Modes Pilnu Kristālu Inkrustācijas Leopard Gredzenu Atvēršanas Personības Unisex Gredzenu, Kāzu Svinības, Rotaslietas, Dāvanu

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.09

€2.23

Par Kuģošanas

A. parasti Mēs kuģis ar 1-3 darba dienu laikā no saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs parasti kuģis ar China Post Air Mail.Ja vēlaties, lai citas izteikt kā: YANWEN, EUB, DHL, EMS, utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

YANWEN piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas; EUB ir par 15-35 dienas; DHL un EMS ir par 7 -15 dienas

B Lūdzu atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, modeli, jūs vēlaties, mēs nosūtām preces uz jums, pēc jūsu informāciju, vai mēs nosūtīsim tā nejauši.

C. Iesniegt pilnīgu pareizo adresi un tālruņa numuru, un mēs būsim gatavi aprēķināt kuģniecības izmaksas, jūs.Jauktas krāsas un modeļi ir laipni gaidīti mūsu veikalā.Mēs darīsim kombinētās piegāde par jums.Mēs pieņemam drop shipping.Labākā cena būs priekšroka.

D. Mēs neesam atbildīgi par jebkādu muitas vai importa nodokļiem.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā parasti ir sagaidāma liela brīvdienas (atbildi 48 stundu laikā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu nosūtīt jūsu e-pasta adresi un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu solīt tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Atgriešanās un kompensāciju

A. pircējam ir jāiesniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par papildu piegādes izmaksām.

C. pircējam ir jāsazinās ar mums 3 darba dienu laikā, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

D. Mēs ievērojam visus www.vigante.lv saistīti nosūtīt un atmaksas noteikumiem.Lūdzu, neuztraucieties.

Ar Feedfack

A. Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka jums patiks mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ceram uz jūsu pozitīvu atsauksmi.

B Ja izstrādājumu attēli tiek pievienots, ja atstāj pozitīvas atsauksmes par mums jūs saņemsiet jauku dāvanu par brīvu (lūdzu, sazinieties ar mani par bezmaksas dāvanu savu nākamo pasūtījumu) Paldies ļoti daudz!

Tagi: xr mednieks gadījumos

Formas\raksts Dzīvnieku
Mozaīkas materiāls Kristāla / mākslīgā akmens / pusdārgakmeņu akmens
Materiāls Kubiskā Cirkonija
Svars 8g
Bezmaksas Piegāde Ar Kurjeru Pasūtījumus > 150usd Bezmaksas DHL \ EMS \ Fedex IP\Fedex IE
Saderība Visi Saderīgie
Iepakojums opp maisā
Stils Classic, Modes Romantisks Bohēmietis Modes Rotaslietas
Gredzeni Tips Kokteilis Gredzens
Funkcijas Garastāvoklis Tracker
Rūpnīcas
Piezīme valkāt neizbalo
Gredzena Izmērs(ASV) Atvērt
Modeļa Numurs BT*3242
piegāde Pasūtījumus> 12 USD, Bezmaksas Piegāde
Vai multi-layer
Vienuma Tips Gredzeni
Metālu Tips Cinka Sakausējums
Dzimums Sievietes
Sods vai Modes Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Godu Kāzas, puse, Kāzas, Dzimšanas diena, Jubilejas, Dāvanu, valkā
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana

Uzrakstīt recenziju

Modes Pilnu Kristālu Inkrustācijas Leopard Gredzenu Atvēršanas Personības Unisex Gredzenu, Kāzu Svinības, Rotaslietas, Dāvanu

Modes Pilnu Kristālu Inkrustācijas Leopard Gredzenu Atvēršanas Personības Unisex Gredzenu, Kāzu Svinības, Rotaslietas, Dāvanu

Saistītie Produkti:

Motīvs: Metāls: Varš Krāsa: Kā attēlu Gredzena Izmērs(ASV):6-10# Paketē Iekļauts: 1*Gredzens Piemērots Brīdis: Kāzu / Party / Iesaistīšanās / Dāvanu / Jubilejas / Priekšlikums / Casual/ Pāriem....
€2.03
Materiāls:Vara Stils:Moderns Vispārīgi:Sievietes Svars:10g Iepakojums ietver:1 gab gredzenu Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, jo katru datoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.
€1.02