LED Saules Gaismas Āra Bezvadu LED Saules Kustības Sensora Gaismas Ūdensizturīgs IP65 Gaismas Iela

Recenzijas (1)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


5.88

€9.34

LED Saules Gaismas Āra Bezvadu LED Saules Kustības Sensora Gaismas Ūdensizturīgs IP65 Gaismas Iela

Motīvs:

Plašs Pielietojums: Āra saules gaismas, piemērots dārzi, baseini, sētas, pagalmi, piebraucamie ceļi, kāpnes, ārsienām, utt., siltuma, ūdens, nav jāuztraucas par āra bojājumus.

Automātiski Ieslēgt: Ar PIR kustības sensoru, varat skenēt siltuma avots, kas pastāvīgi kustas ietvaros noteikšanas diapazons.Ja kādam šķiet, šajā jomā, gaisma automātiski ieslēdzas.

Saules Gaisma: saules gaisma vajadzībām 6 stundām no saules uzlādes laikā, dienā un 10 stundām normālu darbību naktī.Nē vadi ir nepieciešami, lai nodrošinātu jums ekonomisks, zemas oglekļa emisijas un videi draudzīgu dzīves.

Ātra Uzlāde: Saules panelis apmaksas saņemšanas ilgums ir atkarīgs no gaismas un laika apstākļu nosacījumiem.Stiprāka saule, īsāks uzlādes laiks.Duļķains vai lietains dienas, akumulatora efektivitāte tiek samazināts, kā rezultātā īsāks apgaismojums reizes.

Specifikācija:

Modelis: 616B

Saules Paneļu: 5.5 V/2.5 W

Materiāls: ABS

Darba Režīmā: Gaismas uzreiz pēc tam, kad tumšs

Izcelt Kavēšanās: 20

Apgaismojums

Leņķis: 360°

Akumulators: Iebūvēts uzlādējams litija akumulators

Neto Svars: 213g

Iepakojums:

1* Ielu Apgaismojuma Sensors

Par Maksājumu

1) www.vigante.lv atbalsta Vīzu, Boleto, MasterCard, Maestro Debetkartes, Western Union, Webmoney, QIWI un Bankas Pārskaitījumu.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtīšanas.

3) Ja jūs vēl joprojām nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles beigām, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet maksājumu vēlreiz.

Par Sūtījumu

1) Pasaules sūtījumu. (izņemot atsevišķās valstīs un APO / FPO)

2) Pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, pasūtījums tiks apstrādāti laikā. (Pievienot iepirkumu grozam, vai vēlmju sarakstam, mēs dodam priekšroku transportēšana.)

3) Saskaņā ar krievijas Post politikas, krievijas pircējiem ir sniegt savu pilno vārdu.

4) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. (Piezīme: Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms pasūtījuma.Mēs nevarēsim mainīt adresi pēc tam, kad prece ir piegādāta.)

5) Piegādes, lai lielākā daļa valstu parasti ilgst no 15 līdz 60 dienām.

6) Ja jums vēl nav saņēmis preces, 60 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot preču un reaģētu uz jums, cik ātri vien iespējams.

7) transportēšanas laiks, lai brīvdienas (Ziemassvētki, Mēness Jauno Gadu, utt.) var būt ilgāks nekā parasti.Lūdzu, kavēšanās 5-10 dienas.

8) Jūs varat izmantot izsekošanas numuru, lai izsekotu iepakojumā šādā tīmekļa vietnē: www.17track.net/en

Kompensāciju&Return 1) Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā.Ja jums ir kādi jautājumi par paku piegāde vai produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi. 2) Jūs ar mums sazināties, 7 dienu laikā no tās saņemšanas dienas.Ja jūs šo pašu preci par vairāk nekā 7 dienām, tiks uzskatīts, ka ir izmantot objektu, un mums nebūs kompensācija vai aizvietot jums. 3) Visiem produktiem ir garantija uz vienu gadu.Par Atsauksmes

1) Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes ), mums būs darīt to pašu jums.paldies ļoti daudz !

2) gadījumā, Ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un nosūtīt ziņu, tad atstāj negatīvas atsauksmes vai jebkuru strīdu ar www.vigante.lv.Mēs vienmēr darām visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, un saņemt savu apmierinātības.

3) Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz SNS, Youtube, Instagram vai Facebook, mēs piedāvājam dāvanu vai atlaidi par savu nākamo pasūtījumu.

Tagi: xr oriģinālo metāla skavām,

Saules Baterijas Tips Litija Akumulators
Izmantošana Rūpniecības
Modeļa Numurs SL03
Zīmola Nosaukums Billionguard
Ir Regulējamas,
Stils Mūsdienu
Garantijas laiks 1 Gads
izmērs 10M
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Avots Saules
Ir Spuldzes Iekļauts
Spriegums 5V
Funkcijas Saules
Korpusa Materiāls ABS
Sertifikācija ce
Pamatnes Tips Nav
Gaismas Avots hid
Aizsardzības Līmenis IP65

Uzrakstīt recenziju

LED Saules Gaismas Āra Bezvadu LED Saules Kustības Sensora Gaismas Ūdensizturīgs IP65 Gaismas Iela

LED Saules Gaismas Āra Bezvadu LED Saules Kustības Sensora Gaismas Ūdensizturīgs IP65 Gaismas Iela

Saistītie Produkti:

Apraksts: - Plašs Pielietojums: Āra saules gaismas, piemērots dārzi, baseini, sētas, pagalmi, piebraucamie ceļi, kāpnes, ārsienām, utt., siltuma, ūdens, nav jāuztraucas par āra bojājumus. - Automātiski Ieslēgt: Ar PIR kustības sensoru, varat skenēt siltuma avots, kas pastāvīgi kustas
€5.64
Apraksts: Nosaukums: Saules 8LED nerūsējošā tērauda, melna korpusa pazemes gaismas Gaismas avots: 8LED lampa pērles Uzlādes laiks: ieslēgt slēdzi, lai atklātu saules par vairāk nekā 6 stundām Akumulators: 600mah Ni-MH akumulatoru Gaismas krāsa: silti gaismas Saules
€4.84
YX03-100-3M-S-1200mHA 6 atstarotāji 120 COB LED Saules Gaismas Āra Saules Powered Dārza Zāliena Gaismas PIR Kustības Sensoru, Sienas Lampas Ūdensizturīgs Infrasarkanais Sensors, Gaismas sadalīt saules panelis 5 Metru kabeli,3 darba režīmi,1200Mha akumulatoru, tālvadības pults izvēles YX03-100-3M-S-2400mHA 6
€8.54
Apraksts: 1. Tas ir viegli uzstādīt, bez velkot vadus.Tas ir tikai nepieciešams, lai novērstu produktu pie sienas ar skrūvēm. 2. Saules āra lampas, izmantojot saules enerģijas jūsu nakts apgaismojums. 3. Dienas gaisma ir ne tikai naktī ieslēgt slēdzi, ja sensors konstatē cilvēka
€6.81
Produkta apraksts Materiāls: Plastmasas PC Gaismas krāsa: balta-5000K Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IPX45 Dzīve: ≥30000H Barošanas avots: saules enerģija, USB uzlāde Gaismas leņķis: 120 grādi Iebūvēts akumulators; 18650 akumulatoru Pazīmes:
€13.67
JAUNU 20/30/50 LED Kristāla bumbu LED Solārās Lampas Jaudas LED String Pasaku Gaismas Saules Vītnes Dārza Ziemassvētku Dekori Āra Motīvs: 1. Šo brīnišķīgo stīgu gaismas apgaismo nakts laikā, ideāls dekorēšanas jūsu dārza, pagalmu, zālāju, veranda, vārti, pagalmā utt. 2. Super
€19.20
Apraksts Salīdzinājumā ar parasto sienas gaismas tirgus, mēs atsevišķa saules panelis un galvenais apgaismojuma ķermeņa, nodrošinot lielāku saules uzlādes paneli, lai saglabātu daudz vairāk enerģijas dienas, un izdala ilgāk un spilgtāku gaismu naktī.Gaismas arī var izturēt dažādus āra
€16.02
Augstas Kvalitātes Automātiskās PIR 85-265V Drošības PIR Infrasarkano Kustības Sensoru Detektoru Sienas LED Gaismas Āra 160 Grādi 10M Balta veids: Infrasarkano Kustības Sensoru Detektors Noteikšanas diapazons: 160 Grādu vienuma tips: PIR kustības sensoru motīvs: infrasarkanais
€5.64