Mini Pakārt par Zivju Tvertnes Ūdens Uzpilde Auto Top off Sistēmu, Akvāriju Piederumi ATO Ūdens Līmeņa Kontrole Koraļļu Augu Zivju Tvertnes

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


7.36

€11.32

[xlmodel]-[custom]-[39328]

Specifikācija:

Modelis: Akvārija Ūdens Uzpildes Auto

Materiāls: ABS Plastmasa

Izmērs: 3.6x3.6X3.5cm

Krāsa: Zila, Balta, Zaļa ,Sarkana

Tērps zivju tvertnes biezums: 4mm/6mm/8mm/10mm

Izmantot ar pudeli : Pudele mutē diametrs 27mm ,Vītnes diametrs 30mm , apmēram 1.5-2L

Pakete ietver:

1 x Auto Ūdens Uzpildes

3 x Savienotājs

1 x Mīksto cauruli

Motīvs:

1, Mini izmērs dizaina, viegli darboties un izmantot.

2, Ūdens var automātiski piepilda un aizver, kad ūdens sasniedz iestatījumu līmenis bez elektrības vadītāju.

3, To ir viegli apkalpot un izmantot.Piemērots gan jūras ūdenī un saldūdenī.

4, piemērots visu veidu tīru ūdeni vai coca cola dzēriena pudeles vai cita veida konteinerā.

5, Radoši izmantojot diferenciālo spiedienu princips viegli izvietojuma un dziļas, it īpaši attiecībā uz mazajiem un vidējiem zivju tvertnes.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[44858]

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam Alipay, VĪZA, Mastercard, Western Union, Qiwi un Bankas Pārskaitījumu.Visas tiesības uz maksājumu tiek pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

4. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Sakarā ar Muitošanai papildu izmaksas vai kavēšanās var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums laipni, nav jāveic papildu pielāgošanas izmaksas vai muitošanas kā iemesls, lai atmaksā prasību vai negatīvas atsauksmes.

Par Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE . (Izņemot dažas valstis un APO/FPO adrese)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.

Atgriešanas vai Kompensācijas

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Augstas prasības attiecībā uz krāsu vai citu līdzekli, pircēji, lūdzu, zināt.Attēlus nevar pierādīt faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.Visas preces " izmērs ir manuāla mērīšana, tāpēc ir 1-50px kļūdas reizēm.

3. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu sazināties ar mums savlaicīgi un atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

4. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

5. Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas sedz pircējs (Izņemot nekvalitatīvu preci).

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums ir pozitīvas atsauksmes un "POZITĪVS 5 ZVAIGŽŅU" vērtējumu.Jūsu atbalsts ir mūsu vislielākā motivācija.

2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes,un mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu.

3. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi ,lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par TradeManager vai e-pastu.

Tagi: džutas lenti, pārplūdes, smart ato akvāriju, akvāriju smart, akvārija līmeni, auto top off, rifa akvārijs, akvāriju auto top off, tamborēšanas rafija, akvāriju ato

type1 aquarium auto water filler
izmērs 3.6x3.6X3.5cm (LxWxH)
Tērps Gan saldūdens, gan jūras ūdens
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs SKU133
Krāsa Zila, balts, Zaļa, Sarkana
Zīmola Nosaukums MEANGOOD
Type3 Akvāriju Piederumi ATO Ūdens Līmeņa Kontrole
Type2 Zivju Tvertnes Ūdens Uzpilde Auto Top off Sistēmas

Uzrakstīt recenziju

Mini Pakārt par Zivju Tvertnes Ūdens Uzpilde Auto Top off Sistēmu, Akvāriju Piederumi ATO Ūdens Līmeņa Kontrole Koraļļu Augu Zivju Tvertnes

Mini Pakārt par Zivju Tvertnes Ūdens Uzpilde Auto Top off Sistēmu, Akvāriju Piederumi ATO Ūdens Līmeņa Kontrole Koraļļu Augu Zivju Tvertnes

Saistītie Produkti:

Apraksts: Īpaši Samsung smartone Samsung BN59-01265A BN59-01274A Tālvadības pults.Zaļās Vides Silikona Materiāls, Ergonomisks dizains, pieņemt touch darbību.Precīzu pelējuma, pamatojoties uz reālo Siri Tālvadības pults, perfekti atbilstu jūsu ierīci.Par izplatītājs darbā lūdzu, sazinieties ar
€2.41
Apraksts: 1. Super Drošs: Tas ir tik droša un sabiedrībai, ka jūs varat bez maksas tavās rokās droši neuztraucoties, pilināmā tālruni kādreiz atkal. 2. Lietotājam Draudzīgs dizains: Tas neietekmē jebkuru Taustiņu, Kamera, Zibspuldzi, priekšējā /aizmugurējā Pieskaras ID un Face
€1.73
Apraksts: Gaismas Putnu Atbaidīšanas Karājas Ērglis Ar Mūziku, Kas Peld Putns Scarer Dārza Dekorēšana Portatīvo Lido Putnu Dārza Dekori Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Tips: Elektriskā Karājas Peld Līnijas Ērglis Rotaļlietas Krāsa: Kā bildes rādīt Materiāls:
€2.17
Welcome uz manu veikalu, kas piedāvā 100% garantēta kvalitāte gleznas.Saprātīgas cenas un klientu uzmanību, ir mūsu galvenie mērķi. Jūs varat ievietot, lai tieši un mēs drukāt un organizēt piegādi, kā ātri vien iespējams.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta
€5.65
Nagu Noņemamu Nagu laka Līme 5ML Meitene Krāsu UV Līmi Fototerapijas Nagu Līmes Produkta specifikācijas: Tips: Mērcēšanas želeja pulēta spilgti, ko izmanto nagu dizains, LED/UV lampa Tilpums: 5 ml Krāsa: 30 krāsas Konservēšana: UV/LED lampu -Kvalitāte ir mūsu
€2.14
Taisni Džinsi Sievietēm Ar Augstu Vidukli, Melna Balta Džinsi Vintage Drauga Mamma Denim Džinsu Bikses Sieviešu 2020. Gadam Retro Vaļīgas Bikses Labdien!Laipni lūgti JAUNĀ STRAUMES 0125 Veikalā!
€12.33
IZMĒRI viens izmērs krūtis 86cm, garums 52cm Nekustamā Attēlus Jūs saņemsiet reālu veste, kā turpmāk
€45.32