Benewake TFmini-S Lidar Range Finder Sensora Modulis TOF Vienu Punktu Mikro Sākot UART & IIC 0.1-12m (Jaunināšanas Versiju TFmini)

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


37.32

Jaunu Jaunināšanas TFmini-S Lidar Range Finder Sensora Modulis 0.1-12m TOF Vienu Punktu Mikro, Sākot par Arduino Pixhawk Dūkoņa UART & IIC 0.1-12m TFmini-S ir jaunināšanas versiju TFmini.Salīdzināt ar TFmini, TFmini-S ir šādas priekšrocības : ①.Aklā zona tas ir samazināts no 30 cm līdz 10 cm . ② .Interfeiss atbalsta UART un I2C pārslēgšana, jebkurā laikā. ③ .Gaismas avots ir VCSEL. ④ .FOV ir labāk.TFmini-S 2°(TFmini ir 2,3°). ⑤Same Cena ar labāku veiktspēju.Komplektā Ietilpst: 10 X TFmini-S Lidar Range Finder Modulis 20 X Kabelis ( sieviešu, vīriešu ) 20 x Kabelis ( Vīrietis, lai Vīrietis ) Jauninājums Pārskats TFmini-S ir viena punkta, sākot Lidar, pamatojoties uz TFmini uzlabot.Aklā zona tas ir samazināts no 30 cm līdz 10 cm, āra sākot sniegums ir vēl vairāk uzlabota, attāluma diapazons ir nesatrauc apkārtējā gaisma, kas var atbilst iekštelpu klāsts, un precizitāte ir vēl vairāk optimizēt.Kļūda veiktspēju pie 10% atstarošanas pieejas fona 90% atstarošanas spēju, un saskarne nodrošina UART un I2C pārslēgšana, jebkurā laikā.Specifikācija: Darbības Diapazons : 0.1-12m Maksimālais darbības rādiuss 10% atstarošanas : 5m Gadījumā spriegums : 4.5-6V Vidējais jaudas patēriņš : 0.12 W FOV : 2° Komunikācijas interfeiss : UART/I2C Elektromagnētiskā Saderība(EMS):LV 55032 B Klases Pārraides ātrums:115200 Datu bitu:8 Stop bitu:1 Paritātes bitu:0 Minimālā izšķirtspēja attiecība : 5mm Frekvence: 100Hz(1-1000Hz regulējams) Gaismas avots:VCSEL Viļņa garums:850nm Darbības temperatūra : 20-60 ░ c temperatūrā Gaismas jutība : 70,000 lux Precizitāte : 1% (mazāk par 6 m), 2% (6m-12m) Izmērs : 42mm * 15mm * 16mm Svars : 6,1 g Sertifikācija:CE,FCC,ROHS Galvenie Pieteikumi: Satiksmes Uzraudzības Šķēršļu noteikšanas Līmeņa mērījumu Smart ierīces Drošības un šķēršļu novēršana Dūkoņa augstuma saimniecības un reljefa šādu Mašīnu kontroles un drošības sensori Distances mērīšanas instrumentu Tehniskās Specifikācijas un Parametri Produkta Izskatu un Struktūru Konfigurējamas parametri Savienojums: bieži UZDOTIE jautājumi 1.jautājums: vai Ir TFmini-S pieejams ar 3,3 V vai citu barošanas spriegums?A1: Atvainojiet, nav pieejama, pagaidām.Standarta padeves TFmini-S ir 5V±0.1 V. Ja jums ir kādi papildu prasības, lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas persona, lai konsultēties ar pielāgošana dizaina jomā.Q2: TFmini-S būs siltuma up pēc darbības laiku.Tas sadalīts?A2: Tas ir normālā darba stāvoklī produkts.Temperatūra čipu un plates būs nedaudz uz augšu, pēc nepārtraukta darbība, kas ir normāla lieta.Q3: Vai TFmini-S ir savienots ar Arduino vai Aveņu Pi lietošanai?A3: Jā, tā var.TFmini-S pieņem sērijas sakaru protokols, tāpēc, ka to var savienot ar jebkuru kontroles padome atbalsta seriālā porta paziņojumu.

Maksājuma

1. Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

2. Pārdevējs ir atbildīgs par apdrošināšanas , problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai dutycharged ar savu valsti.

Piegāde Izvēle

Pašpalīdzības Rokasgrāmata Piegāde

Sūtījumu

1. Visi preci piegādā 48 stundu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu.(Jo ātrāk jūs maksājat, agrāk mēs kuģis savu pasūtījumu.)

2. Ja jums ir nepieciešams ātrāk sūtījumu, lūdzu, izvēlies, DHL, vai EMS vai FedEx IP(Kuģniecības maksa, ko maksā pats).Vai mēs piegādāsim izmantojot noklusējuma metodi.

3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir 100% pareizs

4. Mēs kuģis objektus visā pasaulē ar piegādi laika garantija

Sazinieties ar mums

1.Ja jums ir kādi pieprasījumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pirmo reizi, mēs jums varam palīdzēt un atrisināt jūsu problēmu, 24 stundu laikā.

2. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik soonas iespējams.

3. Garantijas pakalpojumi ir nomaiņu tikai tad, kādas problēmas, lūdzu, lūdzu, e-pastu mums, frist, mēs varēsim pieņemt jūsu padomu & pieprasījuma.

