IPX8 Ūdensizturīgs 30 Stundas Atskaņošanas Laiks Stereo Austiņas IPhone, Android Bezvadu Austiņas Ar Mikrofonu

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


7.45

Funkcijas:

1. Bezvadu 5.0 & vienu soli pārī: aprīkots ar modernu bezvadu 5.0 tehnoloģiju, kas ļauj pieslēgt vairāk stabili ar vienu soli.Pēc pagrieziena uz bezvadu funkciju, vienkārši veikt divas earbuds, vai jebkuru atsevišķu earbuds, un tie būs automātiski, ieslēdziet un izveidojiet savienojumu.

2. IP68 ūdensnecaurlaidīga & lielisku pogu vadība): Pieņemt IP68 ūdensnecaurlaidīga tehnoloģijas, efektīvi novērš sviedru un lietus, nav jāuztraucas par dempingu.Aprīkots ar IP68 ūdensnecaurlaidīga funkciju.

3. Ar pogu vadības funkciju: jūs varat kontrolēt skaļumu un dziesmas, kas ir ērts jums, lai klausītos mūziku un veiktu zvanus.

4.3 D skaņas efektu un binaural stereo efekts: Tā uzskata, piemēram, klausoties koncertu, uz vietas, nodrošinot jūs ar reālu skaņu.Vienas uzlādes var uzglabāt austiņas, kas strādā 5 stundas.Maksas lodziņā nodrošina 4 maksa par ausu aizbāžņi, kopā 25 stundas no darba laika.Jūs varat uzlādēt earbuds, jebkurā laikā, jebkurā vietā.

5. Ērti valkāt]: labākais funkcija taisnība bezvadu stereo ir bezvadu, kas palīdz cilvēkiem vairs nav jāuztraucas par austiņu vadu sapīšanās un samazina auss svara.Tā ir cietāka un ērti valkāt.

6. Spēcīga saderība: Atbalsta A2DP, AVRCP, HFP, HSP, var izveidot savienojumu ar portatīvo datoru, iPad, iPhone, Android, un runāt ar SIRI.

Apraksts:

Bezvadu austiņas ir ērti valkāt, un ir skaidrs, skaņas kvalitāte, kas ir ļoti piemērots sporta zālēm.

Specifikācijas:

Produkta izmērs: 2.36 x 2.36 x 1.38 cm

Produkta svars: 72.7 g

Krāsa: Melna

Paketē Iekļauts:

1 komplekts* bezvadu austiņas

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Tagi: spēlētājs ūdensizturīgs, mp3, lai peldēt, Mp3, mike, bezvadu mikrofonu sistēma, mpow, bluetooth headphon, hand mic, mikrofona ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis, auss uztvērēja monitor

Stils Auss
Vadības Pogas
Paziņojums Bezvadu
Sertifikācija Nav
Skaļuma Kontrole
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vocalism Princips Hibrīda tehnoloģijas
Zīmola Nosaukums ONLENY
Frekvenču Diapazons -Hz

Uzrakstīt recenziju

IPX8 Ūdensizturīgs 30 Stundas Atskaņošanas Laiks Stereo Austiņas IPhone, Android Bezvadu Austiņas Ar Mikrofonu

IPX8 Ūdensizturīgs 30 Stundas Atskaņošanas Laiks Stereo Austiņas IPhone, Android Bezvadu Austiņas Ar Mikrofonu

Saistītie Produkti:

4 Paaudzes Mono 3,5 mm Austiņu Gaisa Caurule Anti-radiācijas Austiņas Stereo Austiņas Melna 3,5 mm Auss Anti-radiācijas Austiņas Gaisa Caurule Stereo Austiņas Elastīgu Mono Austiņa Melna Apraksts: Austiņas ir viena headphone, bez mikrofonu (microphone). Motīvs: 1.
€2.34
Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums! X26 Mini Bluetooth Bezvadu 5.0 Austiņas ar Digitālo izlūkošanas LED Portatīvie Earbuds TWS Sporta Austiņas Bluetooth 5.0 earbuds nodrošina ātrāku savienojumu pārī, stabils savienojums, un spēcīgu signālu.Tā
€24.97
Apraksts: Funkcijas: 1.Izmantot atsevišķi, automātiski izveidotu savienojumu ar Bluetooth, kad to paņēma no apmaksas gadījumā,nodot to uzlādes gadījumā,slēgts automātiski. 2.Vairāk īpašu clamshell dizains padara austiņas pievilcīgāku, padarot jūs visvairāk unikālo viens
€5.39
3.5 mm Super Bass ausī HIFI Stereo Austiņas Earbuds Austiņas Austiņas Ar Mic Specifikācija: Ar kustīgu spoli un pārvietojas dzelzs kombinācija, radīt smago bass un stereo mūzikas kvalitāti. Ergonomisks dizains, ideāli piemērots jūsu auss un nekristu uz leju viegli. 3,5
€4.51