13.3" HW13FHD303 LCD Touch Screen Displejs, Montāžas Augšējā Pusē Daļas Asus Zenbook UX302 UX302L UX302LA HW13QHD301-08

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


40.82

€41.66

13.3" HW13FHD303 LCD skārienekrānu, Montāžas Augšējā Pusē Daļas Asus Zenbook UX302 UX302L UX302LA Postenis Specifika Zīmols ASUS Displeja Tehnoloģija LCD ekrāna asamblejas Ekrāna Izmērs 13.3" Maks.Izšķirtspēja 1920*1080 Saderīgu Zīmols Asus Zenbook UX302LA UX302LG Iepakojumā 1GB LCD ekrāns montāža Iekļauti: pieskarieties Stikla + iekšā LCD Ekrāns + rāmis + LCD back cover Garantija 90 dienas svarīgi: Lūdzu, atzīmējiet attēlus un aprakstu uzmanīgi.Jūs saņemsiet to, ko jūs redzat!Ja tas nav tas pats, kas ar attēlu, lūdzu, nav to iegādāties.Visi vienumi tiks pārbaudīta nosūtīts .Piemēram: dators nav boot, ziedu ekrāns balts ekrāns, ekrāna tumšs, lūdzu, atrast profesionāls tests, pārliecinieties, vai LCD ekrāns ir slikti, un tad nopirkt.Pirms uzstādīšanas, lūdzu, atvienojiet strāvas padevi un atvienojiet akumulatoru!!!

PIEZĪME:

Lūdzu ņemt pie ekrāna, vai kabelis ,vāks ,pārbaudīt detaļas numuru, pirms iegādes.piemēram : a,Pastāstiet man, LCD modeli B156HAN02.1 LP156WFE SPB1. b,Pastāstiet mums savu klēpjdatoru nosaukums , piemēram : YOGA700-14 X1 JOGA, ja jums nav LCD modeli.c.Lūdzu, pārbaudiet, vai LCD ekrāna izmērs un izšķirtspēja.d.Lūdzu, pārbaudiet signāla savienotāji (14pin, 20pin, 30pin (S, M, L) ,40pin (S,M,L ,) 50pin 60pin un stāvoklis.

Attēlos redzami faktiskajam produktam, lūdzu, pārbaudiet, vai visi savienojumi un specifikācijas uzmanīgi.

Mēs nosūtīsim saderīgi vienā vietā, ja oriģināls viens no krājumiem.

Par Testa

Mēs garantējam, ka visi produkti tiek stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Mēs turpināsim testa pierādījumus.Atgriešanās un Garantija a.Klientam ir 7 dienas, lai pārbaudītu instalēt produktu ar piegādi.Lūdzu ziņojiet par jebkuru bojājumu vai miris-par-arrial (DOA) laikā.

b.Klients var apmaiņu par vienu un to pašu produktu 90 dienu, kad tas ir noteikts defektu.Kad notiek apmaiņa ar citu produktu, klientu tiek uzskatīts veikt divus atsevišķus darījumus, tāda atdeve un iegādāties.

Produktu un iepakojums

Attēlos redzami faktiskajam produktam, lūdzu, pārbaudiet, vai visi savienojumi un specifikācijas uzmanīgi.

Lūdzu, esiet uzmanīgi, lai ņemtu ekrānu no kastes.Šis produkts ir jābūt ļoti uzmanīgiem, kad uzstādīšanu, mums nav atbildīga par zaudējumiem, kas šajā procesā uzstādīšana.Atvienojiet strāvas un izņemiet akumulatoru un pirms instalācijas.

Ja alumīnija korpusa klēpjdators ir deformētas vai izliekts, lūdzu, pārliecinieties, lai labotu vai novērstu to, pirmkārt,un pēc tam instalēt mūsu ekrāns.

Pirms jūs pasūtīt , ja ir kādas kļūdas & problēmas mūsu uzņēmumu , lūdzu, rakstiet mums, kā turpmāk informāciju par dubultu apstiprinot, lai uzvarētu šajā galā kopā.

Mēs nosūtīsim saderīgi vienā vietā, ja oriģināls viens no krājumiem.Ja tu nespēj pieņemt to , lūdzu, nelieciet pasūtījuma .Paldies par jūsu sapratni !

piegāde Produkts Pēc www.vigante.lv apstiprina jūsu maksājumu.Mēs apstrādātu jūsu pasūtījumu 2 līdz 5 darba dienas (piezīme: neskaitot brīvdienas vai nedēļas nogales).Lūdzu, pārbaudiet savu piegādes adresi uzmanīgi, pirms norēķināšanās.Kad yout maksājumu ir pabeigta,mēs neesam gatavojas pieņemt citas izmaiņas jūsu pasūtījuma.

