22*30cm A4 Drukas Ādas Auduma Karikatūra Dzīvniekiem Unicorn Flamingo Iespiesti PU Ādas Loku Auduma Darinātas Somas, Kurpes Materiāliem

Recenzijas (6)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.19

€1.33

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J : Kad kuģis savu pasūtījumu?Cik ilgi tas nāks ar mani?

A: Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-5 dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Piegādes laiks ir atšķirīgs katrā valstī un piegādes metodes.Ja jums pasūtījuma apjomu vairāk nekā $5,mēs parasti tiek nosūtīti jums ar (Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/www.vigante.lv Standard Shipping/ePacket,tas parasti aizņem apmēram 15-25 dienu laikā, lai piegāde).Ja jūsu pasūtījuma summa ir mazāka par $2,mēs parasti piegādā pasūtījumu ar (Cainiao Super Ekonomika/Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus/Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu).

J: Ja es nevēlos, lai produkts vairs,es varu atgriezties?

A: Jā,jūs varat atgriezties asv 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet saņēmis preci,un produkts, tās oriģinālu.

Q: Kas jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa?

Atbilde: Mums būs jāmaksā par kuģniecības maksa,Ja tā ir mūsu kļūda,piemēram, mēs nosūtīt nepareizas krāsas vai nepareizu izmēru,vai slikti daudzumu;bet jums ir jāmaksā par kuģniecības maksa, ja tas ir jūsu pamatojums,piemēram, jūs izvēlaties nepareizu krāsu,izmēru, vai jums nepatīk postenis vairs.

Q: aizsardzības laiks ir palicis,bet es vēl joprojām nevar saņemt pasūtījumu,ko es varu darīt?

A: Jūs varat sazināties ar mums paplašināt aizsardzību,dažreiz kuģniecības būs piegādi vēlu,bet tas būs piegādi uz pēdējo.

Q: vai es Varu saņemt lielo izmēru?

A: Jā,jūs varat mums pateikt izmēru, kas jums patīk.the bigest platums 135cm,un garums var būt, kas jums nepieciešams.

Q: vai jums sniedz muitas notiek?Vairumtirdzniecības cenu?

A: Jā,jūs varat man pateikt, izmēru,krāsu ,kas jums patīk, vai dizainu,kas jums patīk, mēs to var izdrukāt uz ādas, auduma loksnes,un cena būs labāk, ja jūs pasūtat vairāk.

Q: vai es Varu saņemt bezmaksas piegāde ar DHL/FedEx/UPS/EMS?

A: Jā,ja jūsu pasūtījuma summa vairāk nekā $150,mēs tiks nosūtīti savu posteni ar ātrāku express,tas parasti aizņem apmēram 7 darba dienu laikā, lai piegāde.

Par Krāsām un Izmēriem

1.Atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu,monitora spilgtumu/kontrastu noteikšanu utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toni no vietnes " foto un faktisko objektu. 2.Visi produktu, tiek mērīti ar roku,objektu var atstāt neapstrādātu malu un var 1-2cm novirze pastāv.

Atsauksmes un Pircēju Aizsardzību

1.Ja esat apmierināts ar no preces,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, par visu sīkāk pārdevēja reitingu un pozitīvas atsauksmes;Par mūsu veco klienti,vēlamies sniegt īpašu atlaidi nākamajam pasūtījumam. 2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu, un jums 100% apmierināts.Vai mums būs 100% kompensāciju.Jebkuru jautājumu sazināties ar mani, lūdzu.

Tagi: karikatūra audums, dzīvnieku drukas auduma metru, a4 mape ādas, a4 dienasgrāmata, sprinkles mākslīgās ādas loksnes, auduma, mākslīgās ādas, a5 piezīmju blociņš, daryl dixon, a4 plānotājs, vintage mākslīgās ādas loksnes

Zīmola Nosaukums QIBUMAY
Pamatnes Technics Neausta
Pieteikums 2 mākslīgās ādas, audumu loki
Modeļa Numurs FA105
Raksts IESPIESTS
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Nosaukums Karikatūra Ādas loku audums
Pieteikums 1 PU Āda
Pieteikums 6 iespiests mākslīgās ādas
Iezīme Anti-Pelējuma
Pieteikums 7 ziemassvētku mākslīgās ādas
Iestatīt Tipu
Materiāls PU
izmērs 22*30 cm
Dizainu Unicorn flamingo
Platums 22cm
Pieteikums 4 Loku Materiāls
vairumtirdzniecības atlaide sazinieties ar mums
Izmantošana Mājas Tekstila, Dekoratīvie, Grāmatiņa, Apavi
Pieteikums 5 mākslīgās ādas audums
Pieteikuma 8 iespiests mākslīgās ādas
Pieteikums 3 sintētiskās ādas loksnes
Stils syntetic ādas
Biezums 0,6 mm
Iepakojums 1 gab./maisiņā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

22*30cm A4 Drukas Ādas Auduma Karikatūra Dzīvniekiem Unicorn Flamingo Iespiesti PU Ādas Loku Auduma Darinātas Somas, Kurpes Materiāliem

22*30cm A4 Drukas Ādas Auduma Karikatūra Dzīvniekiem Unicorn Flamingo Iespiesti PU Ādas Loku Auduma Darinātas Somas, Kurpes Materiāliem

Saistītie Produkti:

Biežāk UZDOTIE jautājumi J : Kad kuģis savu pasūtījumu?Cik ilgi tas nāks ar mani? A: Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-5 dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Piegādes laiks ir atšķirīgs katrā valstī un piegādes metodes.Ja jums pasūtījuma apjomu vairāk nekā $5,mēs
€16.05
Materiāls: PU Izmēri: Garums 29cm, Platums 21cm, Biezums 0.71 mm Apraksts: Mehāniskā griešana, pieļaujot kļūdas par aptuveni 1cm produkts ir neliels pulveris kritums parādība, kas ir normāla parādība.Paziņojums: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties
€1.86
PIEZĪMES: Ja Jūs, Piemēram, Dizaina, Bet Ne Krāsu,Sazinieties Ar Mums, Lai Iegūtu Vairāk Krāsu; Ja Jums Patīk Krāsas, Bet Ne Dizains,Sazinieties Ar Mums, Lai Iegūtu Vairāk Dizainu.Biežāk UZDOTIE jautājumi J : Kad Kuģis Savu Pasūtījumu?Cik Ilgi Tas Nāks Ar Mani? A:
€2.72
Sintētiskās Ādas Siltu, maigu dzīvi.ASV DOLĀRU 21.78 ASV DOLĀRU 21.77 ASV DOLĀRU 23.76 ASV DOLĀRU 12.25 ASV DOLĀRU 31.66 ASV DOLĀRU 18.77 ASV DOLĀRU 18.05 ASV DOLĀRU 21.43 ASV DOLĀRU 19.27 ASV DOLĀRU 14.42 Motīvs: Zīmols:Meetee Nosaukums: Litchi Sintētiskā Āda PU Ādas Audums Izmērs:
€15.53