Yjh Augstas Kvalitātes Dabas Tīra Rāmijas Veļu audums Auduma Vasaras Plānas Ķīniešu Stila Drēbes, Ģērbšanās Tissu Diy Šūšana

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


6.72

Par mums:

Mēs nopirkt audumu no tekstila rūpnīcas ar sevi, un pēc tam ņemt tos uz digitālo rūpnīcas drukāšanai.Tāpēc, kvalitātes audums ir kontrolējams, un mēs uzstāt, izmantojot labas kvalitātes audumu un augstas kvalitātes drukāšanai.Tāpēc, tur ir arī daudzi atgriežas klientiem Ķīnā.Man ir konstatēts, ka www.vigante.lv ir daudz pirātisku kopiju no manas bildes.Tagad, ka es esmu šeit, cena noteikti ir pirmās puses.Paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu.Pirmais attēls ir mūsu www.vigante.lv veikala nosaukumu, un otrā bilde ir mūsu Taobao veikala nosaukums.Vienas saimniecības zīme ir mana meita.

Mans dēls poligrāfijas rūpnīca ar mani

Ķīnas veikalos, mums ir daudz lojālu klientu.Tāpēc, ka mēs salīdzinātu tajā pašā veikalā.Mūsu kvalitāte ir ļoti laba.

Mana izpratne par audumi, Salīdzinot ar rāmijas un veļa :

Rāmijas ir plānas, ļoti elpojoši, piemēroti karstā vasarā.Tā jūtas ērti vasarā, kad nēsā uz ķermeņa.Bet dažiem cilvēkiem, gaisma būs iekļūt a little bit, tā mēs arī iesakām, ka jums var likt cilpas iekšpusē.Parasti, balts rāmiju šķiedras audums ir vairāk piemērots vīriešu zeķturi.

Veļa ir biezāka nekā rāmijas un būtībā necaurlaidīgas.Tas ir arī foršs valkāt, bet nav tik forši kā rāmijas.To var izmantot kā čaumalu pavasara un rudens vai ziemas mēteļi.Mums ir pārdošanas dabas audumi vairākus gadus, un es uzskatu, ka tas dos jums visaugstākās cenas-veiktspējas attiecību.

1 ir rāmijas un 2 ir veļa.

Attēli, kas uzņemti ar mani

Platums: 145cm

Sastāvdaļas: 100% rāmija

Tas ir ieteicams, lai padarītu krekls, kleita, modes

Cena: 1gb = (50cm*145cm).2 gab= (100cm*145cm) un tā tālāk......

Jūs varat iegādāties vajadzīgo skaitu metri.Nav iespējams samazināt, tas ir nepārtraukti!

- -_- -

- -_- - Šī ir tikai neliela daļa no sākotnējā attēlu, kas veikti ar sevi uz papīra, es vienmēr ceru, ka, lai izmantotu savas pūles, lai panāktu labu audumu klientiem.

Daži pārdevēji ir nozagts bildes man paņēma bez manas piekrišanas, bet tagad es esmu šeit, lai atvērtu veikalu, es uzskatu, ka tas dos jums lielākas cenas/veikspējas attiecība.

IR 2021. MĒS NONĀKAM PIE www.vigante.lv.

Pastmarkas

Es izvēlējos standarta piegādes maksa un samazināt kuģniecības maksa par 5%.Tāpēc, ka bezmaksas piegāde arī piebilst, pastmarkas, lai produkta cenu.Pircējiem, tas ir vairāk rentabla, lai uzstādītu standarta pastmarkas.

Sūtījumu

Mēs neesam atbildīgi par to nevar piegādāt adresi.Mēs paturam tiesības iekasēt kuģniecības maksa atkal atgriezās priekšmetus, jo uz nepareizu adresi.

Prece tiks izsūtīta pēc ietvaros 24-48 stundas pēc tam, kad skaidrs maksājumu (izņemot nedēļas nogales & brīvdienās).

Ierašanās brīdī:1. Gaisa Pasts: 15-30 days2. EMS: 5-10 dienas

Reizēm, tas var aizkavēt sakarā ar jūsu vietējo Klientu likvidēšana.Ja nav iegūt posteni pēc tam, kad 30 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu to.

Mēs nepiedāvājam apvienot piegāde.

Mēs neesam atbildīgi par nodevas vai nodokļus par savu valsti.

