Jaunu Lovely Baby Elephant Parttern Iespiesti Mākslīgās Ādas A4 22x30cm Matu Loku Diy Apdare Amatniecības L273 L274

Recenzijas (6)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.27

€1.69

modname=ckeditor

Produkta Informācija

Materiāls: Iespiesti Sintētiskās Ādas fabricColor: Kā attēlā shownSize: 30 cm x 136 cm / pieceThickness: 1 mmWeight: 200 g / pieceUsage: Mājas apdare, kurpes,somas, raibs, quilting, spilveni, dekoratīvie spilveni un jebkuru audumu amatniecība.

Produkta Displejs

Silts Padomi:

1. Āda tiek novērtēti ar rokām un var būt 0.5-1.5 cm novirze.2. Preci var atstāt neapstrādātu malu un to ir ļoti maz kļūdu.Bet neietekmēs normāli izmantot.3. Modelis virzienā samazināt izlases veidā.4. Sakarā ar fotografēšanas ainas, monitoers un citu resons, faktiskās krāsas var nedaudz atšķirties no tiem, kas parādīts attēlā.Ja jums prātā, lūdzu, piesardzīgiem, lai, lai.5. Par vairumtirdzniecības, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs esam liela izmēra un piedāvā vairāk izdevīgāku cenu.6. Ja jums ir custom vajadzības un idejas, mēs varam arī nodrošināt ražošanu jums.Mēs varam darīt, lai pielāgotu ādas,lentes,sveķus,audumu,utt, Zemu MOQ un Labākās Cenas, sīkāku informāciju, lūdzu sazinieties ar mums.

Piegādes Metodi

Lūdzu, pārliecinieties, lai aizpildītu pareizi uztvērēju un telefona numurs, pasta kods, adrese.Dažās valstīs nepieciešams aizpildīt nodokļu maksātāja numurs.Parasti, mēs nosūtīt sarakstu, lai jums 3 darba dienu laikā, pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu informāciju.Mēs piedāvājam bezmaksas DHL un EMS ja pasūtījuma summa pārsniedz $120.Visi mūsu paketes tiks piegāde ar izsekojamu loģistikas sistēmu.Viens kuģniecības maksa par pasūtījumu, lūdzu, mēģiniet apvienot visas preces vienā pasūtījumā.

Pēcpārdošanas Servisa

Atsauksmes

Jūsu komentāri palīdzēs citiem pircējiem.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīga lieta mums.Jebkuru problēmu var atrisināt, izmantojot paziņojumu.Paldies.

Par Mums

Mēs vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības visu veidu lentes un sveķi,cepures.Mēs augšupielādēt jaunu dizainu no laika uz laiku.Ja jums patīk, lūdzu, pievienojiet mūsu veikalā, lai jūsu labā veikalā sarakstā vai objektu pievienot savu vēlmju sarakstu.Paldies!Ir jauka Iepirkšanās diena!

Tagi: mākslīgās ādas plaisāšanu, instrumenti, ādas amatniecības, jancoco maks., viltus kažokādas jaka, ādas vilnis, vadu ādas amatniecības, auduma, mākslīgās ādas, daudz ādas amatniecības, mākslīgās kažokādas jaka, kažokādas kapuci jaka

Iezīme ūdensizturīgs, Anti-Pelējuma
Veids, Vairumtirdzniecība No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls PU
Modeļa Numurs 30X136
Iestatīt Tipu No
Biezums 1 mm
Izmantošana Mājas Tekstila, Dekoratīvie, MĒBELES, Garment, Apavi
Pamatnes Technics Austs
Raksts IESPIESTS

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Lovely Baby Elephant Parttern Iespiesti Mākslīgās Ādas A4 22x30cm Matu Loku Diy Apdare Amatniecības L273 L274

Jaunu Lovely Baby Elephant Parttern Iespiesti Mākslīgās Ādas A4 22x30cm Matu Loku Diy Apdare Amatniecības L273 L274

Saistītie Produkti:

Biežāk UZDOTIE jautājumi J : Kad kuģis savu pasūtījumu?Cik ilgi tas nāks ar mani? A: Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-5 dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Piegādes laiks ir atšķirīgs katrā valstī un piegādes metodes.Ja jums pasūtījuma apjomu vairāk nekā $5,mēs
€16.05