VELOSIPĒDU, VELO Mākslas Caurspīdīgu Vāciņu Case For Samsung Galaxy A51 A71 S20 S10e S7 S8 S9 S10 Plus

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.19

€1.70

Mēs Kvalitātes produktus ar iespējami zemāko cenu.Mēs atrodamies lielākais elektronikas tirgus Ķīnā.Mums ir unikāla ģeogrāfiskās priekšrocības un labklājību ārējo tirdzniecību.

★RŪPNĪCAS CENA:

Mums ir mūsu pašu liela rūpnīca, un var radīt neatkarīgi.Kas ir iemesls, kāpēc mūsu cenas ir tik konkurētspējīga.

-Uzturēt kvalitātes vadības ka mēs personīgi pārbaudīt katru preci pirms to nosūtīšanas.

-Visas preces ir 100% jauns.

★Iezīmes:

Par Pārredzamu Mīksts lieta: jūtos labi, spēcīga anti-fall spēju.

-Aizsargāt tālruni pret noberšanos / drop / scratch / putekļu / pirkstu nospiedumu.

-0.02 mm lielāks, nekā kameru, efektīvi novēršot kameras no pārrāvuma

-Precīzu caurumu pozīciju, Ļauj piekļūt visām ostām, sensori, un resursi.

-Viegli uzstādīt un noņemt.

-100% oriģināls jaunu augsto kvalitāti.

Augstas kvalitātes aizsardzības gadījumā,Modes un qute.Izteikt sevi ar tālruņa personalizēšanai un padarītu to stand out.katru dienu mainīt vienu stilu, lai atbilstu jūsu citādāku noskaņu.

★Par loģistiku:

★★Mīļie Draugi, Lūdzu, Uzrakstiet Savu Vārdu, uzvārdu Un Neveras Pasta indekss Kārtībā Sakarā Ar Valsts Politiku.Citādi, mēs neesam atbildīgi par par neizdevušos piegādi, ko izraisa informācijas trūkst!Paldies!

- Piegādes laiks no ekonomikas loģistika ir 30-60 dienas, 75 dienās dažās jomās.konkrētu piegādes laiku būs atkarīga no valsts un loģistika transportēšana, vidi jūsu reģionā.

- Ja apstiprinājums laiks tuvojas, jūs joprojām nesaņemat precēm, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, mēs sniegsim risinājumu saskaņā ar loģistikas situāciju.

- Ja pasūtījuma kopējā cena

- Ja jums ir nepieciešams pilnu sekošanas, lūdzu, izvēlieties "China Post Reģistrēta Gaisa Pastu "vai "www.vigante.lv Standarta Metodi", un maksāt papildu naudu par sekošanu.

★★ Par iepakojumu :Īpašu putu pamatni mobilo tālruni gadījumā, ir lieliskas aizsardzības efektu.

Ja jums šķiet, ka iepakojums ir bojāts, vai preces ir bojātas laikā parakstīšanu, lūdzu, ņemt foto un sazināties ar klientu apkalpošanas laikā.Saskaņā ar faktiskajiem zaudējumiem no precēm, mēs sniegsim jums atbilstošu kompensāciju.

Tagi: girly tālrunis soma, floveme tālrunis soma, porter tālrunis soma, boyy tālrunis soma, bruņas tālrunis soma, bycicle tālrunis soma, flovme tālrunis soma, moile tālrunis soma, adsorbcijas tālrunis soma, baellerry tālrunis soma

Gadījumā Cilvēki bērnu / jauniešu / pusmūžā, vecākiem
Funkcija 2 Aizsargāt tālruni pret noberšanos
Kamera caurumu kamera izvirzīja lūpu 0.02 mm
Kategorijas tālrunis atpakaļ gadījumā ( cover )
Funkcija 1 Anti-kritums
Funkcijas 4 Anti-pirkstu nospiedumu
Biezums plānas(0.8 mm-1mm)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apmales krāsa Transparent (Skaidrs)
Caurspīdīgs mīksto mobilo telefonu gadījumā 3 Samsung Galaxy S7 / S8 / S9 / S10 / S10e / S20
Svars lithe
Kvalitāte Augstas Kvalitātes un 100% brand new
Materiāls Mīksts Silikona TPU
Piemērojamie dzimums Meitenēm / Zēniem / Sievietes / Vīrieši
Vairāk modes skaisti stili apskatīt veikals grupas (Samsung Pārredzamu gadījumā)
Dizaina elementi fashion / tendence / personības / cool / cute
Funkcija 3 putekļu necaurlaidīgs
Dizains Vienkāršā, Caurspīdīga, Karikatūra
Caurspīdīgs mīksto mobilo telefonu gadījumā 4 Samsung Galaxy S9 Plus / S10 Plus
Funkcijas Transparent (skaidrs) mīksts silikona TPU
Pārdošanas Metode Mazumtirdzniecības / Vairumtirdzniecības / Drop Shipping
Veids Puse-ietin Gadījumā, UV krāsu tintes drukas mobilo telefonu gadījumā
Caurspīdīgs mīksto mobilo telefonu gadījumā 2 Samsung Galaxy J5 2016
Caurspīdīgs mīksto mobilā tālruņa lieta 1 Samsung Galaxy A51 / A71
Saderīgu Zīmols APPLE

