Profesionālās Solderless Patch Cable Kit DIY Ģitāra, Pedālis Valdes Kabeļu Vadu Stieples muitas Garums Komplekts

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


20.81

€30.60

Motīvs:

Ar Solderless LĪDZSTRĀVAS Kabelis Komplektā ietilpst 10 lodēt-bezmaksas mono kontaktspraudņi, 3m kabeli un mini skrūvgriezi.

Solderless spraudņa dizains padara to viegli, lai izveidotu vadu pasūtījuma garumā.

Tik vienkārši, kā samazināt pareiza garuma stiepli, pēc tam ievietojiet vadu galu iespraudiet kontaktdakšu, beidzot vērpjot cieši uzskrūvējiet, un jūs saņemsiet stabilu DC kabeļi.

Mini dual-caurums spraudnis dizains aizņem mazāk vietas starp pedāļiem, un to var konfigurēt, lai taisni vai pa labi, leņķa savienojumu, padarot jūsu pedalboard izskatās vairāk prefessional un kompakts.

Augstas kvalitātes un 100% pavisam jaunu.Zema kapacitāte kabeļu konstrukcijas nodod pilns harmonisku detaļu un spēcīgu signālu ar caurspīdīgumu.

Specifikācija:

Materiāls: Tērauds, PVC

Krāsa: Chrome (spraudnis), Melns (kabeļu)

Plug Iekšējais Diametrs: 3/8mm

Pievienojiet Ārējo Dimensiju (H*TD*BD): 4 * 0.65 * 1.2 cm / 1.6 * 0.26 * 0.47 jo

Kabeļa Garums: 3m / 118in

Iepakojuma Izmērs: 18 * 16 * 2cm / 7.1 * 6.3 * 0.78 jo

Iepakojuma Svars: 193g / 6.8 oz

Iepakojuma Saraksts:

10 * Solderless Sveces

1 * 3m Kabeli

1 * Mini Skrūvgriezi

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.vigante.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.vigante.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: diy ģitāras komplektu, diy elektriskās ģitāras komplektu, palielināt pedāli, elektriskās ģitāras komplektu, 3000mah power bank, profesionālā ģitāra vadu komplekts, delay pedālis, kabeļu solderless, joyo pedāli, ģitāras komplekts les paul

Modeļa Numurs POK-02
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kontaktdakšas Tips Nav
Veids Citi

Uzrakstīt recenziju

Profesionālās Solderless Patch Cable Kit DIY Ģitāra, Pedālis Valdes Kabeļu Vadu Stieples muitas Garums Komplekts

Profesionālās Solderless Patch Cable Kit DIY Ģitāra, Pedālis Valdes Kabeļu Vadu Stieples muitas Garums Komplekts

Saistītie Produkti:

T8DE 10Pcs Metāla Adatas Turētājiem Drošības Anti-zaudēja Atpakaļ Bloķēšanas Aizdare, Rotaslietas Nomaiņa OOTDTY Motīvs: Pavasara ielādes aizdari, lai vieglāk on-off rīcība nav nepieciešama līdzeklis . Ne Maza Skrūves, Lai Putru Ar To.Pavasara Ielādes Pin Apsaimniekotājiem
€1.15
6pcs/komplekts Office Ziņu Rakstot Papīra Vēstuli Uzstādīt Ķīniešu Stilā Ielūgumu, Dāvanu Aploksnes Vēstuli Papīra Skolas StationerySupply Detalizēti: Materiāls: Papīrs Krāsa: kā picture rādīt Izmērs: Par 21.5*11cm Daudzums: 6PCS (1 Gab.) Šīs
€2.02
Atsauksmes 1. Ja jums liekas, nav apmierināti par mūsu produktiem, mēs var tieši sazināties privāti un mēs apsolām jums piedāvāt labāku servisu.Lūdzu, neatstājiet sliktas atsauksmes, lai pievērstu mūsu uzmanību. 2. Ja jūs jūtaties apmierināti ar mūsu produktiem, tas ir mūsu prieks
€5.19
svarīgs Paziņojums : ≥60x60cm Nosūtīt express piegādi!DHL, vai EMS vai UPS vai SPSR ..... 5 līdz 15 dienām, lai ierodas! ! ! Laipni lūgti Veikala nosaukums: Iezīme: Pilnu Kvadrātveida/Apaļā dimanta krāsošana Pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas Krāsu Daudzums: 30-45 Krāsas
€3.61
Specifikācijas: - Mēs esam uzņēmums vinila griešanas decal uzlīmes - Mēs atbalstām Dropshipping, vairumtirdzniecības produktus, mēs varam sniegt jums vislabāko cenas, augstas kvalitātes produktus. - Materiāls:Vides; Noņemams; Ūdensdrošs; Tīru Krāsu. - Decoration:
€7.04
Apraksts: 1.Izsmalcinātu meistarība sienas karājās spogulis padara lielisks veids, kā pievienot vertikālā telpa. 2.Sienas karājās spogulis ir unikāls, nodrošinot gan funkcionālu un dekoratīvu elementu. 3.Dekoratīvie šīs sienas karājās spogulis jūsu dzīvojamā istabā, guļamistabā,
€15.29
Tips:DIY Dimanta Krāsošana Firmas nosaukums:Laiba Veikalā Urbt Platība:100% Pilnu kvadrātveida/apaļā dimanta izšuvumi Mūsu Priekšrocības:30% papildus dimantu,labāki instrumenti,velmēta audekla ar putu burbulis, ātra piegāde, 24 stundām klientu apkalpošanas Mūsu priekšrocības: Katra glezna ir vairāk
€7.55
IZMĒRS S:Krūtis:87cm,Garums:80cm,Piedurkņu garums:38cm,Viduklis:68cm,Plecu:35cm,Hip:91cm,Augšstilba platums:27cm M:Krūtis:91cm,Garums:81cm,Piedurkņu garums:39cm,Viduklis:72cm Plecu:36 cm,Hip:95cm,Augšstilba platums:29cm L:Krūtis:95cm,Garums:82cm,Piedurkņu garums:40cm ,Viduklis:76cm
€49.56