Atrakciju parka 80S, Piemēram, Liberty Kokvilnas Poplīns Auduma Bērniem Bērnu Šūšana, Auduma Kleitas, Svārki DIY Roku darbs Raibs Mērītājs

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


6.55

Vēstule Klientu

Piemēram, Liberty Audums, cena ir 2 punkti dārgāka nekā parastā kokvilna:

1. Šo audumu izmanto digitālā druka, ne overprinted ūdens drukāšanu.

2. Šīs auduma izmanto speciāli 80s tīras kokvilnas pamatnes auduma, kas nav 40 gadu vecumā.

3.Jaunais veikals atver, bezmaksas piegāde par pusi metru, bezmaksas piegāde par visiem, sākot no 1 metrs .Jums var likt 2 ar pusi metrus iepirkumu grozs un saņemsiet bezmaksas piegāde.

Pamata produktu mūsu veikalā, tiek piegādāti ātri, un tie visi ir pieejami noliktavā.

Tomēr, tas ilgst aptuveni 7 dienas, lai šos Libert* sērija imitāciju audumus, tiks piegādāti.

Jo Libert* izmanto digitālās drukas process, ir ļoti maz krājumu noliktavā, un daži, pagaidiet, lai pircējs varētu iegādāties gandrīz pietiekami daudz rīsu, pirms organizēt poligrāfijas ražotnē.

Paldies par jūsu sapratni un pacietību.

Faktiski, ja jūs gaida, man liekas, ka es esmu vairāk noraizējies nekā jūs.

Par auduma kvalitāti: mūsu 80s kokvilnas, 105cm ir 112g, citi 163g.

Informāciju no auduma rakstu imitācija versija būs atšķirīgs no sākotnējās versijas, bet mēs smagi strādājam, lai padarītu to labāku.Vismaz, tas ir labāk, nekā cita slikta kopija.

Par mums:

Mēs nopirkt audumu no tekstila rūpnīcas ar sevi, un pēc tam ņemt tos uz digitālo rūpnīcas drukāšanai.Tāpēc, kvalitātes audums ir kontrolējams, un mēs uzstāt, izmantojot labas kvalitātes audumu un augstas kvalitātes drukāšanai.Tāpēc, tur ir arī daudzi atgriežas klientiem Ķīnā.Man ir konstatēts, ka www.vigante.lv ir daudz pirātisku kopiju no manas bildes.Tagad, ka es esmu šeit, cena noteikti ir pirmās puses.Paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu.Pirmais attēls ir mūsu www.vigante.lv veikala nosaukumu, un otrā bilde ir mūsu Taobao veikala nosaukums.Vienas saimniecības zīme ir mana meita.

Mans dēls poligrāfijas rūpnīca ar mani

Mana izpratne par audumu atkārtoti iegravēts digitālā druka auduma konkrētas firmas.

Tas ir nevis sākotnējā versijā, tas ir tikai atkārtotu pieņemšanu, aizstājot auduma par saprātīgu cenu.

Šī ir re-iegravēts auduma bibert*, nevis oriģināls audums.

Papildu videi draudzīgas digitālās drukas procesā tiek izmantotas, taču ziņas par atkārtoti iegravēts versija ir nedaudz atšķiras no sākotnējā vienas, tādēļ, lūdzu, nelietojiet to, ja jums prātā.

Patiesībā, pamata auduma izmanto tīras kokvilnas 80s ar augstu pavedienu skaits.Liekas, ir arī ļoti mīksts.

Var izmantot kā alternatīvu lēts audums.

Tas ir labi darīt to ar roku.

Auduma ievads

Platums: 145cm

Sastāvdaļas: 100% Kokvilna

Aušanas Procesu: Printed

Blīvums: 133*100

Pavedienu skaits: 80 pavedienu skaits

Tas ir ieteicams, lai padarītu krekls, kleita, modes,un kaut kas ikvienam.

Pusi metru(0.5 m), kā iepriekš:

Cena: 1gb = (50cm*145cm).2 gab= (100cm*145cm).3pcs =(150*145cm )un tā tālāk......

Jūs varat iegādāties vajadzīgo skaitu metri.Nav iespējams samazināt, tas ir nepārtraukti!

Jūs varat iegādāties vajadzīgo skaitu metri.Nav iespējams samazināt, tas ir nepārtraukti!

Jūs varat iegādāties vajadzīgo skaitu metri.Nav iespējams samazināt, tas ir nepārtraukti!

dzeltena

sarkana

Sūtījumu

Mēs neesam atbildīgi par to nevar piegādāt adresi.Mēs paturam tiesības iekasēt kuģniecības maksa atkal atgriezās priekšmetus, jo uz nepareizu adresi.

Prece tiks izsūtīta pēc 7 dienu laikā pēc tam, kad skaidrs maksājumu (izņemot nedēļas nogales & brīvdienās).

