KF-906B Daudzfunkcionāls Gaisa Kvalitātes Monitors, Formaldehīdu, HCHO TVOC Detektoru Mini Noderīgu Oglekļa Dioksīda CO2 Mērītājs

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


18.69

€28.76

Šāda veida pilsoniskās multi-funkcionālo viedās sadzīves mazu gaisa kvalitātes monitoringa iekārtas, kas var sniegt skaitlisku norādi uz mainīt gaisa vidi mājās.Tas ļauj jums, lai izsekotu 4 galvenās gaisa kvalitātes faktori: TVOC, HCHO, CO2, AQI.

Funkcijas:

Powered by litija baterijas, gaisa kvalitātes monitors padara to viegli veikt mērījumus no vienas telpas uz citu, lai iegūtu pārskatu par gaisa kvalitātes mājas, darba vietas, skolas, dienas aprūpes centra un tā tālāk.

Tas ļauj jums, lai izsekotu 4 galvenās gaisa kvalitātes faktori: HCHO, TVOC, CO2, AQI, apmierināt savas pamatvajadzības lietotājiem.

Saprātīga atklāšanas dažādu veidu gāzes.Visbiežāk gāzes var tikt atklāti, nav jāuztraucas par piemērojamību.

Mērījums ir redzams skaidrs, digitālo ekrānu, maza un viegla konstrukcija, lai viegli uzskaites.

Dabisko gaisa plūsmu noteikšanas tehnoloģiju, tiek pieņemti, lai noteiktu gaisa kvalitātes problēmas, precīzāk.

Iebūvēts akumulators, enerģijas taupīšanas un vides aizsardzība, ilgi gaidīšanas laiki.

Plaši tiek izmantotas mājās, ofisa, uzņēmuma, valsts, skolas un auto, utt.

Noteikt un uzraudzīt gaisa problēmas jebkurā laikus, lai nodrošinātu, fitnesa ģimenes locekļiem vai darbiniekiem.

Specifikācijas:

Materiāls: plastmasa

Krāsa: melna

Displeja veids: LED ciparu displejs + gaismas indikators

Kļūda peldošās: 3% ~ 30%

Darba spriegums: 5V

Boot sildīšana: 120 sekundes

Akumulatori: 3,7 V, 1000mAh

Chargings laiks: apmēram 4 stundas

Gaidīšanas laiks: apmēram 240 ~ 360 minūtes

Objektu izmēri: 68 * 70 * 40mm / 2.7 * 2.8 * 1.6 jo

Postenis svars: 90g / 3.2 unci

Iepakojuma izmērs: 150 * 85 * 40mm / 5.9 * 3.3 * 1.6 jo

Iepakojuma svars: 145g / 5.1 unci

Piezīme:

Šis detektors ir mājsaimniecības produktu, monitoringa datiem, ir tikai atsaucēm un nevar tikt izmantoti kā jebkādu pamatu datus.

Pēc tam, kad detektors ir uzsākta pirmās reizes, tas ir jauki, gaisa ventilācijas apmēram 30 minūtes, pirms tā var tikt izmantota kā parasti.

Lūdzu, pārbaudiet, vai instruments ir normālā stāvoklī, pirms lietošanas.

Instrumenta dati var tikt pārbaudīti un izmantoti tikai pēc tam, kad instruments dati ir stabila.

Katras reizes instruments ir sākusies, tai ir nepieciešams, lai iet caur 0001 ~ 0120 priekšsildīšanas laiks valsts.

Ilgtermiņa atklāšanas, reālā laika datus, ir nestabils.Lūdzu, pārbaudi vairākas reizes un ieraksta vidējo vērtību ar sevi.

Lūdzu, nelieciet detektoru vidē augstas koncentrācijas pulveri un augstas koncentrācijas piesārņojuma gāzes ilgu laiku.

Pievērsiet uzmanību, lai uguns preventions/ ūdensizturīgs / nepievelk putekļus / kritums preventions/ saules iedarbības preventions / moistureproof / pelēt pierādījumu un izvairoties no kratīšanai.

Izmantojot elektroniskas ierīces, kas nav paredzēta bērniem vai cilvēkiem ar garīgu atpalicību.

