Amerikāņu karogu mobilā tālruņa siksniņa lentes Kulons Modes ilgi, izturīgs multi-funkcionālo taustiņu aizdare

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.2

€2.54

Laipni lūgti mūsu veikalā!

DIY jūsu logo, ir laipni lūgti.

Apraksts:

O ur Pakalpojumu:

- Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem .

- Mēs apsolām visiem jautājumiem atbildēsim 24 stundu laikā, kad mēs saņemsim jūsu informāciju.

- Darba laiks: 24 stundas palaist.

Maksājums:

- Daudzi maksājumu metodes ir pieejams www.vigante.lv.

- Piemēram, Darījumu, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu ( Western Union &Money Gram)

Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

Piegāde :

1).Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir labi, ja jūs apstiprinātu pasūtījumu.

2).Preces parasti tiek nosūtīti ārpus drīz pēc tam, kad maksājums ticis pārbaudīts (sestdienās, svētdienās un valsts svētku dienās izslēgts).

3).Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde pa pastu Ķīnas Aviopastu, lai visā pasaulē.Tas prasīs apmēram 7-22 darba dienu laikā, lai sasniegtu visvairāk valstīs.

4).Ja jums ir nepieciešams ātrs piegādes metodi, piemēram, EMS / FedEx / DHL / TNT / UPS / un utt.Lūdzu, lūdzu, atstāja masseage.

5).Piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa un piegādes metodi, parasti tas aizņem apmēram 7-22 darba dienu laikā Ķīnas Gaisa Pastu.

Un 5-7 darba dienu laikā ar kurjera FedEx / DHL / TNT / UPS / un utt.

Zemes gabala ierašanās laiks atsauces:

6).Ķīnas Aviopastu, ja jums nav saņemt preces 30 dienu laikā pēc tam, kad mēs vienošanās.Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs dziesmu un informētu jūs, detaļas.Par Kurjeru ( DHL / FedEx / UPS / EMS / TNT ), ja jums nav iespējams saņemt 15 dienu laikā pēc tam, kad mēs to piegādi.Lūdzu, dodiet mums zināt.Mums būs dziesmu un informētu jūs, detaļas.

7).Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, negaidītas dabas katastrofas.Ja sūtījums atbilst citām kavēšanās, piemēram, nedēļas nogalēs un svētku dienās, slikti laika apstākļi, un tā tālāk, lūdzu pacietīgi gaidīt.

Atgriešanās Politika :

- Visas preces 100% pilna pārbaude pirms piegādes.Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.- Papildu kuģniecības izmaksas, būtu jāpievērš jūsu pusē.Atgriezto preču jāuzglabā to oriģinālajā un labus apstākļus.Atpakaļ preces, kas būtu nepieciešama,

Solis: 1).Sazinieties ar mums, izmantojot Alibaba.com ziņu centra vai e-pasts.

2. solis).Sniegt tik daudz detaļas, cik vien iespējams par preces problēmas jums.

Step3).Atļauju atgriezto preci tiks izsniegta.

4. solis).Atgriešanās objektu, kā vienojās apmaiņu vai kompensāciju.

Atsauksmes :

Lūdzu, apstipriniet saņemšanas sūtījuši, un, kad jūs to saņem.

- Ja jums ir jautājumi par preci, lūdzu sazināties ar mums šajā laikā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas problēmas.

K opš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Baudīt jūsu iepirkšanās!!!

