Dabas Slīpētas Asu Gem Kvarca Kristāls Sodalite krellītēm Rotaslietas Pieņemšanas DIY Roku darbs Šarmu Aproces, Aksesuāri, 15"

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


3.82

€7.63

Dabas Slīpētas Asu Gem Kvarca Kristāls Sodalite krellītēm Rotaslietas Pieņemšanas DIY Roku darbs Šarmu Aproces, Aksesuāri, 15"

J materiāls : opal, jade kristāla agate tirkīza malahīts

8x7mm apm 40pcs

10x9mm apm 32pcs

J plaša Pielietošana : Ideāli piemērots DIY rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.Jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu!

J radošo Dāvanu : Jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus DIY savu rotaslietas.Šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem!

J piezīme : Jūs saņemsiet reālu izmēru produkts.Attēls var būt lielāks par ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsošana katra atsevišķa monitora.Lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms iegādes.

1.Pasūtījumus parasti tiek nosūtīti ārpus 2-3 darba dienas, pēc jūsu maksājums ir pabeigta. (Se.Saule.un Valsts svētki, izslēgts)

2. Piegādes metodi un Piegādes laiks

△Pasūtījuma summa ir mazāk nekā $10 , un Mēs piedāvāsim brīvā Ekonomiskā Piegāde kā Cainiao Super Ekonomikā, Pasaules vai China Post small package plus, kas ir nepieciešams ņemt par 30-50 dienās no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir vairāk nekā $10 , Mēs piedāvājam bezmaksas Standarta Piegāde www.vigante.lv, piemēram, Standarta piegāde, Ķīna Pastu ierakstītā vēstulē vai Epacket, kas ir nepieciešams ņemt par 15-35 dienu laikā no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir virs $150 , Mēs piedāvājam bezmaksas fast Express, piemēram, DHL, Fedex, TNT, kas ir nepieciešams ņemt aptuveni 3-7 dienu laikā no galamērķa.

3. Visām muitas nodevām, nodokļiem un nodevām ievest, lai jūsu valsts nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ceru, ka jūs varat saprast.

J: vai jūs Varat piedāvāt dropshipping ?

A: Jā, protams!Mēs ne tostarp pārdošana info gabalā.

Q: Kā es varu iegūt atlaides ?

A: mēs varētu piedāvāt papildus atlaides, ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $30. Ja vēlaties vairumtirdzniecības custome, pls sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas bezmaksas, un mēs piedāvājam labas cenas.

Q: Kā es varu darīt ar šo situāciju, es nedomāju, saņemt sūtījumu vai man ir problēma preci.

A: Pls sazinieties ar mums nekavējoties.

Parasti, Ja jūs nesaņemat paku, es būs pārbaudīt un piedāvās jums info, vai kompensāciju, vai nosūtīt.

Ja tur ir kādas problēmas ar objektu, mēs piedāvājam risinājumu, saskaņā ar konkrēto situāciju.Neuztraucieties.Es neļaus jums zaudējumus.

Ja jūs apbalvošanu un tā ir labā stāvoklī, mums būtu ļoti pateicīga, jūs varētu mūs atstāt 5-Zvaigžņu ✮✮✮✮✮ Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, pls Sazinieties ar mums, un nav ļoti vēlas atstāt negatīvu Atgriezenisko saiti.

Paldies!

Lūdzu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvas atsauksmes:

ALLBUYA ir liels piegādātāja, kas nodrošina augstas kvalitātes rotaslietas, kas veic piegādi, par 10 gadiem Bezsaistē .2020. gadā, mēs atvērt tiešsaistes veikals www.vigante.lv.Tur ir tik daudz www.vigante.lv pārdevēji iegādāties preces no asv.No akmens pērles, akrila pērles utt.lai rotaslietas konstatējumi, piemēram, lēkt gredzeni, aizdares, pērļu cepurītes, bails utt. w e mērķis ir barības visiem jūsu vajadzībām, lai kuģis.

Mēs apkalpot mazumtirdzniecības klientus un piedāvāt dropshipping ar praktiskumu rotaslietas, amatniecības piegādēm .Un mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenu bussiness klientiem.Mēs esam labākā izvēle jums.

ALLBUYA sola sniegt klientiem labāko pieredzi un servisu.

Tagi: akmens asināšanas slīpmašīnas, mini akmens slīpmašīna, melnā akmens slīpmašīna, akmens garšvielu dzirnaviņas, birste akmens slīpmašīna, akmens rīsu dzirnaviņas, akmens dzirnavas dzirnavas, akmens asināt dzirnaviņas, asu nezāļu dzirnaviņas, portatīvo akmens slīpmašīna

Materiāls Pusdārgakmeņu Akmens
Objektu Formas Apaļa Forma, Apaļš Forma, Slīpētas
rotaslietas sastāvdaļas Akmeņu rotaslietas
Rotaslietas Veids 1 Piekariņi, aproce, Aksesuāri
Ārējais Diametrs 8mm
Distances Krelles Roku Aksesuāri
Metāla Tips Nav
Rotaslietas Veids 2 Krelles par Rotaslietu izgatavošana
Zaudēt Krelles Krelles, lai padarītu rotaslietas, DIY auskars, Kaklarota
Sods vai Modes Modes
Vienuma Tips Krelles
Aksesuāri, rotaslietas Aksesuāri, rotaslietas
Akmens Tips jade opal kristāla agate tirkīza malahīts
Raksts Zaudēt Ar Pērlītēm
Postenis Svars 22-35g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rotaslietas Tips 3 Distances Krelles
rokdarbu piederumi Piegādes Rotaslietas
Krāsa Kā rādīt attēlu
Modeļa Numurs All07196
Vairumtirdzniecības Pērlītēm Roku darbs, ar rokām DIY Pērlītēm
izmērs 8mm 10mm

