Ammoon Elektriskā Ģitāra, Austiņu Pastiprinātāju Amp 1/4 Collu Plug 3.5 mm Austiņu Jack & Aux In

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


10.92

€16.07

Funkcijas:

Elektriskā ģitāra, austiņu pastiprinātāju ar patiesu analog circuit, precīzi simulē atbildes sākotnējā ampēri.

3.5 mm(1/8 collu) TĀLRUŅA kontaktligzda ļauj jums spēlēt ģitāru ar austiņu pie liela apjoma, bet ne traucē kaimiņiem.

3.5 mm(1/8 collu) AUX ieejas ligzdu, varat baudīt mūziku, kas jums patīk jūsu audio atskaņotājs, spēlējot ģitāru.

Funkcijas classic rock kropļojuma efektu, ar kropļojumu pakāpe(DRIVE) un toņa vadības pogām.

Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, atbalsta līdz 15 stundām nepārtraukta darba laiks, un ar gaismas Diodes rāda uzlādes statusu un atlikušo jaudu.

Specifikācijas:

Zīmols: ammoon

Krāsa: Pelēka/ Melna(nav obligāts)

Baterija: 3,7 V 500 ma, Uzlādējams Akumulators

Postenis Izmērs: 8.5 * 8 * 2cm/ 3.3 * 3.1 * 0.8 jo

Postenis Svars: 48g/ 1.7 oz

Iepakojuma Izmērs: 18 * 13 * 3cm/ 7.1 * 5.1 * 1.2 jo

Iepakojuma Svars: 115g/ 4.1 oz

Iepakojums Saraksts:

1 * Ģitāras Pastiprinātājs

1 * USB Maksas Kabeli

1 * Austiņu Sadalītājs Audio Adapteri

1 * Audio Kabelis

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.vigante.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.vigante.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: amp ģitāra, ammoon, 9v ģitāru pedāļu barošanas, ammoon ģitāra, elektriskā ģitāra, austiņas bērniem, pults usb, micri guitar amp, audeze headphone amp, spēkā barošanas, ammoon mikseris

Modeļa Numurs ammoon SMAGĀ ROKA
Kontaktdakšas Tips ES plug
Zīmola Nosaukums ammoon
izejas ligzda 6.35 mm output jack, 3.5 m stereo izejas ligzda
Ieejas 6.35 mm ieejas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Ietekme

Uzrakstīt recenziju

Ammoon Elektriskā Ģitāra, Austiņu Pastiprinātāju Amp 1/4 Collu Plug 3.5 mm Austiņu Jack & Aux In

Ammoon Elektriskā Ģitāra, Austiņu Pastiprinātāju Amp 1/4 Collu Plug 3.5 mm Austiņu Jack & Aux In

Saistītie Produkti:

Vienkārša uzstādīšana. OOTDTY Nāk ar pilnu komplektu installtion sīkrīkus. Augstas kvalitātes ģitāras tilts ar 2 slēdzenēm sistēmas.Specifikācijas: Posteņa Nosaukums: Tremolo Sistēma Materiāls: Metāla Izmērs: Kā bildes redzams Krāsa: Kā
€15.54
100pcs/set Celuloīda Ģitāra Cērtes Īkšķa Pirksts Izvēlēties Rādītājpirkstu Izvēlēties Dažādas Krāsas Materiāls: Celuloīda Krāsa: Daudzkrāsains (Random piegādes komplektā) komplektā Ietilpst: 100 x Ģitāra Cērtes
€23.80
Apraksts: Kopa 12 pickguard skrūves elektriskās ģitāras Augstas kvalitātes un būtiski pickguard piederumi Skrūvju Vītnes Diametrs: Apm. 3mm Garums: Apm. 12mm Materiāls: Tērauds ar nickelplate Krāsa: Melna Komplektā Ietilpst: 12 x Pickguard
€0.68
Funkcijas: 1, Viegla Plug and Play Uzstādīšanas.USB autobusu powered--nav Nepieciešama ārējā barošana. 2, Stereo Austiņu izeja ļauj ievārījums ar datoru, un to var izmantot arī, lai uzraudzītu ar aktīvo monitors, skaļruņi. 3, Maināma ātruma failu atskaņošanu MP3, WAV,
€3.19
Ar šo komplektu tūninga naglas (4R) ir speciāli izstrādāta, lai 4 stīgas, bass.Tās ir kvalitāte, aizzīmogotā mašīna galvām, kas tiek izmantoti, lai tune up jūsu bass.Arī liels nomaiņa jūsu bojātas vai vecas bass uztvērējiem! Apraksts: Komplekts no 4 black tuning naglas 4 stīgu bass (4R)
€8.05
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px;
€5.93
Augstas Kvalitātes Rožkoka Klasiskā Tilts Klasiskā Ģitāra Funkcijas: Augstas kvalitātes rožkoka materiāls, ar lielisku izturību. Mazo un izsmalcinātu, vieglas, tās ir ērti pārnēsāt. Piemērots klasisko ģitāru. Specifikācijas: Materiāls: Palisandrs Svars:
€3.43
Tautas Klasiskās Ģitāras Skaņas atveres Pikaps Akustiskā Ģitāra Devēju Pastiprinātājs ar Signāla Skaļumu Kontrolieris Mūzikas Instrumentu Daļas Specifikācija: Materiāls: Metālisks vara Krāsa: Melna Izmērs: 13.8x9.8x3.8cm/5.43x3.86x1.5in Barošanas avots:
€6.89
Apraksts Augstas kvalitātes metāla materiālu ar pulēta, ne tikai praktiski, bet arī var izmantot kā vienkāršu apdares rīks, lai savu ģitāru.Derīgs ģitāru lietot, un tas ir viegli, lai jūs vairāk viegli uzstādīt.Un piemaksas, kas materiālu padara tas ir vēl ilgāks kalpošanas laiks. Funkcijas -
€19.55
Funkcijas: Nodrošina, ka silts, dabas tube overdrive skaņu. Pagriežot rokturi, jūs varat palielināt guitar amp krāsains signālu vai overdrive pati par unikālu pedālis skaņas. True bypass dizains, samazina signāla zudumu un iegūt plašāku kontroli pār savu pedāli. Alumīnija
€20.66
ģitāras soma ST LP un bez galvām elektriskā ģitāra, kas nepieciešams, lai jūs atstāt ziņu par jūsu detalizēti ģitāra
€17.00
EX TC-42 Elektriskā Ģitāra Phaser Posmā Efektu Pedālis Pilnībā Metāla korpusu True Bypass Funkcijas: Izveido nelielas burbuļojošs efekts, sadalot audio signālu divas un izmainot posms viena porcija. Ar 3 funkcionālās pogas, lai pielāgotu izpildes posmā efektu. True bypass
€34.00