Jauktas Krāsas Dinozauru Olas, Koka Pogas Ziemassvētku DIY Dekori Bērnu Apģērbu Šūšana Pogas Amatniecības Scrapbooking Decorativos E

Recenzijas (4)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


0.25

€0.32

Jauktas Krāsas Dinozauru Olas, Koka Pogas Ziemassvētku DIY Dekori Bērnu Apģērbu Šūšana Pogas Amatniecības Scrapbooking Decorativos E Stils:2Holes Krāsa:Pls Pārbaudīt Foto Quanitly:50 Gab. Koka Pogas,100 Gab Pogu Forma:Dāvanu Kaste

DIY ar saviem bērniem kopā.laimīgs katru dienu ar smaidu sejā ^*^

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījumu, no liexpress.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.

2. Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

3. Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

(1).Veikt izšuvumi ielāpus un bikses(apģērbi/somu/kurpes/books/citi kuģi), kas būs jāgludina par.Sagatavot dzelzs.

(2).Tīru daļa, kas būs jāgludina par.Uzlieciet plāksteri uz labo pusi.Lieciet pusē ar siltumu, zīmogu pamatnes tieši uz biksēm.

(3).Noregulējiet tempreture no dzelzs, lai suiable grādu.Dzelzs plāksteris uz spēkā uz priekšu un atpakaļ aptuveni 15 sekundes.

(4).Pēc tam, kad plāksteris kļūst auksts,pārbaudīt, ja tas ir noteikti stingri.ja tā nav,mēģiniet vēlreiz, jo iepriekš pats veidos.

(5) Jūs varat arī piešūt to, lai tas nekad nokrist.

Tagi: dinozauru rotaļlietas, mākslīgā kukurūzas, budas koka dekori, ziemassvētku pogas natal, stūra koka ziedi, ziemassvētku rotājumi bull, sieviešu pogas, jēra koka pogu, sajauc peles pogas, pogu dekors

Iestatīt Tipu
Technics Glezna
Apdare Nav
Pogu Tipa 2-Pogu Caurumiem
Veids, Vairumtirdzniecība No
Ja ziemassvētku pogām
Par kāzu dekorēšana
Forma Ziedu
Izmantošana APĢĒRBI, kuģis, Scrapbooking, Apdare, Diy, Dāvanu,
Materiāls Koka
Stils flatback, Snap Pogu
pieņemt šūšanas piederumi, vairumtirdzniecība
Nosaukums Bērniem Pogu, Karikatūra Pogu
Vairumtirdzniecība šūšanas piederumi vairumtirdzniecība
Iezīme Eco-Friendly, Ķīmiskā Tīrīšana, Mazgājams, Magnētiskā, Niķeļa-Bezmaksas

Uzrakstīt recenziju

Jauktas Krāsas Dinozauru Olas, Koka Pogas Ziemassvētku DIY Dekori Bērnu Apģērbu Šūšana Pogas Amatniecības Scrapbooking Decorativos E

Jauktas Krāsas Dinozauru Olas, Koka Pogas Ziemassvētku DIY Dekori Bērnu Apģērbu Šūšana Pogas Amatniecības Scrapbooking Decorativos E

Saistītie Produkti:

Materiāls: sakausējums + magnētu Izmērs: diametrs 1,5 cm Konversija:1cm=0.39 collas /1 inch =2.54 cm Paziņojums: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.
€2.54
T3T5T8 Plastmasas Snap Pogu U-Formas Stiprinājums Snap Knaibles Nospiediet Stud Auduma Pogu Mapes Tumši Sprādzes Preses Mašīna Šūšanas Komplekts Art. - Nr. PR-BT0044 Materiāli Plastmasas Krāsa Dažādas Krāsas Neto Svars 0.309 KG /Iepak Izmērs T3/T5/T8 Rūpnīcas
€15.80
Galvenās Iezīmes NOSTIPRINIET SAVU DROŠĪBAS JOSTU Jūs bieži vien ir neapmierināti, ka jūsu mīļākie bikses ir lielāki taille Šo studless snap var palīdzēt?Tikai tie pogas kopā savilkt jostas, un jūs varat iemīlēties ar jūsu bikses atkal. PLAŠI IZMANTO Šo pogu var
€0.40
Produkta informācija, Krāsa: Attēla krāsu Izmērs: 20mm/25mm m2224 Daudzums: 50gab/daudz, Jo gaisma un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. UZMANĪBU!!! Ja iespējams, lūdzu, iegādājaties vairāk nekā $10, lai mēs varētu nosūtīt sūtījumu ar reģistrētas
€1.71
Materiāls:Sveķi Paziņojums: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.
€4.37
Galvenie Ieviešanas Pogas kuģiem,DIY,šūšanas u.c.Sajauc pēc nejaušības principa no akciju krāsas.Varbūt dažas krāsas nav pašas kā šovu,lūdzu, ATZĪMĒJA.Izmērs: 21mm*34mm gabals (L*W).Par Padomi:1 inch=25.4 mm;(1mm=0.04 collas) bildes ir no reāliem priekšmetiem, lūdzu, skatiet formu un krāsu.
€1.69
Galvenie Ieviešanas Sajauc pēc nejaušības principa no akciju krāsas.Varbūt dažas krāsas nav pašas kā šovu,lūdzu, ATZĪMĒJA.Izmērs:Par : 12mm-14mm (L*W).Padomi:1 inch=25.4 mm;(1mm=0.04 collas) bildes ir no reāliem priekšmetiem, lūdzu, skatiet formu un krāsu.
€1.69
Godīgs Pārdevējs Labāko Kvalitāti, Zemākās Cenas, Ātra Piegāde Paldies, ka meklē.Laimīgs lentes crafting Tas ir starptautisks pārdevējs,tāpēc laipni lasīt tālāk informāciju uzmanīgi !!!! 100% Pavisam Jaunu.Krāsa:kā attēlu, krāsu Izmērs:12mm aptuveni Konversija :1 inch = 25.4 mm vai 1mm =
€1.27