Uzrakstīt recenziju

Dabas Slīpētas Asu Gem Kvarca Kristāls Sodalite krellītēm Rotaslietas Pieņemšanas DIY Roku darbs Šarmu Aproces, Aksesuāri, 15

Dabas Slīpētas Asu Gem Kvarca Kristāls Sodalite krellītēm Rotaslietas Pieņemšanas DIY Roku darbs Šarmu Aproces, Aksesuāri, 15"

Saistītie Produkti:

Lūdzu, ņemiet vērā, lielumu salīdzināšana betweent apjoma un objekta otrā bilde. ***Produktu Informācija* * ** (1) Metāla Materiāls: sudraba (2) Izmērs: SMALL: GARUMS 11MM, PLATUMS 10MM LIELS: GARUMS-13MM, PLATUMS 12MM (3) Iepakojums: burbulis aploksnē ***Pārvadāšanas, Piegādes Laiks
€6.38
Par mums Mūsu corporation ir 10 gadu darbības vēsture, kas, galvenokārt, vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmums, lai radītu DIY / rotaslietas, aksesuāri, kā vienu darbības veidu, ērts visiem gala produktiem, kuri uzņēmumi ir vienkārši atvērt mūsu veikalā, būs iespēja meklēt savu
€3.42
33857330273847082 Rozes un Pērles Oficiālajā Veikalā ASV dolāru 3.23 / USD 3.00 / USD 4.61 / US $ 3.60 / USD 12.02. P / US $ 2.50 / USD 4.39 / USD 7.00 / USD 8.50 / US $ 1.62 / Dabīgā Akmens Blāvi Pulētas Melnas Matētas Larvikite Labradorīts Kārtas Zaudēt Krelles 15 Daļa 4 6 8 10 12 14 MM, Rotaslietu
€2.59
Cienījamais klients: Mums arī ir pērlītēm, citi izmēri un krāsas.Ja jums patīk tiem, lūdzu, noklikšķiniet uz saites zemāk, lai ievadītu veikalā.Mēs varam pieņemt, pielāgošana pusē.Ja jums nepieciešams tos, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, paldies! Veikalā saite ir
€2.55
Dabas Tumši Rozā Shell Turquoises Akmens Brīvs Apaļas Pērles Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, Jewellry 4 6 8 10 12 mm 15 Cienījamie klienti, šeit ir dažas lietas, jums ir jāzina.Lūdzu, uzmanīgi izlasiet to un paldies par jūsu sapratni.Lūdzu, Ņemiet Vērā: 1.Kopš lielumu virs
€2.35
Materiāli:Keramika Lodītes Diametrs: 8mm,10 mm Cauruma Diametrs:apmēram 2 mm Krāsa:Rozā Daudzums:8mm-26PCS/Maiss 10mm-20pcs/Maiss Cienījamie pircējs: 1 .95% no mūsu pasūtījumi tiek piegādāti 48 stundu laikā. 2 .Tas parasti aizņem 10~35
€3.61
Mazā Dabas Slīpētas krellītēm Multicolor Vizlas 2/3/4mm Quartzs Agates Fluorite Kristāla, Slīpētas Pērles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Materiāls: Dabīgā akmens Daudzums:1 daļa Izmērs:2mm 3mm 4mm Garums:15.5 Iezīme: Modes skaistu aksesuāru Rotaslietu izgatavošana Dāvana: Draudzene / Draugs Iespēja:
€2.83
Dabīgā Akmens Matēta Rose Gold Hematīts 4x8mm Monētas Kārtas Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas aproces 15inches Akmens Nosaukums: Dabiskais, Zelta, Sudraba Hematīts Akmens Pērles Izmērs:4*8 mm Daudzums: 4*8mm 50 gab krelles viena daļa Piezīme: 1. Tur var būt nedaudz krāsu atšķirība
€5.08
Ūdens Piliens Forma Saulesakmens Krelles Zaudēt Distances Angelite krellītēm Rotaslietas Pieņemšanas Diy Aproce, Kaklarota, 7/8/10mm 15 Collas Piezīme: 1. Pērles var būt nelielas krāsu un izmēru atšķirības.mēs galvenokārt pārdod akmeņi, roku vai mašīnu slīpēšana, tas ir grūti, tas
€4.69
Plakani Apaļas Dabas Vulkānisko Iežu Krelles Ieroci melnās Lavas pērles Zaudēt krelles DIY Kaklarota Kaklarota Piederumi 6/8/10MM Rotaslietu izgatavošana -------- Piezīme: Pērles var būt nelielas krāsu un izmēru atšķirības.mēs galvenokārt pārdod akmeņi,roku vai mašīnu slīpēšana, tas
€4.63
Augstas Kvalitātes 100% AA Dabīgo Saldūdens Pērli Rīsu Forma, Purpurs Krelles Rotaslietas Pieņemšanas Aproce, Kaklarota, Aksesuāri, Dāvanu Postenis Apraksts: Materiāls: Dabīgā Perlamutra Krelles Motīvs: Modes skaistu aksesuāru Rotaslietu izgatavošana Dāvana: Draudzene / Sieva / Mamma/ Vīriešiem Sakarā:Puse,
€5.01