarotājs, kas spēlē lomu, kas atspoguļo enerģijas, un īsāks direktors loma vadīt enerģiju.Atstarotāji un direktoru abās pusēs aktīvās vibrators veikt sākotnējo divu veidu starojumu vienā virzienā starojums, lai palielinātu pastiprinājuma antenu.Yagi antenas ir vienkārša struktūra, ērti barot, un ir augsti ienākumi, kas nav pieejami no vertikālā antena.

Šī Yagi antena ir 2.4 GHz versijas.Jūs varat atvērt dūkoņa APP [settings] (Iestatījumi), lai pārbaudītu, cik bieži dūkoņa signālu un pēc tam izvēlieties.

Piezīme: cenā ir ietverta tikai 2 Yagi antenas, izņemot tālvadības pults un mobilā tālruņa demonstrēšanai.

Tas ir īpaši paredzēts D-JI Mavic Gaisa/Mavic 2/Mavic Mini/Pro/Dzirksteles/Autel EVO drones.

Specifikācijas:

Vienuma Tips: Signāla Pastiprinātājs Anenna

Materiāls: plastmasa+metāls

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Daudzums: 1 Set

Piezīme:

Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā Ietilpst:

1 Komplekts x Signāla Pastiprinātājs Anenna(2.4 GHz)

(citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta!)

Tagi: dji mavic pro, scott spark, 1km dūkoņa, cel fi pro signāla pastiprinātājs, dj dūkoņa, skatuves mazgāšana, mavic mini, dūkoņa video, dji dzirksteles dūkoņa apps, mavic pro

Svars 45g
Iepakojums No
izmērs 9.3x7x3.3cm
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Modeļa Numurs -
Saderīgs Dūkoņa Zīmols DJI
Iepakojuma Lielums 9.3x7x3.3cm
Materiāls Plastmasa+Metāls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Dūkoņa Modelis D-JI Mavic Gaisa/2/Mini/Pro

Uzrakstīt recenziju

Yagi 2.4 GHz Signāla Pastiprinātājs Antenas Diapazons Paplašinātājs par Mavic Gaisa/2/Mini/Pro/Spark

Yagi 2.4 GHz Signāla Pastiprinātājs Antenas Diapazons Paplašinātājs par Mavic Gaisa/2/Mini/Pro/Spark

Saistītie Produkti:

Piemērots DJI FPV Papildu Pelēkā Motora Aizsardzības Vāciņu, Putekļu necaurlaidīgs, Mitruma izturīgs un Sasist-pierādījums, Motora Pārsega Produktu prezentācijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Motīvs: Izmantojot videi draudzīgu plastmasu materiāli, 3D drukāšanas
€5.47
Dzenskrūves Stabilizators Turētāja Stiprinājuma Siksna Asmens Aizsargs Aizsargs, lai DJI Mavic Mini/Mini 2 Dūkoņa Aksesuārus Mount Fiksētu lentu Kaklasaites Piederumi Motīvs: 1. Noteikt dzenskrūves fizelāžas, lai efektīvi novērstu asmens bojājumiem, kas rodas glabāšanas laikā; 2.
€6.82
Apraksts: Izgatavoti no augstas kvalitātes meterial, kas ir izturīgs un praktisks. Maza izmēra,viegls,ērti pārvadāt,nav izturības laiks. Portatīvo, zems trokšņu klusu lidojumu. Lielisku sniegumu.viegli uzstādīt un noņemt nost. Der DJI Mavic Mini 2 dūkoņa piederumi. Specifikācija: Materiāls:Plastmasa Izmērs:Apm.5.85x1.5x0.55cm/2.30x0.59x0.22inch Komplektā
€4.58
Sunnylife 2 in 1 Tablete Turētājs ar Sunhood par Mavic Air 2/Mini/Pro/2/Gaisa/Spark Funkcijas: - Liels spriegošanas diapazons aptuveni 109-170mm.Saule kapuci, garums: 247mm, Platums: 180 mm.Atbalsta lielākā daļa tabletes uz tirgu. - Jūs varat pielāgot leņķi īpašnieka, lai sasniegtu
€46.93
Šasijas Komplekts DJI Mavic Mini 2 Augstums Extender Ātri Atbrīvot Kāju Aizsargs Kājām Paplašinājumi Dūkoņa Piederumi Motīvs: 1. Multi-funkcionālo augstums paplašinātāju, pacelšanās un zemes (profesionālo darbību), divu-in-one funkcija; 2. Efektīvi palielināt līdz 3cm/1.18 ,
€2.57
Motīvs: 1. Viengabala konstrukcija, izturīgs un valkā-resistan, 2. Novērst gimbal no skrāpējumiem un trīce, kas rodas glabāšanas laikā, un aizsargātu gimbal objektīvs un uz leju-lai skatītu lampas, 3. Ātra demontāža un montāža, viegli uzglabāt. Apraksts: Materiāls:
€1.69
Dual Āķis Regulējams Tālvadības pults Siksniņa Kakla Siksnu DJI Mavic 2 Mavic Pro Mavic Mini Mavic Gaisa Dzirksteles Dūkoņa Piederumi Motīvs: 1. Atbrīvojiet rokas un padarīt aviācijas lidojumu vieglāk; 2. Plats un biezs siksniņa, padarot to drošu un ērtu, lai pakārt ap kaklu; 3.
€6.13
Funkcijas: Produkts uzlabo lidojuma stabilitāte laikā lineārā paātrinājuma un ārkārtējas darbības drones augsta lidojuma ātrums. Specifikācijas: Produkta Nosaukums: Aizmugurējais Spārns Materiāls: 3D Drukāšanas Plastmasas Produkta izmērs: 6.1*4*3.2 cm Produkta
€4.18
Apraksts: Piemērojamie modeļi: par Mavic Pro, Neto svars: 20.8 g, Iepakojuma saraksts: 1gb Gimbal Kamera ar Roku.
€35.12
Apraksts: Perfekti Atbilstu: piemērots DJI Mavic Gaisa 2S/Par DJI Mavic Air 2 objektīvs, stabils un viegli uzstādīt, viegli lietot. Efektīva Ēnojumu: Nomāc astigmatisms attēlu, kā izvairīties no klaiņojošiem gaismas iekļūšanu objektīvs. Paaugstināta Sānu Paneļa Dizains:
€2.58