Ierašanās brīdī:1. Gaisa Pasts: 15-30 days2. EMS: 5-10 dienas

Reizēm, tas var aizkavēt sakarā ar jūsu vietējo Klientu likvidēšana.Ja nav iegūt posteni pēc tam, kad 30 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu to.

Mēs nepiedāvājam apvienot piegāde.

Mēs neesam atbildīgi par nodevas vai nodokļus par savu valsti.

Atgriešanās

1 Gadu Garantija, Cenu pārliecību!

Visas preces ir 100% Pavisam Jaunu.Visas preces ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Mēs varam apmainīt preci 30 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņēma, ja tā ir bojāta.Atpakaļ postenī, ir jābūt visu oriģinālo iepakojumu un aksesuāru Apstiprinājuma Atgriešanās Kodu.

Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas.Mums būs atbildīga par pasta aizvietotāju.Atmaksa tiks veikta, saņemot atpakaļ postenī.

Tas var aizņemt līdz 3 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.

Citi

VISAS preces tiks iepakotas Bez mazumtirdzniecības kastē.

Mēs cenšamies, lai nopelnītu 100% perfekts "Piecu Zvaigžņu" vērtējumu no jums.Zvaigzne-punkti ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja kaut kas par jūsu darījums neatbilst jūsu cerības.LŪDZU, paziņojiet MUMS, UN DOD MUMS IESPĒJU, LAI PADARĪTU LIETAS LABI, pirms jūs atstāt atsauksmes.Paldies, ka redzot savu veikalu.

Tagi: embridered kokvilnas audums, bērnu audums, māte bērnu šūpuļkrēsls, auduma metru, audums, js racing uzlīmes, auduma drukāt, Kokvilnas Audums, audums raibs, ziedu acs mežģīņu auduma

Iezīme Elpojošs
Technics Austs
Zīmola Nosaukums SORTSUN
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls 100% Kokvilna
Platums 145cm
Raksts IESPIESTS

Uzrakstīt recenziju

Atrakciju parka 80S, Piemēram, Liberty Kokvilnas Poplīns Auduma Bērniem Bērnu Šūšana, Auduma Kleitas, Svārki DIY Roku darbs Raibs Mērītājs

Atrakciju parka 80S, Piemēram, Liberty Kokvilnas Poplīns Auduma Bērniem Bērnu Šūšana, Auduma Kleitas, Svārki DIY Roku darbs Raibs Mērītājs

Saistītie Produkti:

Funkcijas zīda samta auduma pamatnes audums : 100% dabīgā zīda flocking/pāļu: viskoze platums 114cm(1.14 metru) mēs izgriezt audumu, jūsu pasūtījums vienā nepārtrauktā gabalu laipni lūdzam pārbaudīt f vai augstas klases zīda auduma
€42.34
Materiāls: Kokvilna Izmērs: 25 x 25cm Paziņojums: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.
€6.28
Produktu Informācija 1.Platums un garums:145*50cm 145*Aptuveni 100cm,rokas sagriež,pls pieļaut kļūdas izmērs 1--2cm Ja vēlaties pasūtīt gab vairāk nekā 2 gab, visiem datoriem būs par vienu gabalu kopā, nav sagriezti atsevišķi. 2.Priekšmets: Apdrukāta Kokvilnas Audums 3.Platums:145cm 4.Raksturīga:
€9.89
modname=ckeditor Produkta Izmēri Viens pozicionēšanas garums 88 cm Viens pozicionēšanas B garums 88 cm 1 metrs C =100 cm 1 mērītājs, D =100 cm
€31.46
Materiāls: Akrils Izmērs: A4 , 40 x 50cm Paziņojumu: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.
€4.58
Vintage Pelēks Sajauc haki Āfrikas Ziedu Modeļus, 100% Kokvilnas Audums 50x160cm Āfrikas Audums Raibs Bērnu Audums kokvilnas Tekstila bērniem 100% kokvilnas auduma pārklājs Apģērbi Produkta Nosaukums: CF-565C Vintage Pelēks Sajauc haki Āfrikas Ziedu Modeļus, 100% Kokvilnas Audums Brand: ZYOKRA
€4.23
Iepakojums Saraksts: Materiāls: Apdrukāta Kokvilnas Veļa (Lins un Kokvilna, kas Sajauktas Auduma, kas nav 100% kokvilnas) Ietver: 1pc auduma, Kā jūsu izvēles. Platums:75CM Lenghth: Kā jūs izvēli (1gab.=50x75cm) Piezīme: Lūdzu, pārbaudiet Vedio.Jūs varat uzzināt
€2.82
80495 Bērnu Fabric1 Pievērsiet uzmanību : Cena ir par vienu gabalu Plaši ir 180cm Vairāk nekā viens pasūtījums tiks izsūtīta nepārtraukti, bez griešanas,ja jums ir nepieciešams samazināt, jums var arī atstāt ziņu mums, kad jūs veicat pasūtījumu. Materiāls:
€13.88