Biezums Ziemas aukstā laika Pieaugušo Māmiņa 95% Balto Zosu Dūnas Siltuma guļammaiss Tūrisma Pārgājieni

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


79.51

€118.67

Dārgie draugi,Lūdzu, ņemiet vērā:

Balto zosu dūnas uzpildes materiāli, ērti un saglabāt siltu.Noteikti ir pūkains, guļammaiss ir viegls, bet tas ir silts.

Uz leju ir ļoti mīksta un gaiši.Ir neliela atšķirība starp leju un uz leju, kas rada gaisa konvekciju, jo guļammaisu, lai būtu slikti.Tā var veidot biezu siltumizolācijas slāni, kas ir izolēta no ārpuses, tā, ka ārpus aukstā gaisa nav viegli, lai sasniegtu iekšā, un iekšā karsto gaisu, nav viegli panākt, lai ārējā, tā, ka temperatūru var uzturēt.

Izmantot rāvējslēdzēju starptautisko slaveno zīmolu.

Izturīgs tafta apvalku, kas spēs izturēt gadiem stingra izmantot.

Izmantot ūdensnecaurlaidīga auduma, neliels lietus nav problēma, protams, tas nav ieteicams, lai saņemtu slapjš, kad līst.

Inovatīvas Footbox Dizains-Footbox ir velvēti, lai jums ir pat vairāk, roon, lai jūsu kājām.

Pievienot izolāciju apakšā guļammaiss saglabā jūsu kājas siltas.

Pakete ietver:

1 * Leju Guļammaiss

1 * Uzglabāšanas soma

Specifikācijas:

Apvalks Audums:20D 400T Neilona

Uzpildes materiāls:95% Balto zosu dūnas

Izmērs:210cm*80cm (Brīvs vieta)*50cm (Šaurā vietā)

Uzpildes Jauda:800

Guļammaiss svars 2000g, svars piepildīta uz leju, ir 1600g,Komforta temperatūra:-20~-10 grādu pēc celsija,kas ierobežo temperatūra -30~-15 grādu pēc celsija

Guļammaiss svars 2400g, svars piepildīta uz leju, ir 2000g,Komforta temperatūra:-30~-20 grādu pēc celsija,kas ierobežo temperatūra -35~-25 grādu temperatūrai.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. kad jūs iegādāties guļammaisu, lūdzu, izvēlēties atbilstoši svars pildījumu uz leju.Vairāk masas, jo vairāk siltuma.

2. Uzpildes nosaka, izmantojot mašīnu automātiski aizpildīts.Raksturīgi, ka kļūda tiks ietvaros 50g.

3. Produkta krāsa attēli var nedaudz atšķirties sakarā ar krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora iestatījums, lūdzu, skatiet reālo objektu, jūs saņemat.

4. Uzglabāšanas maiss krāsa var atšķirties sakarā ar produkta sastāvu, bet tas neietekmē kvalitāti.

5. Ja jums ir nepieciešams lielāka izmēra, lūdzu, sūtiet man ziņu.Ja jums ir nepieciešams, citus stilus, lūdzu, sūtiet man ziņu.

6. Ja jums ir nepieciešams, jums ir nepieciešams, vairumtirdzniecība, mēs dos jums atlaidi, cenas, lūdzu, dod man ziņu.

Mums būs smagi jāstrādā!Visi pircēji var būt apmierināts!Laimīgu iepirkšanos.

Par ūdensizturīgs: mīļie draugi, ja jūs kempings,ūdensizturīgs, galvenokārt, teltis, šis guļammaiss tikai novērstu maz ūdens, nav ieteicams lietus drenched guļammaiss, kas tieši.

Aptuveni divus guļammaisus sašuj kopā.Jums tikai nepieciešams nodot divos guļammaiss rāvējslēdzēju kopā, jūs varat viegli īstenot divus guļammaisus kopā pulcēšanās lielā pāriem guļammaiss.Ja jūs pērkat divas guļammaisi,mēs nosūtīsim kreisais rāvējslēdzējs un tiesības rāvējslēdzēju,var salaist kopā par lielu pāri guļammaiss.Ja jūs pērkat vienu guļammaisu,rāvējslēdzēju pa kreisi vai pa labi, pēc nejaušības principa.

Paldies par jūsu laiku !Laimīgu iepirkšanos!

Looking forward to darīt ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums !

Piezīme: Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika,Lūdzu, atstāt visas piecas zvaigznes, labas atsauksmes,ļoti Pateicos.

Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite(ziņu,TradeManager).Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkuru jautājumu.Paldies par laipnību.

Par Kuģniecības :

1. Mēs jums saskaņā ar jūsu valsti, lai izvēlētos atbilstošu transporta kompānija, piemēram, www.vigante.lv Standard Shipping,ePacket,Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts,Nīderlande pastu,CNE express.Pārliecinieties, ka jūs varat ātri saņēmis jūsu pasūtījumu.

2. Paku kuģa, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājumu, un Pēc gaisa pasta prasīs apmēram 15-60days,(ePacket 10-45 dienas), Dažos attālos countriesl var būt nepieciešams 90 dienas.

3.Ja jums ir nepieciešams, produktiem, steidzami, lūdzu, izvēlies, DHL/FedEx/UPS/EMS, parasti ilgst 7-10days,EMS ir nepieciešams veikt 7-15 dienas.

