Drošības Pārnēsājamo Teleskopisko Raftings Piederumi Bagāžnieka Airi Airu Pārnēsājamu Teleskopu Laivošana, Ūdens Sporta

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


3.88

€7.61

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Motīvs:

1. Portatīvo Bradāt: mazo, kosmosa taupīšanas dizains padara bradāt viegli veikt.Tas varētu uzglabāt ar citām jūsu kuģa drošības piegādes un kajaks avārijas komplekts.

2. Plaša Programma: ārkārtas oar ir piemērota laivu airiem, kajaki, audekls laivas, piepūšamās laivas, avārijas kuģi un mazās laivas.

3. Regulējams Roktura: Šī izturīgs un pagarināt bradāt nāk ar regulējamu rokturi, kopā ar pagarināšanas attālumā no 54cm-106cm.

4. Premium Materiāls: airi nāk ar noturīgu teleskopiska alumīnija sakausējuma stienis un cieto liela ietekme PVC asmens, kas var viegli uzkrājas ūdens.

5. Viegls Dizains: Spilgti dzelteno un sarkano bradāt funkcijas, augstas redzamības un moderns izskats.

6. Uz bagāžnieka bradāt var salocīt līdz 54 cm, kas nozīmē, ka maziem bradāt aizņem mazu platību uzglabāšanas kuģa drošības ierīces

7. Tas ir ērti uzglabāt, ar savu laivu piederumi, jet ski piederumi un kuģa krājumu piegādi.

8. Tas ir izturīgs teleskopiskais alumīnija vārpstu un cieto augstas ietekmes plastmasas asmens, kas var viegli uzkrājas ūdens.

Specifikācija:

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Izmērs: 56cm/22in; Paplašināt 106cm/41.7 gadā

Bradāt izmērs: 16*36 cm/6.3*14.17 gadā

Bradāt sienas biezums: 1mm

Svars: 480g

Krāsa: Melna, Dzeltena

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Bagāžnieka Bradāt

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.vigante.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.vigante.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem! [relateproductdetail/]

Tagi: pontonu, oar, pvc laivu, svaru skalai yunmai, laivu lapotnes, binokļu militāro, laivu, plostu, laivu laivu, plosta, paddl

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdens Sporta Veidi Laivu Piederumi
Garums 58 cm
Āra Aktivitātes Ūdens slēpošana
Bradāt Laivu Airi
Modeļa Numurs Bradāt
Sertifikācija Nav
Zīmola Nosaukums VKTECH

Uzrakstīt recenziju

Drošības Pārnēsājamo Teleskopisko Raftings Piederumi Bagāžnieka Airi Airu Pārnēsājamu Teleskopu Laivošana, Ūdens Sporta

Drošības Pārnēsājamo Teleskopisko Raftings Piederumi Bagāžnieka Airi Airu Pārnēsājamu Teleskopu Laivošana, Ūdens Sporta

Saistītie Produkti:

Airu Laiva Gaisa Vārstu Adapteri Neilona Piepūšamās Kajaks Sūkņa Adapteri SUP Dēlis Kajaks Daļas, Piederumi Specficications: Materiāls: Neilons Krāsa: Oranža, Melna Produkta izmērs: 80mm*35mm*35mm/3.15*1.38*1.38 Neto svars: 50g Bruto svars: 50g Piezīmes: 1.
€1.75
Postenis Apraksts: Augstums: 6.8 CM Iekšējais Diametrs ir Zvaigzne: 1.2 CM Karoga Pole diametrs: aroiund 0.5-1CM - Krāsa: Melna komplektā Ietilpst: 1 gab., Laivu Karoga Pamatnes Mount Detaļas Bildes: Sūdzību Sazināties ar mums tieši.Pasakiet mums iemeslu dēļ: Attēlu un video ir gan labi.Mēs atrisinātu
€4.05
SURIEEN 4gab 12mm M12 Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda Stiepļu Trošu Uzpirksteņi 1/2 Collu Diametra Trosi/Kabeļu Programmas Laivu Piederumi Iezīmes: 100% pavisam jaunu.Piemērots 1/2 collu diametra trosi.Paredzēti, lai novērstu drupināšanas un overstressing stiepļu trošu termināla galā un ko
€8.49
EVA Putu Laivu Ieklāšanai, ir jauna, populāra, viegli DIY grīdas laivu vai jahtu klāja, pat baseinu vai dārzu.Izturīgas un triecienu absorbējošas, tas nodrošina ne tikai ārkārtas vilces virsmas, bet arī mazina nogurumu, ko rada ilgstoša stāvēšana un strādā uz cietā klājuma, un platformām. Kāpēc
€90.43
Apraksts: Materiāli: 316 Nerūsējošā Tērauda, PVC Piemērots PVC Piepūšamo Laivu, Plostu Dinghy Kajaku sērfošanas dēli. Plāksteris Diametrs: Apm. 8cm/ 3.15 collas D Gredzenu Apakšā Garums: Apm. 3,5 cm/ 1.4 ; Augstums: Apm. 3cm/ 1.2 ; Biezums: 4mm/ 0.16 Viegli
€4.81
materiāls: plastmasa Krāsa: Melna Izmērs: 19.3*10.3 cm Svars: 210g Produktu saraksts: atbalsta bāzes *1 Apraksts: Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasa, viegls un izturīgs. Spīdumu un pieskarties vienmērīgu virsmu, bez asumiem. 3 caurumi
€4.51
Apraksts: 100% Jauns. materiāls: pp Preces NR.:457026 Izmērs: Diametrs 7,5 cm, augstums 2,5 cm Konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas Silts Padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt
€3.43