Atgriešanās

1 Gadu Garantija, Cenu pārliecību!

Visas preces ir 100% Pavisam Jaunu.Visas preces ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Mēs varam apmainīt preci 30 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņēma, ja tā ir bojāta.Atpakaļ postenī, ir jābūt visu oriģinālo iepakojumu un aksesuāru Apstiprinājuma Atgriešanās Kodu.

Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas.Mums būs atbildīga par pasta aizvietotāju.Atmaksa tiks veikta, saņemot atpakaļ postenī.

Tas var aizņemt līdz 3 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.

Citi

VISAS preces tiks iepakotas Bez mazumtirdzniecības kastē.

Mēs cenšamies, lai nopelnītu 100% perfekts "Piecu Zvaigžņu" vērtējumu no jums.Zvaigzne-punkti ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja kaut kas par jūsu darījums neatbilst jūsu cerības.LŪDZU, paziņojiet MUMS, UN DOD MUMS IESPĒJU, LAI PADARĪTU LIETAS LABI, pirms jūs atstāt atsauksmes.Paldies, ka redzot savu veikalu.

Tagi: ķīna audums, ķīniešu audums, vīrieši audi, audums acs, auduma drukāt, Kokvilnas Audums, ķīnas kokvilnas audums, veļa plašu drukas auduma, audums raibs, kleita vasaras garumā dabas audums

Iezīme Anti-Baktērijas
Platums 145CM
Iestatīt Tipu
Stils Vienkāršā
Zīmola Nosaukums SORTSUN
Technics Austs
Veids, Vairumtirdzniecība No
Materiāls 100% Rāmija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Habutajs Audums
Raksts IESPIESTS

Uzrakstīt recenziju

Yjh Augstas Kvalitātes Dabas Tīra Rāmijas Veļu audums Auduma Vasaras Plānas Ķīniešu Stila Drēbes, Ģērbšanās Tissu Diy Šūšana

Yjh Augstas Kvalitātes Dabas Tīra Rāmijas Veļu audums Auduma Vasaras Plānas Ķīniešu Stila Drēbes, Ģērbšanās Tissu Diy Šūšana

Saistītie Produkti:

Funkcijas zīda samta auduma pamatnes audums : 100% dabīgā zīda flocking/pāļu: viskoze platums 114cm(1.14 metru) mēs izgriezt audumu, jūsu pasūtījums vienā nepārtrauktā gabalu laipni lūdzam pārbaudīt f vai augstas klases zīda auduma
€42.34
Piezīme: Vienības Lielums: 1 gabals=40cmx50cm 1 Soma= 7 datoriem ( 7 Modeļi, katrs viens gab.) Komplektā ir pre-cut,ja pasūtījums ir vairāk nekā 1 komplekts,tā NAV pastāvīga.Visi audumi un jutu, apstrādāta ar rokām.Tur ir raw malu un izmēru, varbūt ir 1-2cm novirze.Tur ir krāsu atšķirība
€13.18
Materiāls: Kokvilna Izmērs: 25 x 25cm Paziņojums: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.
€6.28
Krāsa:Kā attēlu Materiāls: PU Izmēri: garums 29cm, platums 21cm, biezums 0.58 mm Paziņojums: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.
€2.28
Produktu Informācija 1.Platums un garums:145*50cm 145*Aptuveni 100cm,rokas sagriež,pls pieļaut kļūdas izmērs 1--2cm Ja vēlaties pasūtīt gab vairāk nekā 2 gab, visiem datoriem būs par vienu gabalu kopā, nav sagriezti atsevišķi. 2.Priekšmets: Apdrukāta Kokvilnas Audums 3.Platums:145cm 4.Raksturīga:
€9.89
modname=ckeditor Produkta Izmēri Viens pozicionēšanas garums 88 cm Viens pozicionēšanas B garums 88 cm 1 metrs C =100 cm 1 mērītājs, D =100 cm
€31.46
[Materiāls]:Augstas kvalitātes Poliesters [Platums]144cm Ja jūs pasūtat 1,jūs saņemsiet 1 gab. = 1 metrs * platums Ja jūs pasūtat 2,jums būs get1piece = 2 metru * platums Ja jūs pasūtat 3,jums būs get1piece = 3 metru * platums (ja jūs vieta 2gab vai 3pcs...mums
€28.90