Inversijas Tabulu Muguras Sāpju Terapija Regulējams Mobilitātes Teeter Krēsls Mājas Sporta zāle Ķermeņa Fitnesa Iekārtas Ar Anti-fall Plecu Polsteriem

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


101.47

€103.55

Regulējams Inversijas Tabulu Ar Anti-fallShoulder Kluči, Siksnas Mājas Sporta zāle Treniņu Vingrinājumu Rīkus,

Specifikācijas:

Zīmols:XMUND

Vienība:Inversijas Tabulu

Krāsa:Sarkana/Zila

Materiāls:Nerūsējošais Tērauds

Max Slodze:150KG

Aizsardzības pasākumi:Anti-fall plecu spilventiņu un drošības jostu

Pielietojums:Mazina atpakaļ stresu, Likvidē nogurumu,Atslābina muskuļus

(1cm=10mm=0.39 collas)

Mērījumu Informāciju pievienoto attēlu.

Paketē iekļauts:

1xInversion Tabula

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Aprīkots ar anti-fall plecu spilventiņu un drošības jostas, kas nodrošina lielāku aizsardzību nekā citi produkti

Trīsstūrveida konstrukcijas, 1.2 mm biezāka tērauda rāmis, lai nodrošinātu stabilitāti.Nestspēju 150KG

Var regulēt atbilstoši dažādiem augstumiem

Trīs flip leņķa regulēšana, palīdzētu mazināt spiedienu uz muguras mugurkaula un saites, novērstu nogurumu un atslābinātu muskuļus, visa ķermeņa.

Veicina asinsriti un vilcienu kardiorespiratorā funkciju.

Piezīmes par drošu lietošanu:

1. Tas ir ļoti svarīgi, lai izlasītu rokasgrāmatu pilnīgi pirms uzstādīšanas un lietošanas.Tikai pareizu uzstādīšanu, uzturēšanu un izmantošanu šo iekārtu var veikt drošāku.

2. Pirms izmantošanas, lūdzu, konsultējieties ar savu ārstu, lai noteiktu jūsu pašreizējo fizisko stāvokli un noteiktu, vai jūs varat lietot ierīci.Ja jums ir slimības, piemēram, sirdsdarbība, asinsspiediens un holesterīna līmenis, ārsta ir ļoti nepieciešams.

3. Pievērsiet uzmanību, lai jūsu fizisko stāvokli.Pārmērīga sporta atbilst jūsu ķermeņa.Ja jūs novērojat kādu no šiem simptomiem, pārtrauciet praktizē nekavējoties:

sāpes krūtīs, strauji sirdsdarbība, elpas trūkums un reibonis un slikta dūša.Ja jūs vēlaties, lai turpinātu trenēties, konsultējieties ar savu ārstu.

4. Glabāt bērniem un mājdzīvniekiem attālumā no iekārtas.Šī iekārta ir paredzēta atzīšanas.

5. Aizsargātu grīdas ar stingru, līmenis paklāju saskaņā ar instrumentu.Lūdzu, pārliecinieties, ka tur ir vismaz 0.5 m brīva telpa ap iekārtu.

6. Pārliecinieties, ka skrūves ir saspringts, pirms lietojat.Ja jums atrast jebkuru defektu vai neparastu troksni, lūdzu, pārtrauciet to lietot.

7. Valkāt cieši piegulošu apģērbu, kad izmanto.Liels apģērbu ierobežos izmantot.Jābūt uzmanīgiem, lai izmantot pārāk daudz.

8. Tikai piemērots telpās un mājās, maksimālā slodze 150kg.

9. Lūdzu, rīkoties ar šo iekārtu uzmanīgi.

10. Instrukcijas glabāšanu un montāža instrumenti

Paziņojums

-Lūdzu, ļaujiet nelielas novirzes no mērīšanas sakarā ar manuālo mērījumu.