Ja tas nav lietots ilgāku laiku, lūdzu, glabājiet to drošā zonā, un glabā to prom no viegli uzliesmojošu un eksplozīvu materiālu.

Iepakojums saraksts:

1 * Gaisa Kvalitātes Testeris

1 * USB Kabelis

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.vigante.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.vigante.lv!

Tagi: krāna caurums, co2 sensors, sasit sensors, co2 mērītājs, katla kontroli, zila jaucējkrāns, Vannas Krāns, gaisa detektors, komplekts saules, co2 detektors

Ir Smart Ierīces No
DM73A PM2.5, PM1.0, pm10, hcho, tvoc, Temperatūra, Mitrums
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Nav
Modeļa Numurs Gaisa Kvalitātes Detektors
Zīmola Nosaukums KKMOON
Gāzes Tips co2
Ar LCD Ekrāna Vai Ne
DM73B PM2.5, PM1.0, pm10, hcho, tvoc, co2, Temperatūra, Mitrums

Uzrakstīt recenziju

KF-906B Daudzfunkcionāls Gaisa Kvalitātes Monitors, Formaldehīdu, HCHO TVOC Detektoru Mini Noderīgu Oglekļa Dioksīda CO2 Mērītājs

KF-906B Daudzfunkcionāls Gaisa Kvalitātes Monitors, Formaldehīdu, HCHO TVOC Detektoru Mini Noderīgu Oglekļa Dioksīda CO2 Mērītājs

Saistītie Produkti:

Šis detektors ir neliela un portatīvo, var skaidri parādīt HCHO un CO2 koncentrācija, temperatūra un mitrums vidi, piemērots birojā, mājās, sporta zālē un citās izmantošanas scenāriji. Funkcijas: Ar TVOC sensors, tā spēj atklāt TVOC vidē un labāk izprast apkārtējo vidi. Reālā
€37.60
5 in 1 pārnēsājamos CO2 Mērītājs, Temperatūras, Mitruma Sensors Testeri Gaisa Kvalitātes Monitors Analyzer Oglekļa Dioksīda Gāzi, TVOC HCHO Detektors Motīvs: Oglekļa dioksīda detektors: Smart oglekļa dioksīda vērtība testeri gāzes analizatoru izmanto gaisa pusvadītāju TVOC sensoru,
€18.69
Funkcijas: Izgatavota no premium materiāla, ir augstu izturību un izcilu tekstūru. Atklāj PM2.5, PM10, CO2, temperatūra un mitrums. Iebūvēts augstas precizitātes sensoru, ir ar augstu jutību, stabilitāti un reakcijas ātrumu. Ar lielu ekrānu, jūs varat izlasīt dati skaidri. Darbojas
€121.14
Digitālā Oglekļa Monoksīda Metru Augstu Precizitāti Portatīvo CO Uzraudzīt Gāzes Detektoru, Platums 0-1000 ppm Gāzes Noplūdes Signalizācijas GM8805-BENETECH Oglekļa monoksīda detektoru var noteikt oglekļa monoksīda koncentrāciju, ievērojot koncentrāciju vērtību, kas ir visu laiku. Tas
€31.47
5 in 1 pārnēsājamos CO2 Mērītājs, Temperatūras, Mitruma Sensors Testeri Gaisa Kvalitātes Monitors Analyzer Oglekļa Dioksīda Gāzi, TVOC HCHO Detektors Motīvs: Oglekļa dioksīda detektors: Smart oglekļa dioksīda vērtība testeri gāzes analizatoru izmanto gaisa pusvadītāju TVOC sensoru,
€17.04
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px;
€117.29
Jauns 4 1 Gāzes Detektoru, O2, H2S, CO Uzliesmojošu Oglekļa Monoksīda Skābekļa Uzliesmojošas Gāzes Analizatoru, Toksisku Gāzu Kaitīgo Gāzu Noplūdes Detektors Funkcijas: 1,4 Atklāt veida gāzes: oglekļa monoksīds(CO), sērūdeņradis(H2S), skābeklis(O₂) un degošas gāzes(EZR). 2,Pastāvīgi
€226.69