100pcs/daudz jaunu produktu, sarkana iepakojuma maisiņi 2size sīkfailu plastmasas iepakojuma maisiņi 10x10cm

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.96

€2.30

Motīvs:

Materiāli:pārtikas kvalitātes opp

Izmērs:7x7+3cm 10x 10 + 3cm

Pielietojums:Cepumi, kūkas,dāvanas.

Paketē iekļauts: 100pcs/daudz

Mums arī ir citi kūka pelējuma un cepumu iepakojuma maisiņi, lūdzu ņemt apskatīt:

------

Piegāde:

Mēs kuģis objektu, izmantojot Ķīnas Gaisa Pastu 1-7 darba dienu laikā, ja tikās ar nedēļas nogali, mēs organizē kuģniecības pirmo un nosūta nekavējoties pēc darba laika.

Kuģniecības laiks:

ASV 10-20 darba dienu laikā

ES coutries un Āzijas countries15-25 darba dienas

Krievu zemes un valstis tuvumā 25-55 darba dienu laikā

Dienvidamerikas valstīm 25-45 darba dienu laikā.

Citām valstīm: 25-35 darba dienu laikā.

Lūdzu, saprotiet, ka mēs nevaram kontrolēt tranzīta laiku, it īpaši laikā brīvdienu, lidojuma aizkavēšanās vai laika apstākļiem.

Ja jums vajadzīga palīdzība, izvēloties ātru un uzticamu uzņēmumu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un mēs sniegsim jums mūsu labāko piedāvājumu.

Ienākumi:

Mēs piedāvājam bezmaksas 7 DIENU GARANTIJA uz šo vietu un mums piedāvāt apmaiņu vai kompensāciju, bet visu atpakaļ nosūtīšanas izmaksas ir atbildīgs pircējs.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Mēs neaptver visus posteņus, kas par bojājumiem, kas pēc lietošanas rezultātā vai no ūdens bojājumus,

2. Pilns uzreiz kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī 7 dienu laikā, lai mūsu vietā.

Atpakaļ postenī jāietver jūsu vārdu, adresi, postenis, dienas telefonu, un, ja jums ir pieprasījušas kompensācijas vai apmaiņu.Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī, mēs atmaksāsim klientam preci?s cena (bez kuģniecības izmaksas).

Pārdošanas noteikumi:

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

2. Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Atsauksmes:

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Mēs sniegsim pozitīvas atsauksmes, lai jūs pārāk.Paldies ļoti daudz!

Ja ir kādas problēmas jūsu iepirkumu, lūdzu, e-pastu mums, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs cenšamies, lai atrisinātu problēmu.

Jūsu satisfication ir mūsu lielākais spēks.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pakalpojums jums!

Baudīt jūsu iepirkšanās, un ir jauki pavadīt laiku mūsu veikalā! :-)

Tagi: xr telefonu gadījumā koreja

Materiāls Plastmasas
Godu Dzimšanas Dienas Svinības, Bērnu Diena
Raksts Karikatūra dzīvnieku
Zīmola Nosaukums shinysun

Uzrakstīt recenziju

100pcs/daudz jaunu produktu, sarkana iepakojuma maisiņi 2size sīkfailu plastmasas iepakojuma maisiņi 10x10cm

100pcs/daudz jaunu produktu, sarkana iepakojuma maisiņi 2size sīkfailu plastmasas iepakojuma maisiņi 10x10cm

Saistītie Produkti:

1. Pogu bloķēšana ir uzstādīta uz ieslēgšanas pogu, putekļsūcēja, kas var viegli un ērti lietot putekļu sūcēju.nav nepieciešams, lai saglabātu nospiežot pogu, kamēr sūkšanu, un pirksti vairs nav ievainots. 2. Nospiediet pogu, vadītājs labo rādītājpirkstu, lai darbotos, un nospiediet
€4.58
Motīvs: Raķešu Palaišanas Āra Rotaļlieta Lēkt Reaktīvo dzinēju Palaidēju, Ūdens Powered Rocket Inteliģento CILMES Fizikas Eksperimentiem, Rotaļlietas 1 drošs un netoksisks Plastmasas materiāla; 2 paliek bērni ar interesi fizikā 3 Izlases Krāsa Marerial: Plastmasas Izmērs:
€2.60
Izmērs M:Garums:110cm L:Garums:120 cm XL:Garums:130cm 2XL: Garums:140cm Materiāls Poliestera Elastība Jā elastību Krāsa MUMS IR 12 KRĀSAS 1 gabala svars 250g Iezīme Pirmās klases auduma un pirmās klases meistarība.Mīksti
€18.20
Pirkt tagad un piešķirt to kā dāvanu: šūšanas komplekts! Magnēta pogu, ir ļoti skaisti un labi izgatavotas, viegli šūt ar roku, un ļoti stabils.Tas ir ērti, lai jūs varētu izmantot savā ikdienas dzīvē! Galvenās Iezīmes Augstas kvalitātes materiāli: šīs pogas ir
€1.35
Posteņa Nosaukums:Viking Nerūsējošā Tērauda Celtics Mezgls Gredzenu Ziemeļvalstu Trīsvienības Kāzu Gredzeni Vīriešu Sudraba Josla Solījums Rotaslietas Materiāls: Nerūsējošais Tērauds Stāvoklis: Jauns Gredzena Izmērs:6/7/8/9/10/11/12 Svars:9g Postenis Type:
€4.24
1930330101523407 Karstā Pārdot ASV dolāru 5.88 /gabals ASV dolāru 6.88 /gabals ASV dolāru 9.70 /gabals ASV dolāru 6.22 /gabals ASV dolāru 6.38 /gabals US $ 5.98 /gabals ASV dolāru 15.80 /gabals ASV dolāru 13.70 /gabals ASV dolāru 6.58 /gabals ASV dolāru 9.28 /gabals ASV dolāru 11.98 /gabals ASV dolāru
€9.18
Apraksts: Pavisam jaunu un augstas kvalitātes. Jaunā sešu žokļa 360 grādu grozāms āķis ar plāksteri un var uzstādīt bez urbšanas. Dizains ir vienkāršs, stilīgs, universāls, un super nesošajām.Pēc glabāšanas to virtuvē, tas izskatīsies pavisam jauns. To var pagriezt
€0.60