M30 Vairumtirdzniecības 26Pcs A-Z Kristāla Rhinestone Alfabēta Burtu Šarmu DIY pet pakārt šarmu piederumi

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


4.46

Ja jums nepatīk, sajauc ,jūs varat izvēlēties vienu zemāk .

Maksājuma

Mēs pieņemam Darījuma,kredītkartes ,bankas ,utt.

piegāde

Mēs kuģis no pasūtījuma 1-3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Tā kā tas ir starptautisko pārvadājumu,Piegādes laiks:

Ar Aviopastu: Parasti, apmēram 15-25 darba dienas (Bezmaksas Piegāde)

Ar Express: Parasti aptuveni 5-10 darba dienas. (darba dienās ir neietver nedēļas nogalē un brīvdienās), lūdzu, apstiprināt, pirms jums nosūtītu maksājumu.

Mēs modernizācija aviopastu, lai EMS,DHL,UPS,FedEx.ja jūs pērkat vairāk nekā $130dollars.Nav nekādu papildus maksu,bet jūs varat saņemt jūsu pakete, 5-10days,ļoti ātri!

ja jums ir papildu jautājumi saistībā ar kuģošanu, lūdzu, ļaujiet man zināt.Mēs varam apspriest to, kā vislabāk atrisināt visas problēmas vai jautājumus.Atkal, klientu apkalpošanas ir mana prioritāte numur viens!

Atsauksmes

Kad jūsu prece ierodas apmierinošā stāvoklī,lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un augstu dsr zvaigzne mums, ja šīs preces ir ievietojis Festivāla laikā,piegādes datuma tiks aizkavēta.

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, tāpēc, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, un lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.Liels paldies par jūsu palīdzību.Protams, mēs atstās pozitīvas atsauksmes par mūsu veida pircējiem.

Atgriešanās politiku

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 10 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu jāsaglabā to oriģinālās statusu.

Sazinieties Ar Mums

Lūdzu, sazinieties ar mums TradeManager

TaadeManager: cn1501551049

Par MUMS

RŪPNĪCAS CENU!

Mēs pārdodam pavisam jaunu vienumus tieši no rūpnīcas Āzijā.Tas ir iemesls, kāpēc mūsu cenas ir tik konkurētspējīga.

Lai nodrošinātu kvalitātes kontroli mēs personīgi pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas.Visas preces ir 100% jauns un pārbaudīta.

1.Mēs garantējam 100% klientu apmierinātību.Ja prece nav kā aprakstīts vai kļūdains, kad jūs to saņem mēs aizstās to, lai jūs bez papildu maksas.

2. Daudzi pārdevēji piegādes pelēkā tirgus, Mēs garantējam, ka mūsu produkti ir pavisam jauna, oficiālo un pirmās klases kvalitātē.

Mēs vēlamies jums pateikties par jūsu interesi par mūsu produktiem.Mēs esam jauna pārdevēja šajā tirgū, Mēs ceram, lai izveidotu spēcīgu ilgtermiņa abpusēji izdevīgas attiecības ar jums.Lai vienkāršotu lietas, jūs varat iegādāties produktu no asv un pārdot to, kas tieši jūsu klientiem - mēs esam laimīgi, lai kuģis produkts tieši ar viņiem.

Ja jūs domājat, ka mēs varam apmierināt jūsu prasības, lūdzu, nosūtiet mums savu pasūtīt drīz.

Tagi: xr portatīvo ekrānu

Vienuma Tips Piekariņi
Stils MODERNS
Metālu Tips Cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes
Piekariņi Tips Alfabēta, Datumi Un Numuri

Uzrakstīt recenziju

M30 Vairumtirdzniecības 26Pcs A-Z Kristāla Rhinestone Alfabēta Burtu Šarmu DIY pet pakārt šarmu piederumi

M30 Vairumtirdzniecības 26Pcs A-Z Kristāla Rhinestone Alfabēta Burtu Šarmu DIY pet pakārt šarmu piederumi

Saistītie Produkti:

10 Gab. Piekariņi Zobens, Duncis Kuloni, lai Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana DIY Roku darbs Amatniecības Secinājumi J60E OOTDTY 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Funkcijas: Augstas Kvalitātes Materiāls: Izgatavots no sakausējuma, kadmija bezmaksas un niķeļa
€0.87
Diy Kulons Lapas Šarmu 13*14mm Lapu Kulons 6pcs Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Handmake Rotaslietu izgatavošana
€1.19
Krāsa: Kā picture rādīt Materiāls: Sveķu,Vieglmetāla Lielums:Kā picture rādīt Daudzums: 5gab Izmērs:diametrs ir par 25mm, augstums aptuveni 35mm Stils: Rotaslietas, Amuleti Piezīme: 1.Ir iespējams, ir nedaudz atšķirīgs krāsas,jo datora monitoru iestatījumu. 2.Ar atšķirību measurment metodi, pls,
€2.24
Produkta Informācija: Nosaukums:Dabīgā Akmens Moderns Kvarca Kuloni Ūdens piliens forma, Kulons, lai Rotaslietu izgatavošana Diy kaklarota piederumi Lielums 29x56mm Materiāls: Dabīgā akmens Izmērs:29x56mm Motīvs: Modes skaistu aksesuāru Rotaslietu izgatavošana Dāvana:
€1.87
modname=ckeditor 10pcs Ķiršu Konfekte Piekariņi 1.materiāls: Sveķi 2.izmērs : kā picure parādīt 3. Lielāko pasūtījumu, ir apsveicami ,pls justies brīvi ziņu mums 4.mūsu produkti ir augstas kvalitātes,mums ir jāpārbauda pa vienai pirms nosūtīšanas, 5.ja
€4.84
Cienījamie klienti, es esmu ļoti priecīgs, ka esat izvēlējušies mūsu veikalā.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums! Apraksts: Daudzums:10Pcs Materiāls:Sakausējuma Forma:Roze Krāsas:4 Krāsas Sakarā ar gaismas un uzrauga ietekme, un krāsas
€3.34