2x Automašīnas Durvis Gaismas Led 3D Ēnu Projektoru Lampas VW Golf 5 6 7 Passat B6 B7 Jetta MK5 MK6 MK7 CC Eos Sharan Touareg Tiguan

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


7.79

€14.42

2x Gaismu Automašīnas Durvis Led 3D Shadow Projektora Lampa VW Golf 5 6 7 Passat B6 B7 Jetta mk5 the MK6 MK7 CC Eos Sharan Touareg "Tiguan"

PIEZĪME: Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu automašīnas modelim, pirms jūs veicat pasūtījumu. Paldies.

Pieteikums :

Golfa 5 6 7 2010-2015

Lai Passat B6 B7

Jaunā Touareg 2011 ~ 2016

Lai Jetta mk5 the MK6 MK7 2006-2014

Lai Тигуана 2010-2016

Lai KRIMINĀLKODEKSA 2009-2016

Lai Шаран 2012

Lai Scirocco 2009-2011

EOS 2011

Jaunā MAGOTAN 2012

Vecā МАГОТАНА 2007-2011

Īpašības:

Led gaismas durvīs automašīnas Laipni lūdzam lampiņa Volkswagen

Spriegums: 12 V

Patērējamā jauda: 5 W.

Materiāls: ABS + alumīnija sakausējuma.

Dzīves ilgums: vairāk nekā 80.000 stundas.

Spilgts gaismas diode, enerģijas patēriņš Savage.

Šis elements ir jauna veida zaļās automašīnas gaismas avota standarta autentifikāciju RDW E4.

Vienkārša uzstādīšana:

izņem tikai vecajā pasaulē un ievieto šo produktu, nemainot vadu vai urbuma atveres

Piezīme: sūtījums nāk ar diviem pārejas kabeļiem, ja ir nepieciešams vairāk, lūdzu. nopirkt tieši.

Pakete ietver: x2 led logo, durvis, lukturi, lampas

1) Mēs pieņemam Alipay, rietumu savienojumu, TT. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas izmantojot drošu DARĪJUMA maksājumu procesors.

2) Apmaksa jāveic 3 dienu laikā.

3) Ja jūs nevarat pārbaudīt, tad nekavējoties pēc tam, kad izsoles beigas, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

1. Parasti tas aizņem no 15 līdz 35 dienām, lai likt detaļa pie jums. Bet tas aizņem vairāk laika, ziemā vai svētkiem.

2. Jūsu pasūtījumi tiks apstrādāti laikus, pēc pasūtījuma apmaksas.

3. Mēs tikai kuģis uz adresēm apstiprināja pasūtījumu. Jūsu pasūtījums adrese ir jāsakrīt ar piegādes adresi.

4. Attēlu uzrāda faktiskais elements, un tikai atsaucei.

5. LAIKS APKALPOŠANAS PĀREJAS nodrošināta nesošo un izslēdz brīvdienās un svētku dienās. Tranzīta laiks var mainīties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

1. Ja ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums un 30 dienas, lai saņemtu atpakaļ viņa no tās saņemšanas dienas. Ja šis punkts jūsu rīcībā ir vairāk nekā 7 dienām, tiek uzskatīts, izmanto un mēs nevarēsim izsniegt jums atpakaļ vai nomaiņu. Tur NEKĀDI IZŅĒMUMI! Piegādes izmaksas sadala un pārdevēja un pircēja divas reizes.

2. Visi atgrieztie dati IR JĀATRODAS oriģinālajā iepakojumā, un jums ir nepieciešams, lai sniegtu mums izsekošanas numuru piegādi, īpašu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu e -#.

3. Mēs sniegsim jums pilnu atmaksu saņemot elementa sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un piederumiem ir iekļauti, pēc tam, kad pircējs un pārdevējs atsaukt piedāvājumu no www.vigante.lv. VAI, jūs varat izvēlēties, lai būtu nomaiņu.

4. Mēs dalīties ar visu piegādi, ja prece (s) ir (nav) ne reklamē.

Guarantee

1. 12 mēnešu ražotāja Garantija ir ierobežota, lai zemāks daļas (izņemot punktiem bojājumu un / vai nepareizi pēc saņemšanas). Aksesuāri komplektā ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātās elementi ir nofiksēti un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams). Jums ir nepieciešams, lai pastāstītu mums, ka ir defekts, un dod mums savu kārtas numuru. MUMS NAV REMONTS, VAI NOMAIŅA IZSTRĀDĀJUMI ir beidzies GARANTIJAS.

