881170A15 Pusē Mount Tālvadības pults, Kaste Ar 8 Pin Dzīvsudraba Laivu Motoru

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


133.46

Cienījamie visiem draugiem,

Mūsu rūpnīcā, kas atrodas Shenzhen, un tā ir profesionāla ražotājs šajā jomā, piekarināmie motori ,un mēs esam veidu ar piekarināmu motoru un detaļas.

1.Ja jums ir daži produkti, kas mums nav augšupielādēti,lūdzu, dariet mums zināt.

2.Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

3.Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus,rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums dažas atlaides.

Paldies par jūsu sadarbību!

1.Vieta pasūtījumu

2.Maksāt ar Darījuma

3.Jūsu pasūtījuma saņemšanas

4.Gaida samaksu, atbrīvo pēc www.vigante.lv

5.Iepakojuma pasūtījumu

6.Pasta kuģniecības paziņojums

7.Piegāde ar Gaisa

8.Skaidrs, Muitas

9.Piegādes pasūtījumu

10.Atstāt Atsauksmes(5 zvaigznes)

Daļa Numurs:881170A15

Blakus Mount Tālvadības pults, Kaste, lai Dzīvsudrabs Outboards 1993-2005, 40HP un augstākās izmantojot Dzīvsudraba stila kabeļi (ar jaudu apdari).

Ja to izmanto ar 2005. gada un jaunākas 8/9.9/15/20 ZS 4 Taktu outboards adapteri josta ir required1.Mēs nosūtīsim posteņiem 7 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

2.Parasti kuģniecības laiks ir starp 12-30 dienām,bet dažreiz tas ir atkarīgs no dažādiem custom problēmu risināšanā.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Un krievijas pircējiem, lūdzu, atstājiet mums savu vārdu, uzvārdu,kas ir ļoti svarīgi.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Ja ir kādas problēmas ar mūsu produkciju,jūs varat pieprasīt atgriezt vai atmaksu 7 dienu laikā pēc saņemšanas objektus.Bet lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas sākumā, pirms atgriešanās vai atverot strīdu, mēs centīsimies no labākajiem, lai atrisinātu visas problēmas jums.

1.Lūdzu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvo(5 zvaigžņu, lūdzu)ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem,liels paldies!

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pa ziņai, vai tirdzniecības vadītājs pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu par www.vigante.lv.

Mums ir vairāki augstas kvalitātes zelta pārdošana klientu apkalpošanas būs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā,viņi dos jums visvairāk profesionālas atsauksmes.

3.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Mēs saprotam, ka bažas, kas jums varētu būt,un centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Tagi: dt rc laivu, ar piekarināmu motoru 2 taktu laivu motors 25, pvc laivu, laivu motora modelis, dzīvsudraba marin, vadības bloku, piekarināmie, ārējais droseli, sūkņa tohatsu, laivu motoru, motor tohatsu

Degvielas Veids Benzīns
Motora Stāvoklis Piekarināmie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stāvoklis Jauns
Daļu skaits 881170A15
Zīmola Nosaukums PARASTĀ SLAVA

Uzrakstīt recenziju

881170A15 Pusē Mount Tālvadības pults, Kaste Ar 8 Pin Dzīvsudraba Laivu Motoru

881170A15 Pusē Mount Tālvadības pults, Kaste Ar 8 Pin Dzīvsudraba Laivu Motoru

Saistītie Produkti:

Lūdzu, Ņemiet Vērā: Ir Dažādi Modeļi Šeit.Lūdzu, Esiet Uzmanīgi, Izvēloties Fotogrāfijas Un Modeļus.Vai Jūs Varētu Atstāt, Lai Ziņas Par Jūsu Vajadzībām, Telefonu Modeļiem.Lūdzu, Lūdzu, Sniedziet Savu Vārdu, Uzvārdu, Ja Jums Ir No Krievijas,Vai Jūs Garām Recieving Savu Sūtījumu. Materiāls:
€0.84
Materiāls: Sarža pinuma Kokvilnas Audums Izmērs: Plata 160X50cm Ja vēlaties pasūtīt gab vairāk nekā 2 gab, visiem datoriem būs par vienu gabalu kopā, nav sagriezti atsevišķi.Funkcijas:Eco-friendly drukā/mīksts un ērts, Piemērots lelle tilda, ,aizkars.galdauts raibs quilting un daudzi citi šūšanas
€4.52
Mājās karte 86*59mm 350g krītots papīrs Kvadrātveida flash Marle flash Krāsa flash Kaķa acs flash
€26.78
Regulējama metāla galvas gaismu ir izstrādāta ar neredzamu tērauda stieņi, kas caurvij visu mašīnu vadītājs, staru, kuru var noregulēt vairākos posmos, saskaņā ar galvas formu, un tas var tikt paplašināts, un noslēgti līgumi dabiski. Atbalsta radio kinētisko enerģiju, baudīt mūziku jebkurā
€27.38
Specifikācija: Nosaukums: Plastmasas augu lampas kauss Lampa pērles: 48 krelles, 60 krelles, 80 krelles Saskarnes specifikācijas: E27, Uzstādīšanas attālums: aptuveni 1 no augu Pārklājums: Aptver augu platums 180 grādiem Komplektā ietilpst: 1 * augu gaismas kausa
€3.41
Funkcijas: *100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes *Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. *Ūdensizturīgs, putekļus necaurlaidīgs, rūsas izturīgs *To var izmantot dažādus stilus un dažādu modeļu motocikliem. *Naktīs var, protams, spēcīgs spožas. *6
€2.00
Motīvs: Raķešu Palaišanas Āra Rotaļlieta Lēkt Reaktīvo dzinēju Palaidēju, Ūdens Powered Rocket Inteliģento CILMES Fizikas Eksperimentiem, Rotaļlietas 1 drošs un netoksisks Plastmasas materiāla; 2 paliek bērni ar interesi fizikā 3 Izlases Krāsa Marerial: Plastmasas Izmērs:
€2.60
{infomodule} Funkcijas: 24-stundu taimeris 2 pārnesumu apgaismojums LED vadības panelis Auto pagriešanas funkcija Aukstā un Siltumenerģijas divējāda lietojuma Ļoti efektīva kompresors Piemērots, lai atdzesētu telpas līdz 10m Izturīgs
€299.50