Modes 1 Rindā Rhinestone Vīriešu Hip Hop Kaklarota Rap Dziedātājs Kaklarota Ledus Tenisa Ķēde, Kaklarota, Spīdīga Sieviešu Kaklarota ir 2021.

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


0.84

€1.68

Apraksts

Dārgais draugs, mēs esam rūpnīcas produktu, kas mums ir, mēs varam darīt jebko, ko vēlaties, tāpēc, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Prece tiks piegādāta 2-3 darba dienas, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli .Dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās .ja jūs nevarat saņemt jūsu pastu pēc 48 stundām, lūdzu pārbaudiet spam vai cintact uz mums ar citu e-pasta adresi.Citu piegādes metodi dažādos dienu laikā, lai piegāde objektu, ja jums vietu pasūtījumu jūs varat izvēlēties, labākais veids, lai jūs.Mēs piedāvājam atlaidi whoesale lai gan vairumā, lai arī mēs varam pielāgot savu dizainu jums.laipni aicināti sazināties ar mums tiešsaistē.Vairāk kontakta metodi, lūdzu, klikšķiniet Par HIP lai iegūtu vairāk informācijas, Mēs sniegsim profesionālu piliens kuģa pakalpojumu klientiem visā pasaulē.Parasti nav faktūras un zīmolu infoamtion iepakojumā, ja jums ir nepieciešams, savu zīmolu pakete, sazinieties ar mums.mēs vienmēr izsmalcinātu tradicionālo amatniecību un mūsdienu augsto tehnoloģiju ideāla kombinācija, lai izveidotu lielāko klasiskās rotaslietas darbi.Lai smēde DALI zīmols un uzlabot savas pilnvaras comperition, mēs rūpīgi sagatavot katru rotaslietu Visu piecu zvaigžņu atsauksmes ir ļoti svarīgi, un mums ir nepieciešams vairāk pircēju, lai mūs atstāt pieczvaigžņu un dalīties ar jūsu iepirkšanās pieredzi, manā veikalā.Kad esat saņēmis paketes un visas lietas ir labas, vēlas jūs varat ņemt minūtes atstāt mums atsauksmi.Ja jūs varat uzņemt fotoattēlu, par objektu, jūs saņemt un atstāt mums atsauksmi, tas būs ļoti jauki, lai citi klienti, lai veiktu izvēli.Ja ir kāda problēma ar rīkojumu vai priekšmetus.lūdzu, nosūtiet mums ziņu, lai pēc pārdošanas pakalpojumus, pirms jūs atstāt atsauksmes.

Tagi: xs max aizsargs h9

Kulons Izmērs 0
Vienuma Tips Kaklarotas
Dzimums Unisex
Sods vai Modes Modes
Metālu Tips Cinka Sakausējums
Materiāls Metāla
Ķēdes Tips Virves, Ķēdes
Stils Hiphop/Rock
Formas\raksts krusts
Saderība Visi Saderīgie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kaklarota Tips Kulons Kaklarotas

Uzrakstīt recenziju

Modes 1 Rindā Rhinestone Vīriešu Hip Hop Kaklarota Rap Dziedātājs Kaklarota Ledus Tenisa Ķēde, Kaklarota, Spīdīga Sieviešu Kaklarota ir 2021.

Modes 1 Rindā Rhinestone Vīriešu Hip Hop Kaklarota Rap Dziedātājs Kaklarota Ledus Tenisa Ķēde, Kaklarota, Spīdīga Sieviešu Kaklarota ir 2021.

Saistītie Produkti:

Kulons izmērs: 25MM stikla cabochon Ķēdes garums: 50+5 cm Daudzums: 1gb Krāsa: Sudraba/Brozen/Crystal Materiāls: Sakausējuma
€0.85
Hi draugs,Vērtēju jūsu iepirkšanās! 1.Nerūsējošā Tērauda Asmens Ķēdes, Kaklarotas. 2. Facoty Pārdošanas ,Vairumtirdzniecības Pārdošanas. 3..Nickle&Radīt Brīvu. 4.jebkuru jautājumu pls sazinieties ar mums bezmaksas .
€2.13
Atsauksmes: Mēs dotu 5 zvaigznes, atsauksmes, lai visiem mūsu klientiem, kad viņi iegūtu priekšmetus.Vai vari arī, lūdzu, ne tikai mūs atstāt sliktas atsauksmes, ja jums ir problēmas?E-pastu mums, un mēs apstrādāsim problēmu ātri,dod mums iespēju, lai kalpotu jums atkal ar daudz labāku preces
€2.53
Parādīt Attēlu Piegāde Prece tiks piegādāta 2-3 darba dienas, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli
€3.38
Kulons Izmērs: 4CM Daudzi maksājumu metodi atbalstu ,jūs varat pārbaudīt, pirms maksājumu. Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma. Mums ir bezmaksas vai uzlādēts piegādes metodi ,jūs varat izvēlēties Pats .Mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot brīvdienas.Lūdzu,
€1.54