2008 Gadā Ķīnas Yunnan Tēja Pienācis Pu 'er 357g Vecākā Pu' er Tea Sencis Antikvariāts, Medus Saldu Blāvi-sarkanas Pu-erh Seno Koku Pu'erh Tēja
Jauns
Pieejams
€ 9.95
€12.75
modname=ckeditor
Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk tējas, laipni aicināti apmeklēt mūsu veikalā!
Produkta īpašības:
Puer Tips: Ripe, Puer, Shu Puerh
Kopējais Svars: 357g / oz 12.59
Iepakojuma saraksts: 1 * Puer tējas kūka
Derīguma termiņš: ilgāk, jo labāk
Ražošanas vieta: Yunnan Ķīna
Ražošanas Datums: 2008
Uzglabāšana: Vēsā un vēdināmā vietā, izvairīties no tiešiem saules stariem.
Ievads:
Pu ' er tea ir galvenokārt ražo Xishuangbanna, Linyi, un Puer in Yunnan Provincē.Pu-erh tēja ir bagāta oranža un dzeltena, ilgnoturīgs aromāts, unikāla garša, spēcīgs maigu garšu un ilgstošu pretestību, lai putas.Pu ' er tea ir daudzas funkcijas, piemēram, samazinot asins tauku, samazināt svaru, kavējot gremošanu un gremošanas sasilšanu kuņģa, palielinot šķidruma, slāpē slāpes, glāzes un detoksikācijas.Var Qingwei Sheng Jin, gremošanu un vienaldzību, paģiras, detoksikācija, diurētisku un saaukstēšanās, klepus un vienaldzību, zemāks holesterīna līmeni asinīs.
Pu ' er Pienācis tēja ir Yunnan Dayezhong, saulē žāvēta zaļā tēja, jo izejvielas, kas pēc raudzēšanas un pārstrādes tējas.Krāsa ir brūna un sarkana, un tā garša ir tīra un harmoniska.Tas ir unikāls Chen Xiang.
Alus rokasgrāmata:
Ledus tēja:
1. Likt 1-2 tējkarotes tējas vērā tukšo tējas maisiņus, un pēc tam nodot kauss.
2. Piepildiet tasi ar 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) ūdenī.
3. Pagaidiet, līdz jūs redzētu, tējas lapas tiek pagarināts. (3-5 min) 4. Baudiet savu tēju.Ja jūs, piemēram, ledus tēju, var pievienot ledu vai citronu.
Karstā tēja:
1. Ņem aptuveni 5g tējas, likt tos Tējkanna.
2. Pārlej ar vārītu ūdeni (apmēram 90-99°C) (195-210°) uz Tējkanna.
3. Apmēram 5-8 sekundes vēlāk, atsevišķa tējas un ūdens pirmās kārtas alus.
4. No šīm brews, atsevišķa tējas un ūdens, kas 10-30 sekundes.
modname=ckeditor
modname=ckeditor
Tagi: xr650l piederumu
Zīmola Nosaukums | ANCHENG |
Materiāls | Porcelāna |
Izcelsme | KN(Izcelsmes valsts) |
Kopīgot