4.Starptautiskos pārvadājumus, ir nepieciešams ilgs laiks, lūdzu, esiet pacietīgi, mēs pārbaudīsim vēlāk dinamisku informāciju, ka zemes gabalu var nejaušiem bojājumiem, tostarp līdzināšanas, un pat zaudēja, lūdzu, saprotiet!Ja jums nav saņemt savu sūtījumu,vai zemes gabals ir bojāts,vai ir bojātas produktiem, lūdzu, sniedziet dažas bildes kā pierādījums, ja tas ir taisnība, mēs nosūtīt jaunu produktu, jūs.Visas prasības, lūdzu, pastāstiet mums, pirms sūtījumu sūtīšanu, jo pēc tam, kad paku nosūtīšana, mēs nevaram neko mainīt!

Garantijas un Garantijas:

* Ja neesat apmierināts ar mūsu preci, lūdzu līgums mums 14 dienu laikā .Mēs piedāvājam jums nomaiņu vai kompensāciju.

* Ja esat atraduši kaut ko defektu ar mūsu preci.Lūdzu, nosūtīt to atpakaļ bez maksas remonts vai piedāvāt kompensāciju.

* Ja jūs esat atraduši defektiem, pēc 3 mēnešiem, jums var arī atgriezties, lai apmainītos ar jaunu.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

Klientu Apkalpošanas Dienests:

* Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir jautājums.Mēs esam priecīgi atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem.

* Jūsu ziņa tiks atbildēts, Dēļ, laika zonu starpību, lūdzu, 12-24 stundas, lai saņemtu mūsējie atbildēja.(Brīvdienās un svētku dienās ir izņēmums) Paldies ļoti daudz!

Tagi: l guļammaiss, surviv rīks, svārki gulēšanai, gads pieaugušo guļammaiss, bērnu kokvilnas sleepingbag, bany guļammaiss, miega maska, soma gulēt, laika apstākļu stacijas, miega spilventiņu dubultā

Guļammaiss Temperatūras Skalas Kategorijas Ziemas Guļammaiss
Single/Double Guļammaiss Savienošana Vienotā Guļammaiss
Garums Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Stils Māmiņa
izmērs 210*80cm
audums Terylene
Kategorijas Uz Leju Guļammaiss
Veids Aukstā Laika
Gadījumā Cilvēki Pieaugušie
Modeļa Numurs B1-470-1600
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ērta Temperatūras Skala [-20℃~-35℃]
Sezona Ziemas
Uzpildes Zosu Dūnas

Uzrakstīt recenziju

Biezums Ziemas aukstā laika Pieaugušo Māmiņa 95% Balto Zosu Dūnas Siltuma guļammaiss Tūrisma Pārgājieni

Biezums Ziemas aukstā laika Pieaugušo Māmiņa 95% Balto Zosu Dūnas Siltuma guļammaiss Tūrisma Pārgājieni

Saistītie Produkti:

Produkta Apraksts: Zīmols: Naturehike Modeļa NR: NH20MSD06 Nosaukums: Daudzfunkcionāla Sega Svars: Aptuveni 1kg Izmērs: 200x140cm Iepakojuma Lielums: 35x48x12cm Materiāls: 300T Poliestera Čičunča / Odere: Visi Kokvilnas / Pildījums: Imitācija Spalvu
€72.47
Viegls guļammaiss Tūrisma Ceļojumu Pārgājienu Hotel Portatīvo Miega Maisu Maisiņš Backpacking Āra Aktivitātēm Motīvs: Viegls dizains, viegli pārnēsājams un uzglabāšanai. Var izmantot kā atsevišķu netīru guļammaisu vai kā iekšējās starplikas guļammaisu. Ideāls
€3.38
Motīvs: 1. Kad kempings, to var izmantot, lai stiprinātu vēja aizsardzības ietekme ārpus guļammaiss. 2. Avārijas guļammaisu var saglabāt no lossing siltumu. 3. Ja jūs esat briesmās savvaļā.Jūs varat wrap avārijas guļammaiss ap savu ķermeni un izmantot tās atstarošanas funkcija,
€4.65
Specifikācijas: 1. Posteņa nosaukums: guļammaiss 2.Materiāls: Poliesteris+Modālo 3. Izmēri: 180cm X 220cm 4. Svars: 0,7 kg Funkcijas: 1. 100% Jaunu Zīmolu un Augstas Kvalitātes. 2. Slīpēšanas auduma,mīksts un elpojošs. 3. Snap-aizdari un
€58.86
Lixada guļammaiss ar kompresijas stuff maiss ir labākais sabiedrotais jūsu ceļojumos.Jūs varat to izmantot kā segu, kad verot vaļā guļammaiss.Un, ja jūs savienot divus guļammaisus kopā, tur nāk divguļamo guļammaisu. Funkcijas: Temperatūras Skala: 9℃(limits) ~ 15℃(komforts). Pieņem
€21.24
[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Āra Travel Tūrisma Guļammaisu Kompresijas Organizators Stuff Maisu Backpacking Tūrisma Pārgājieni Medību Portatīvo Guļamtīkls Uzglabāšanas Somas Motīvs: Augstas kvalitātes neilona silīciju pārklāta auduma uzglabāšanas
€3.89
Zīmols: Naturehike Tips: C180 / C300 Izmērs: 75x190cm Materiāls: Poliesters Čičunča / A Klase, Kokvilnas Auduma / Mākslīgās Spalvas Kokvilnas Krāsa: Zila / Dzeltena C180: Svars: Apmēram 1,1 kg Uzpildes Gramu Svars: Apmēram 180g/㎡ Iepakojuma
€56.56