2 Gab. Matu Galvu Eleganta, Elastīga Galvas stīpa ar Rhinestones Ziedi Sievietēm - Sudrabs & Zelts

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


2.41

€3.35

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

2 Gab. Matu Galvu Eleganta, Elastīga Galvas stīpa ar Rhinestones Ziedi Sievietēm - Sudrabs & Zelts

2 gab. Galvas:1 gab. sudraba Galvu & 1 gab zelta Galvu

Pilnīgi jauns ar labu kvalitāti

Ar elastīgu gumiju

Rhinestone ziedu dizains ļaus jums izskatīties skaisti

Elegants rozes dizaina, īpaša un salda

Sakausējuma dobie rose puķu

Ar elastīgo saiti, lai ietilptu lielākā daļa

Viegli un ērti valkāt

Sieviešu Elegants ziedu elastīgās matu joslā ap galvu stiprināmas sudraba.

Šīs sievietes elegants ziedu Elastīgās Matu Band Galvas funkcijas ar gumijas lenti un puķes, darīt elegants un pievilcīgs, ja jums būs apmeklēt personas vai banketu.

Ar galvu ir viegli uzvilkt vai novilkt un lieliska dāvana jūsu īpašo vienu vai.

Šis ir jauns naudas sodu moderns.

Piemērots personas valkā vai dāvanu ideja par draugiem un jūsu mīlestība ir viena.

Liels, lai atbilstu jebkuras modes stilu.

Viegli valkāt uz mirkli stilu.

Krāsa: Zelts + sudrabs

Darbības joma: apm .43 cm / 16.9 collu (neizstieptu)

Materiāls: Sakausējuma un krelles

Paketē iekļauts:

2 x Galvu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.vigante.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.vigante.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: baby boy galvas stīpa, sirēna rhinestone galvas stīpa, zelta galvas sievietēm, pelēka rhinestone galvas stīpa, zelta hairband, miss world, sequin rhinestone galvas stīpa, galvas stīpa ar zobiem, skaistuma karalienes kroni, zirgu paskubināt

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Dzimums Sievietes
Materiāls Sakausējuma

Uzrakstīt recenziju

2 Gab. Matu Galvu Eleganta, Elastīga Galvas stīpa ar Rhinestones Ziedi Sievietēm - Sudrabs & Zelts

2 Gab. Matu Galvu Eleganta, Elastīga Galvas stīpa ar Rhinestones Ziedi Sievietēm - Sudrabs & Zelts

Saistītie Produkti:

Karstā 1PC Plastmasas Modes Audekls Plašu Galvas Matu Joslas Cepures Cietu Matu Aksesuāri Sievietēm Tips:Galvassegu Materiāls:Audekls Raksts:Solid Dzimums:Sieviešu Krāsas:8 Krāsas Izvēlēties Pakete ietver: 1gb Plašu Galvas stīpa
€1.06
Laipni lūdzam FMANYUE Veikalā Kāpēc Izvēlēties Mūs ? 1.Super Service Katram Klientam 2.Augsta Kvalitāte par katru produktu 3.Rūpnīcas tiešā cena Ja jums ir kādi jautājumi,nekautrējieties sazināties ar mums Izmērs: Bezmaksas Izmērs ,Cepure Apkārtmērs: 58cm Svars:45G
€4.01
Produkta Apraksts: Funkcija: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Dzimums: Sievietes/meitenes Materiāls:Acetāts,Akrila,Plastmasas,Sveķiem Izmērs: aptuveni 6.2 cm*4.5 cm Krāsa:Kā parādīts attēlā Lielisks matu klipu, lai jūs varētu valkāt pusei, svētkos
€0.32
Materiāls:Plastmasa/Sveķu,Vieglmetāla Izmērs:Apm. 7 cm Tips:Barrettes Lady brūna matu spraudes, kā matu apdare. Krāsa matadatu: krāsu pārklājumi ir moderns un tas nav viegli peel off. Snap-on matadatu: snap-on dizains ir viegli izmantot, un nav slīdēšanas. Lietošana:Dāvanas,
€1.61
Funkcijas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Veids: Cepures Stils: Fashion, Salds, Elegants Ne tikai pieaugušie var izmantot, meitenes ir piemērotas, Lietošana: Dāvanas, Svinību, Katru Dienu, Deju ,Biroja ,Karjeras Dāvana:Draudzene/Sieva/Mamma/Fema/ Meitenes Materiāls:
€3.15
Motīvs: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Postenis Veids: Cepures Stils: Fashion,Salds,Elegants Materiāls:Šifona Audums Auduma, Gumijas Lentes Izmērs:par 18.8*7,5 cm,Viens izmērs atbilst lielākajai daļai Krāsa:Kā parādīts attēlā Dzimums:
€1.15
Celulozes Acetāta Vērpjot Matu Pusē Ķemme Caurspīdīga Kristāla Vintage Leopards Drukāt Matadatu 9 Zobi Lieli Zirgaste Barrette Apraksts: OOTDTY Funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 9 spēcīgs un elastīgs zobi, ķemme rokturi matus maigi un stingri; piemērots
€2.13
Produkta Informācija Funkcijas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes Tips: Elastīgo Matu Lentes Materiāls: Audums Auduma,Astēm,Poliesteris Krāsa:Kā parādīts attēlā Izmērs:aptuveni 30 cm(Elastīgs) Dāvana:Draudzene/Sieva/Mamma/Sievietes/ Meitenes Tautas
€0.77
100% Solījumu: ja jūs neesat apmierināti ar viņiem,mēs sniegsim labāko apkalpošanas servisu par jums-sūtīšana vēlreiz tām, vai, atmaksājot naudu, lai jūs Dzimums: Unisex Tips: Cross Top Mezgls Matu Lentes,sports, joga galvas stīpa Materiāls: Poliesters Krāsa: kā picture rādīt Izmēri:Platums ir
€2.85