3. Jūs piekrītat visi iepriekš minētie politikas veicot pasūtījumu www.vigante.lv!

Mēs atbalstām augstus kvalitātes standartus un tiekties uz 100% klientu apmierinātību! Atgriezeniskā saite ir ļoti svarīga, Mēs lūdzam nekavējoties sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat mums neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, lai mēs varam sekmīgi atrisinātu jūsu problēmas.

Nav iespējams atrisināt jautājumus, ja mēs nezinām, kas par viņiem!

Во время времени обязанности, мы можем дать Вам быстрый ответ. Если мы из работы, пожалуйста, пожалуйста, будьте терпеливы и значительный, чтобы дать нам немного больше времени.

Международные покупатели - пожалуйста заметьте:

Ввозные таможенные пошлины, налоги и сборы не включены в пункт цена или стоимость доставки. Эти обязанности ответственн ость покупателей.

Пожалуйста, свяжитесь с таможней вашей страны, чтобы определить, что эти дополнительные расходы будут до торгов / покупка

Tagi: xt 660x mirrors

Zīmola Nosaukums Auto Wayfeng WF
Modeļa Numurs W-998
Sertifikācija CE
Signāla Tips Aksesuāri
Palīglīnija No
Materiāla Tips ABS
Spriegums DC 12V
Veids Auto Atpakaļgaitas Kamera
Garums Video Kabelis 6M
Lēcu Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Automašīnas Marka CHEVROLET EPICA/LOVA/CAPTIVA
Vadu vai Bezvadu Stieples
Izcelsmes vieta Ķīna, Ķīna (Mainland)
Korpusa Materiāls Plastmasas

Uzrakstīt recenziju

2x Automašīnas Durvis Gaismas Led 3D Ēnu Projektoru Lampas VW Golf 5 6 7 Passat B6 B7 Jetta MK5 MK6 MK7 CC Eos Sharan Touareg Tiguan

2x Automašīnas Durvis Gaismas Led 3D Ēnu Projektoru Lampas VW Golf 5 6 7 Passat B6 B7 Jetta MK5 MK6 MK7 CC Eos Sharan Touareg Tiguan

Saistītie Produkti:

Mengyi Rūpnīcas Veikalā Rūpnīcas Pārdošanas, Laipni Lūgti Pielāgot! Produktu Informācija Akmens tips: Zircon Metāla tips: Varš Krāsa:Sudraba Marķējums:pt950 Gredzena izmērs:Regulējams (Piezīme: ja jūs zināt, jūsu gredzenu izmēru,
€2.85
G20S PRO Tālvadības pults TV KASTĒ Funkcijas: 1. [ Balss Meklēšanas Funkcija ] -Iebūvēts 6 Aixs Žiroskops, Iebūvēts Mikrofons, -Atbalsts Google Palīgs Balss Meklēšanas 2. [ IS Mācību function] (Funkcija)- Tikai Ieslēgšanas/Izslēgšanas Pogu var programmas / mācību Funkciju . 3. [ Saderīgs ar
€13.03
Motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. Apraksts: Vienuma Tips:Scrunchie Materiāls:Satīns,Gumijas Produkta izmērs:21cm(1cm-0.39 collas) Krāsa:Kā parādīts attēlā Iepakojums:1PC Scrunchie Piezīme: Lūdzu, allow2%mērījumu
€1.40
Funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. Elegants unikālo dizainu Viegli saskaņot ar citiem kleita Ar Vizuļi garām, varbūt dažreiz.Lūdzu, saprotiet to. Specifikācijas: Materiāls:Sakausējuma,Vizuļi Krāsas: 4 Krāsas Daudzums:
€1.91
Kam jāpievērš uzmanība(Lūdzu, izlasiet pirms secībā): 1.Ja jums patīk mūsu modeli, bet nav piemērots modelis, vai ir nepieciešams citiem materiāliem, lūdzu, atstājiet ziņu, varam piedāvāt dažādu marku un modeļu Slēdzenes. 2.Lūdzu, ņemiet vērā, krievu draugi: lūdzu, aizpildiet
€3.44