DIY Komplekti Airband Radio Uztvērējs Aviācijas Joslu Uztvērējs, Zaļā

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


12.3

€16.85

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

DIY Komplekti Airband Radio Uztvērējs Aviācijas Joslu Uztvērējs, Zaļā

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Ja, tāpat kā daudzi skeneris entuziasti un šķiņķi operatoriem, kas jūs interesē klausīties par visiem uztraukums izpaužas aeronautikas komunikācijas, bet trūkst aprīkojumu, lai sasniegtu savu procentu, tad varbūt Aviācijas Joslu Uztvērējs, kas aprakstītas šajā pants ir par jums.

Aviācijas Uztvērējs, kas paredzēts, lai melodija 118-135MHz joslu, piedāvā izcilu jutīgumu, ie noraidījumu, signāla-trokšņa attiecība, un stabilitāti.

Uztvērējs ir ideāli piemērotas klausīšanās uz zemes un gaisa sakaru kas saistīti ar komerciālo aviokompāniju un vispārējā aviācija.

Darbināms no 9-voltu sārma bateriju, to var veikt kopā ar jūsu vietējo lidostu, tāpēc, ka jums nav garām brīdi rīcības.

Un pat tad, ja esat ne tuvu lidostai, šis mazais uztvērējs pick-up visu zemes-gaisā, un otrādi, komunikāciju par jebkuru lidmašīnu vai zemes mehānismu apmēram 130 km (190Km).

Krāsa: Zaļa

Materiāls: CCL

Būvniecība:

Tiklīdz jūs esat iegādājies visas sastāvdaļas un valdes Aviācijas Uztvērēju, būvniecība var sākties.A daļas-izvietojuma shēma ir parādīts Zīm.Montējot projektu, īpaši rūpēties, ka polaritātes-jutīgas sastāvdaļas (elektrolītisko kondensatoru ražošanai [saglabāt rada iespējami īsā], diodes un tranzistori) ir uzstādīta pareizi.Tikai vienu daļu uzstādīts atpakaļ, var izraisīt smagu kaitējumu!

Induktori (Aircoils) L1,L3,L5 var viegli uz 5mm urbi.Pirms jūs vējš tos, kasīšana emalju katrā galā, par 5mm.Pēc tam vēja 1,5, savukārt (2-izrādās ir labi, too).Es zinu, tas var būt grūts, jo īpaši, ja jums ir lieli pirksti, tāpat kā man.Sākt ar to, uzstādot pasīvie elementi (6 džemperis vadi, rozetes, rezistori, kondensatori, induktori).Seko uzstādot aktīvie komponenti; diodes, tranzistori, un IC.Kad aktīvās sastāvdaļas ir uzstādītas, pārbaudiet savu darbu, par parasto būvniecības kļūdas; aukstā lodētiem savienojumiem, nepareizi vai pretēja-svina sastāvdaļas, piemēram, lodējot tilti, utt.Kad jums ir noteikt, ka viņš ķēde ir pareizi salikts, tas ir laiks apsvērt būra, kurā atradīsies uztvērējs.

Saņēmēja plates var turēt jebkurā kamerā, kas jums izvēlēties.

Iepakojuma Saturs:

1 x DIY Komplekti Airband Radio Uztvērējs Aviācijas Joslu Uztvērējs

1 x rokasgrāmata

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.vigante.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.vigante.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Tagi: airband, gaisa joslu radio, appa plīša rotaļlieta, bluetooth apk uztvērējs, diy komplektu radio uztvērējs, baofeng dm 1801, visi joslā radio, diy komplektu radio, drm radio, radio aviācijas grupa

Iepakojums
Funkcijas Iebūvēts Skaļrunis
Modeļa Numurs L-618
Izmēri (Pxaxd) 178*28*67 mm
bluetooth No
Ekrāns
Sertifikācija Nav
Korpusa Materiāls Plastmasas
Strāvas Padeve Uzlādējamo Akumulatoru Bloku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums jakcom
Stils PORTATĪVIE
Veids FM / AM
WiFi No

Uzrakstīt recenziju

DIY Komplekti Airband Radio Uztvērējs Aviācijas Joslu Uztvērējs, Zaļā

DIY Komplekti Airband Radio Uztvērējs Aviācijas Joslu Uztvērējs, Zaļā

Saistītie Produkti:

Īpašības: dizains: Mini Saderīgs ar: Portatīvo datoru, Mobilo Telefonu, TF Card / Micro SD Card Saderīgs ar: FM, LCD Displejs, TF Karti, lai Mūzikas Atskaņošanas Skaļuma Kontrole bezvadu savienojums Interface: 3.5 mm Audio, Uzlādes Strāvas Ports TF Kartes Slots,
€12.58
Funkcijas: Plates izmērs: 7.7CMX6.1CM; Korpusa izmērs: 8.4 cm*6.8 CM*5.2 CM (vecais stils) 8.4 cm*7,6 CM*5.5 CM (pēc jaunā stila) Darba spriegums: DC 5V līdzstrāvas (pozitīvo un negatīvo iekšā DC sēdeklis, nav atpakaļgaitas) Frekvenču modulācijas diapazons: 87MHZ-108MHZ; FM
€16.70
Mini FM Radio Portatīvie Bluetooth 5.0 Skaļrunis ar Backlit Displejs, Stereo Mūzikas Atskaņotājs Atbalsta Ierakstīšanu TF Karte, AUX Skaņas kvalitāte: 9D surround sound Skaļi: 100 kvadrātmetru var dzirdēt skaidri Atsevišķu vidū-augstas frekvences un zemas frekvences skaņu no
€25.49
Portatīvo Gaisa kuģa Radio Diapazona Uztvērējs ar LCD Displeja Bloķēšanas Poga FM, AM, GAISS, Radio ar Austiņām Mini izmēra, mašīna neto svars ir 31g.Jūs varat ielieciet to kabatā vai pakārt to uz kakla, viegli pārvadāt.Iebūvēts 400mAh litija akumulators nodrošina ilgu akumulatora darbības
€22.09
Funkcijas: 1.2 1: Tas ir gan radio un modinātāju, stilīgs, bet ne vienmuļa, atmodas skaisti katru dienu 2.Pazīmes: Atbalsts U diska TF kartes ievades, ieslēdziet savu mīļāko dziesmu, kā jums patīk. 3.Produkta Izmērs: (Aptuveni) (Gxpxa)117*28*72mm/4.6x1.1x2.8inch.Mazs izmērs un
€14.23
Specifikācija modelis: BC-R90 Produkta izmērs: 155 x 98 × 46mm Ārējā iepakojuma izmērs: 168 x 112 x 55mm Svars: 333g FM: 76-108MHZ AM: 525-1610KHZ SW: 2.3-26.1 MHZ Sūtījumu 1.Mēs Kuģis savu pasūtījumu caur China Post Air Mail Bezmaksas Piegāde. 2.Mēs
€16.99
Funkcijas: 1.Digitālais FM Kabatas Radio: DSP digitālās apstrādes tehnoloģijas čipu ir pieņemti, frekvenču modulācijas signāls ir stabils. Frekvenču diapazons:64-108 MHz.Ar 3,5 mm austiņu ligzda(stereo austiņas pieder) , jums ir brīvi, lai pašas dažas privātās vietas, lai baudīt
€5.67
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px;
€5.70