Starptautiskā Pircēju Lūdzu, Ņemiet Vērā,

a.Ievedmuitas nodokļus ,Viss Kārtībā, netiek iekļautas šajā postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

b.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas pērk.

Iepakojumā tranzīta laiks: no 8 līdz 12 darba dienām MUMS. 10 līdz 20 darba dienām, Kanāda.Līdz 35 darba dienu laikā, visā pasaulē.Atsauksmes

Lai novērtējam jūsu biznesu,jebkuru maksājumu, klients varēs saņemt pozitīvas atsauksmes.Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi.Pēc tam jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu kuponu, ko ekrānšāviņi pozitīvu atgriezenisko saiti ar bildēm.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti,mēs nodrošināsim jums labāko serive.

Tagi: 12 inch notebook sleeve, asus zenfone 2 lcd displejs, touch screen rāmis, asus ux360c touch screen digitizer, asus x553m, kaķis klēpjdators piedurkne, acer travelmate tastatūras, cena zenbook pro duo, hp 15 i3 mātesplati, aizstāt asus klēpjdators zenbook ekrāns, hp portatīvo datoru

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Nav
Ekrāna Izmērs 13.3 collas
Zīmola Nosaukums MVZIUAI
Maks. Rezolūcija 1920x1080
Iepakojums 1 gab.
Saderīgu Zīmols ASUS, UX302 UX302LG UX302LA
Produkta Statuss Sākotnējā Pilnībā Pārbaudīta, 100% darba
Garantijas laiks 90 dienas
Detaļas Tipa LCD skārienekrānu, Digitizer Montāža
Modeļa Numurs UX302 UX302LG UX302LA
Rezolūcija fhd
Pieteikums klēpjdators
Iekļauts pieskarieties Stikla Digitizer + iekšā LCD Ekrāns + Bezel

Uzrakstīt recenziju

13.3

13.3" HW13FHD303 LCD Touch Screen Displejs, Montāžas Augšējā Pusē Daļas Asus Zenbook UX302 UX302L UX302LA HW13QHD301-08

Saistītie Produkti:

1pc Cinka Sakausējuma H slaidu Tekni slēdzene Ar atslēgu Juvelierizstrādājumu Vīna vitrīna Kabineta durvis Stikla Push Mēbeles Aparatūras iepakojums 1gb
€5.08
Iezīmes: Šo saiti, lai Pircējs papildus samaksa Par Savu, Lai, Piemēram, kuģniecības maksa, Atmaksāšanās Naudas utt.Tātad, Šīs saites, mēs nevar izsūtīt visu, lai jums.Ja jums ir nepieciešams vairāk maksā 5USD, Jums ir nepieciešams veikt pasūtījumu, izmantojot šīs saites , un daudzums ir 5
€0.85
Radošā retro Dzelzs Apdare Londonas Big Ben clock pasaules slaveno mini Amatniecības Figūriņas & Miniatūras dāvanu klāt FG870 Nanme: Londonas Big Ben Pulkstenis Materiāls: Dzelzs Krāsa: Bronza Izmērs: mini izmērs, Augstums 18 cm --- šāda izmēra ar uzlīmi/nav reālu
€9.34
Elegance Eiropas Stila Zelta Loka Keramikas Plāksnes Bļoda Rīsu Ēdiens Steiks Ēdiens Rietumu Trauku, Galda Piederumu Komplekts Apdare Apraksts: Materiāls: Augstas Kvalitātes Keramikas Krāsu:Rozā iepakojums: loģistikas iepakojuma, Pakalpojumu, Sazinieties ar 12 stundu Laikā
€9.75
Mazs un viegls, viegli pārvadāt.Piemērota dažādiem gadījumiem.Gadījumā cilvēki: vispārējā Ādas Tips: Vispārējā Neto saturs: 4ml Produkta krāsa: caurspīdīgs Uzglabāšanas laiks: 3 gadi Paketē Iekļauts:1*lūpu spīdums
€0.90
Pagarināt: 105 mm Diametrs: 11,8 mm Nāk ar melno pērļu B nāk ar zelta Krāsas zib EF-0.38 mm F-0.58 mm EF smilga-0,6 mm Iepakojums: 1pc pildspalvu
€20.40