Atgriezties&Kompensācijas

1.Kompensāciju vai nosūtīt jaunu par pasūtījumiem, jo produktu kvalitātes problēma.

2.Mēs pieņemam apmaksai neizmantotā preci tās oriģinālajā iepakojumā, kā atgriezt 7 dienu laikā par piegādi.Pircējiem ir sniegt izsekošanas skaits, īpašs iemesls, forthe atgriešanās.

3. ja tas ir pircējs " s iemesls novest pie atgriešanās pakete, pircēji, būs jāmaksā apaļa kuģniecības maksa.

4. Mēs atmaksā pircējam pēc tam, kad mēs saņemam atgriež tās sākotnējā stāvoklī, iepakojumā.Vai pircēji varētu izvēlēties, lai rezerves.

Atsauksmes

1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums , lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu .Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

2. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neutralfeedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

【tehnisko atbalstu] aicina

Wiki: https://youyeetoo.com/blog/-86.

ExpertSupport: [email protected]

Skype: live: [email protected]

Tagi: lidar skeneris, laser rangefinder sensors, tof10120, lidar sensors, thor 3d skeneris, dūkoņa lidar, radara sensors, tfmini, i2c, dji kartēšanas dūkoņa

Zīmola Nosaukums rplidar
Valsts Montāža Ready-to-Go
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kameru, Kas Aprīkota
Modeļa Numurs TF mini S
Saderība Visi Saderīgie

Uzrakstīt recenziju

Benewake TFmini-S Lidar Range Finder Sensora Modulis TOF Vienu Punktu Mikro Sākot UART & IIC 0.1-12m (Jaunināšanas Versiju TFmini)

Benewake TFmini-S Lidar Range Finder Sensora Modulis TOF Vienu Punktu Mikro Sākot UART & IIC 0.1-12m (Jaunināšanas Versiju TFmini)

Saistītie Produkti:

Jaunu Bērnu Zēnu Drēbes, Džemperis Meitenēm Bērnu Rudens Ziemas Drēbes Meitenēm, Džemperi Bērniem, Apģērbs Tīrtoņa Krāsu Vērpjot Trikotāžas Džemperis Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar ietekmi, gaismas, ekrāns, tas ir normāli par faktisko objektu un attēlu, ir nelielas krāsu atšķirības. Lūdzu
€14.86
C406 Lite uzsākta Magene GPS velo dators C406 Lite ir tikko uzsākta, pirmo izvēli par papildu izmaksām, veiktspēju
€63.66
Pet Putnu Papagailis Pārredzamu Peldvietu Vanna Vanna Duša Kārba Karājas Būris Dekori Putnu Piederumi Produkti Specifikācijas: Viegli tīrīt un piepildīt ar noņemamu paplāti. Izmantot izturīgs videoklipus, kas ir piemēroti vairumam birdcage. Šis putns vanna, kas piemērota
€0.94
Katram pārim būs iepakota arī skaista Soma, kas gatavs dots kā dāvanu.
€7.64
100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Materiāls:Plastmasa Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm Pildspalvas garums:150mm Izmantošana:Biroju Un Skolas Krāsa:melns, zils, sarkans Paketē iekļauts: 100gab Biroja Pildspalvu
€20.96
4F0959851H Jaunu Elektroenerģijas Panelis Logu galveno Vadības Slēdzi, Pogu Audi A6 Quattro A3 Q7 2004. - 2011. gads 4F0 959 851H Postenis Specifika; Ražotāja Daļas Numurs : 4F0959851H / 4F0 959 851H / 4F0 959 851 H Otras Puses Skaits : 4F0.959.851 H / 4F0 959 851H / 4F0 959 851 H Virsma : 100% Jauns Augstas
€16.14
HW-390 Capacitive Augsnes Mitruma Sensora Modulis Plašu Sprieguma Korozijas Izturīgs 3.3-5.5 V DC Motīvs: 1. Jauna veida augsnes mitruma sensoru!Šī capacitive augsnes mitruma sensors ir atšķirīgs no lielākās pretestības sensoru tirgū.Tas izmanto principu, kapacitīvais sensoru, lai noteiktu
€0.48
[xlmodel]-[custom]-[53959] [xlmodel]-[custom]-[54902] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[50740]
€15.11
Lūdzu, skatiet izmēri pērkot. Mūsu izmēri ir visas Āzijas izmēri, Āzijas izmēri ir 1 līdz 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas cilvēki. Ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. IZMĒRS: GARUMS(CM) KRŪTIS
€12.45
Pasūtījuma Dizains Kameras Objektīvs 925 Sudraba Fotogrāfs shutterbug E60 ring Objektu Apraksti: Metāls: 925 Sterling Sudraba .Gredzena Izmērs: Sieviešu Stils Apm 4mm(W) x 1.6 mm(T) Sieviešu, 5 grami Aptuveni 6.8 mm(W) x 2.2 mm(T) Vīriešu, 8 grami Dārgakmens: Nav akmens Svars: 5 grami ~ 8 grami Izmēri:
€56.11
Bērnu Gudrs Sequin Augļu Pleca Soma Messenger Bag Monēta Maku Par Bērnu Motīvs : Soma darbs smalks, svaigs un elegants, skaists izskats, pievienot skaistumu Soma ir pilna ar modes, iepakojuma dizains ir unikāls. Šī soma ir labi veidots.Elegants dizains, var parādīt savu skaistumu. Piemērots
€3.91