Uzrakstīt recenziju

VELOSIPĒDU, VELO Mākslas Caurspīdīgu Vāciņu Case For Samsung Galaxy A51 A71 S20 S10e S7 S8 S9 S10 Plus

VELOSIPĒDU, VELO Mākslas Caurspīdīgu Vāciņu Case For Samsung Galaxy A51 A71 S20 S10e S7 S8 S9 S10 Plus

Saistītie Produkti:

Triecienizturīgs Case for Samsung A51 A71 S20 FE S20, Ņemiet vērā, 20 Ultra Tālruņa Vāciņu Galaxy S20 Plus Piezīme 20 A50 A70 A30S Coque Kvalitāte : AAAAA+ Galvenais : Mobilo Telefonu Aksesuāri / tālruņa somas Materiāls : Mīksts Silikona Malu Aizsardzības Vāciņu 1.
€3.01
1. Mēs atbalstām Dropshipping, vairumtirdzniecības produktus, mēs varam sniegt jums vislabāko cenas, augstas kvalitātes produktus. Mēs varam nosūtīt preces iespējami īsā laikā pēc maksājuma apstiprināšanas. 2. Ja jūs izvēlēties piegādes metodi: Ķīna post parasto sīkpaku plus,
€2.12
Uzmanību Pls: Pls atstāt messge precīzu krāsu vai lielumu pēc tam, kad maksājumu, citādi mēs kuģis savu pasūtījumu krāsu nejauši, bez jebkāda prenotice. Mēs uzskatām, ka jūs tam pilnībā piekrita pirms pasūtījuma.Tkanks! Jūs varat SAMAISA visus vienumus no mūsu veikala
€3.11
Lūdzu, Ņemiet Vērā: Ir Dažādi Modeļi Šeit.Lūdzu, Esiet Uzmanīgi, Izvēloties Fotogrāfijas Un Modeļus.Vai Jūs Varētu Atstāt, Lai Ziņas Par Jūsu Vajadzībām, Telefonu Modeļiem.Lūdzu, Lūdzu, Sniedziet Savu Vārdu, Uzvārdu, Ja Jums Ir No Krievijas,Vai Jūs Garām Recieving Savu Sūtījumu. Materiāls:
€0.84
Matēts Magnētisko Telefonu Gadījumā Pret Pirkstu Nospiedumu Sviedri Vāciņu Draugi no Krievijas, lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar vietējo politiku, jums ir nepieciešams, lai aizpildītu savu pilnu vārdu un saņēmējs bar!
€1.98
Apraksts: 1. Augstas kvalitātes Melnā cietā čaula aizsardzības apvalks telefonu gadījumā. 2. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 3. Katrs caurums ir perfekti (austiņu, mikrofona, skaļuma, u.c.), viegli salikt un izjaukt. 4. Tajā pašā laikā mēs atbalstām Dropshipping, vairumtirdzniecības
€2.54
Lūdzu, Ņemiet Vērā: Ir Dažādi Modeļi Šeit.Lūdzu, Esiet Uzmanīgi, Izvēloties Fotogrāfijas Un Modeļus.Vai Jūs Varētu Atstāt, Lai Ziņas Par Jūsu Vajadzībām, Telefonu Modeļiem.Lūdzu, Lūdzu, Sniedziet Savu Vārdu, Uzvārdu, Ja Jums Ir No Krievijas,Vai Jūs Garām Recieving Savu Sūtījumu. Materiāls:
€0.84
Par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 10 Pro Gadījumā Mīksto Matēts Silikona Slim Aizsardzības Aizmugurējo Vāciņu Gadījumā Xiaomi POCO F3 M3 Redmi K40 Pro shell
€2.19
Flip Ādas Gadījumā VIVO IQOO Neo 3 Z3 U1X 5 Pro U1 Z1 X50 X50E X51 S1 PRO V15 V17 V19 V20 SE Fundas Seifs Grāmatu Magnēts Segtu krievu Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu!!! Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā ar jauno politiku krievijas muitas, citādi jūs, iespējams, netiks
€3.65
Samsung Galaxy A12 Gadījumā, ja Silikona Par Samsung A12 2019 Mīksto TPU Aizmugurējā Vāciņa Telefonu Gadījumos Samsung 12 6.5 collu Gudrs Buferi Padomi: 1. Lētāko Cenu --- Ja jums ir vajadzīgas citas daudzums vai modeļiem, pls sazinieties ar mums pa e-pastu, tirdzniecības vadītājs, ziņu...
€1.69