Saules LED Dārza Zāliena Lampu Radošā Laistīšanas Var Sprinkles Zvaigžņu Veida Dušas Mākslas Gaismas Apdares Āra Dārza Zāliena Lampas

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


17.92

€23.89

Aizzīmju Punktiem:

1、Zvaigžņu Veida Dušas Dārza Apgaismojums: ir mākslas gaismām, jūs varat izveidot savu sapņu pilsēta, kas cilvēkiem sniedz pasaku skaistums, un padarīt jūsu dārzs pilns ar pasaku saules.

2、Intelligent Light Vadība: Ieslēgt slēdzi pirms pirmās lietošanas, gaismas automātiski ieslēgtu nakts, un operācija ir vienkārša un ērta.

3、Augstas kvalitātes LED Gaismas: Warm white Led ir hung par smalku vara stiepļu, un viegls vējš nes kustību.Mirgošanas, kas imitē tekoša ūdens iedarbība, veido unikālu kontaktpunktā savu tumšo dārzu un padara jūsu dārza unikāls.

4、Viegli Uzstādīt: Vienkārši pievienojiet pogu uz virzuli, tad pakārt dušas lampas uz āķa un ievietojiet to uz zāli.Nav nepieciešams, lai izveidotu savienojumu vadi un ātra montāža.

5、Piemērots: zvaigžņotā debess gaisma ir ne tikai piemērots ikdienas dekors pie mājas vai dārzā, bet arī var izmantot kāzām un svinībām, lai radītu siltu un romantisku atmosfēru.

Iepakojuma Saraksts:

Dušas Lampas*1

G Formas Zemes Stienis*1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Par izsekošanas numuru update:

Ja jūsu izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!

Laiks sūtījumu:

Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.

Piegādes laiks:

Nepārvaramas varas apstākļu dēļ faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.

Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējā pasta nodaļā:

Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.

Aizsardzības laiks ir palicis:

Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.

Ievedmuitas nodokļiem ieved:

Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.

Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar anoverall Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes.Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?

A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?

A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .

Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?

A: www.vigante.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.

Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.)

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Tagi: saules led liesmas gaisma mirgo zālienu lampas, dārza lampas statīvs, ainavu gaismas led 12v dārzs, dārza lampas pole, kneeler, āra dušas saules, gardenia augu, dārza lampas saules, ainava apgaismojums 12v fokuss, dārza dekori

Barošanas Avots Saules
6. tipa Pagalmā Romantiska Apdare apgaismojums
Zīmola Nosaukums HUANJI
5. tips Saules LED Lampas
Vienuma Tips Zālienu Lampas
Stils Mūsdienu
Izmantošana BRĪVDIENA
Gaismas Avots LED Spuldzes
Modeļa Numurs LED Saules Zālienu Gaismas
Funkcijas LED Spuldzes
3. veids Laistīšanas Varat Gaisma
2. veids Dārzu Mākslas Gaismas
1. tipa Zvaigžņu Veida Dušas Dārza gaismas
Aizsardzības Līmenis IP66
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Korpusa Materiāls ABS
Sertifikācija CCC, CE
Ir Spuldzes Iekļauts
Garantijas laiks 1 Gads
4. tips Ūdenskritums Gaismas
Ir Regulējamas, No

Uzrakstīt recenziju

Saules LED Dārza Zāliena Lampu Radošā Laistīšanas Var Sprinkles Zvaigžņu Veida Dušas Mākslas Gaismas Apdares Āra Dārza Zāliena Lampas

Saules LED Dārza Zāliena Lampu Radošā Laistīšanas Var Sprinkles Zvaigžņu Veida Dušas Mākslas Gaismas Apdares Āra Dārza Zāliena Lampas

Saistītie Produkti:

materiāls: plastmasa Saules panelis: 0.2 W silīcija monokristālu saules panelis Gaismas avots: 1LED augsta gaiša salmu cepure, lampu krelles Akumulators: NI-MH AAA600mAh 1.2 V uzlādējams akumulators Darba laiks: 6-10 stundas
€5.19
Specifikācijas: Nosaukums: Saules Rose Puķu Zālienu Gaismas Saules panelis: 2V 100MA polisilīcija Akumulators: 1,2 V NiMH 600MAH Pielietojums: dekoratīvais apgaismojums embellishment Gaismas krāsa: Silti Balta Ziedu Krāsa:sarkana Augstums:Par 81cm Svina kabelis:2 Metri Filiāle attālums:Aptuveni 1
€25.99
Āra Ūdensizturīgs Saules Powered Pagalmā Zāliens Dārza Rock Gaismas Zemes, LED Lampas, Specifikācijas: LED solārās lampas var saprast, enerģijas piegādes, kas ir vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai, ar saules paneļiem. Šī spuldze izmanto ABS abažūrs, kas ir ūdensnecaurlaidīgs
€12.06
51700 Apgaismojums Funkcijas: Saules enerģija ir uzlādēts dienas laikā un iedegas naktī. Lietošanas vieta: parks, zāles, pagalmu, zālāju, podos. Galvenokārt izmanto dekoratīvās skaistumu. ABS materiāla apvalks, flamingo formas ķermeni, gaismas sevi. Pievienojiet
€4.79
Motīvs: 1.Saules Powered: Tā tiek automātiski izslēgta, lai uzlādētu dienas laikā un izgaismotu automātiski, kad tas kļūst tumšs.Tas ir pilnīgi solar-powered, bez vadiem vai ārēju elektroenerģijas nepieciešams, lai taupītu enerģiju. 2.Augsta Kvalitāte un Ūdensizturīgs IP65 : 90/120/150
€15.04
Apraksts: Produkta Nosaukums: Saules LED Apļveida Aprakti Lampas. Mūsdienu vienkāršas pazemes lampas. Nerūsējošā tērauda apvalks, oksidācijas izturīgs, izturīgs pret koroziju, saspiešanas izturīgs. Viens-atslēgas slēdzis, automātisks uzlādes laikā, dienā un automātisko
€15.17
1/2/4/6pcs LED Saules Zālienu Gaismas Dārzs Apdare Lampas Ainavu Taka Gaismas Ūdensizturīgs Āra Prožektoru gaismā Pagalmā Durvīm Park • Inteliģento apgaismojuma vadības dizaina, pārslēgties uz humanizēts darbību bez manuālas darbības. • Lampas galvas blīve design efektīvi novērš
€13.11