-Tāpēc, ka dažādu monitoru un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

-Lūdzu, apsveriet faktiskie lielumi parādīti sarakstā, tāpat kā tās bildes parasti ir palielināts uz rādīt detaļas.

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: sporta machin, izmantot mājas, huawei tastatūras, atpakaļ stiept, izmantot twister, fitnesa iekārtas mugurkaula, invertio inversijas tabulu, mājas trenažieru zāle, domyos vairāku sporta zāle, mugurkaula nestuvēm

Pieteikums Mazina stresa atpakaļ, Likvidē nogurumu, Atslābina m
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Numurs Inversijas Tabulu
Krāsa Sarkana/Zila
Klasificēti pēc Exerciser Skaits 1
Aizsardzības pasākumi Anti-fall plecu spilventiņu un drošības jostu
Max Slodze 150kg
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi

Uzrakstīt recenziju

Inversijas Tabulu Muguras Sāpju Terapija Regulējams Mobilitātes Teeter Krēsls Mājas Sporta zāle Ķermeņa Fitnesa Iekārtas Ar Anti-fall Plecu Polsteriem

Inversijas Tabulu Muguras Sāpju Terapija Regulējams Mobilitātes Teeter Krēsls Mājas Sporta zāle Ķermeņa Fitnesa Iekārtas Ar Anti-fall Plecu Polsteriem

Saistītie Produkti:

1 Pāris Aizmugurējais Logs Sānu Spoileri Spīdīgs Canard Canards Sadalītāja VW Polo MK5 2011-2017 Specifikācija: Tips: Aizmugurējais Logs Sānu Spoileris Glancēts Izvietojums uz Transportlīdzekļa: Aizmugurējās Krāsa: Gloss Black Materiāls: Plastmasa Daudzums:
€14.78
7 collu Touch Screen Panelis Sensoru, Lai Digma Optima 7008 3G TT7053MG Tablete MF-874-070F SE-399-070F Veiciet ekrānā, mums ir nopietni!Zināt, ja ekrāns ir kļūdains, būs atkritumu viens otra laiku un naudu, tāpēc mēs rūpīgi atklāt ekrāna!Dodu jums labu ekrānu. Kā skārienekrānu,
€4.15
Paziņojums : kad paka ieradās ar savu muitas ,lūdzu, jāmaksā nodoklis, un sūtījumu paņemt , mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis ja jūsu vieta ir tālvadības pults ,tad ir nepieciešams maksāt 38usd . Specifikācija: Nosaukums:
€65.72
Aizzīmju Punktiem: 1、Izturīgs Silikona Materiāls: pārtikas kvalitātes silikona ir izturīgs un var tikt izmantoti atkārtoti. 2、Bērnu Iztēli Rosinošas: kauss mat ir tik mīksts, ka var tikt radīts ar bērniem, veicinot bērnu iztēli. 3、Plašu Pieteikums: pelējums ir ļoti
€3.77
Priekšgala Organza Karekļi Matu Scrunchies Mīksto Marli Zirgaste, Elastīgās Matu Kaklasaites Virves Funkcijas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Veids: Cepures Stils: Fashion, Salds, Elegants Daudzums: 1gb Materiāls: Audums Auduma, Organza, Gumijas Joslu Krāsa:
€0.02
Maksājuma Mēs dodam priekšroku maksājumu caur DARĪJUMA, un tas ir visvairāk drošā veidā.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes adrese un tālruņa numurs ir pareizi.Paldies. Mēs kuģis visiem mūsu objektus visā pasaulē ar EMS/DHL/China Post air mail/Hongkong Post gaisa
€4.14
Funkcijas: Šis produkts ir izstrādāts, lai būtu ērti patērētājiem. Profesionāli ražotāja, kvalitātes nodrošināšanu. Pārnēsājams un viegli lietojams. Specifikācija: Krāsa: Melns, Bēšs, Brūns Izmērs: 220 x 110 x 140mm Komplektā Ietilpst: 1
€0.96