Tagi: kameras cctv, tālrunis vertu, harley quinn taustiņu ķēdi, siksniņa vīriešiem, keychain, atslēgas kakla siksna, karoga asv, cap lock, naruto kakla siksna, gabals mobilo telefonu piekariņu

izmērs long
Stils Punk
Formas\raksts lock
Izcelsme CL(Izcelsmes valsts)
Saderība ios
Metāla krāsa Nav
Materiāls Plastmasas
Funkcijas Garastāvoklis Tracker
Metālu Tips Nav
Modeļa Numurs 2.5
Dzimums VĪRIEŠI

Uzrakstīt recenziju

Amerikāņu karogu mobilā tālruņa siksniņa lentes Kulons Modes ilgi, izturīgs multi-funkcionālo taustiņu aizdare

Amerikāņu karogu mobilā tālruņa siksniņa lentes Kulons Modes ilgi, izturīgs multi-funkcionālo taustiņu aizdare

Saistītie Produkti:

Hi draugs,Kā jums iet?Laipni lūgti manā veikalā,Ja jums ir kādi jautājumi,aicinām sazināties ar mums!Ja jūs vēlaties, lai transporta ātri,es iesaku jums izvēlēties labāku loģistikas metode!Tāpēc, ka Bezmaksas piegāde loģistika transports ir ļoti lēni,laiks ir aptuveni 2-4 mēnešus!Kad esat izvēlējies
€3.06
Kurpes, futbola formas keyring, ļoti modes un radošs.Ideāls chioce kā radošu un pārsteiguma dāvanu. Stāvoklis: Jauns un augstas kvalitātes Metāla krāsa:Sudraba Dzimums:Unisex Forma/modelis:Apaļa Stils:Moderns Vienuma Tips:Atslēgu Ķēdes Materiāls:
€1.01
20667657506511185 PIELĀGOTA MUMS IR PROFESIONĀLI ASV $ 1.36 / USD 1.36 / US $ 1.34 / USD 1.36 / USD 1.37 / USD 1.36 / USD 1.36 / US $ 1.38 / DIY pielāgošana, attēla pielāgošana!Nepieciešams, lai kontakts. 100% jauni augstas kvalitātes Produktu Veids: Keychain, Materiāls: stikls + metāls Izmērs:
€0.95
Apraksts: EASYA Sarkanā, Zilā Liels Rhinestone Tauriņš Keychain Chaveiro Modes Gudrs Kristāla Kukaiņu Šarmu Kulons Somas Aksesuāri Atslēgu Gredzens Izmērs: 11cm Krāsa: Sarkana,Zila Forma: Butterfly Posteņa Nosaukums: Keychain Attēlu Rādīt: Iepirkšanās
€3.05
Jauns Anime Uzbrukumu Titan Keychains Piederumi Japāņu Akrila Atslēgu Piekariņi Kulons Piederumi Karikatūra Cilvēks Zēns Atslēgu Gredzens [vārds, uzvārds]Uzbrukumu Titan Jujutsu Kaisen Caurspīdīga akrila double-sided taustiņu ķēdi [Materiāls] Importa augsta iesūkšanās akrila + nerūsējošā
€1.11
Dārgie Draugi, Laipni Lūgti Mūsu Veikalā Ja jūs vēlaties, lai saņemtu savu paketi ātrāk , un vēlaties izsekošanas paketi informāciju , Lūdzu, izvēlieties epacket vai China Post Air Mail , epacket piegādes laiks: 10 - 28 dienas. Ja jums nav epacket opciju , var izvēlēties,
€1.57
LAIPNI LŪGTI MŪSU VEIKALĀ, LABA VĒLĒJUMI! Vienkārši Keychain Push Burbulis Fidget Rotaļlietas Poppers Dekompresijas Rotaļlietas Fidgets atslēgu piekariņi Anti Stress Valde Izmērs 6.5 cm, Biezums 1,5 cm Krāsu kā rādīt attēlu opp maisiņu katram Piezīme: lūdzu,
€1.28
Ir 2021. Modes Paldies Skolotājs Keychain Mīlestību Sirdī Stikla Kulons Auto Soma Atslēgu Ķēdes Turētājs Skolotāju Diena Dāvanu Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: Vara + Stikla Keychain Garums: 9 cm Izmērs: Rene Kulons: 28mm, Stiklam: 25mm Konversija: 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collu Brīdinājums:
€1.17