40 * 60cm Mūzikas Simbols Grīdas Paklājs neslīdoša Zamšādas Mīksto Paklāju Durvju Paklājiņš Virtuves, Dzīvojamās Istabas Grīdas Paklājs Guļamistabā Dekoratīvā Grīdas Paklājs.

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


4.21

€5.33

Kategorija: Paklāju / Grīdu

Galvenā satura audums: 100%

Materiāls: Flaneļa, Poliesteris, Biezs Sūklis

Galvenā auduma sastāvs: flaneļa

Stils: moderns

Process: Drukāšana

Forma: Taisnstūra

Krāsa: 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10

Izmērs: 40 × 60 cm

Sega Kategorija: Grīdas Paklāji

Maksājuma

1.Mēs pieņemam Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, Bankas Pārskaitījums utt.

2. Kad pasūtījumu, lūdzu, lūdzu, atrisināt to 7 dienu laikā.Un jūs varētu veikt maksājumu, izmantojot iepriekš minēto maksājumu metodes.

3.www.vigante.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā;pēc tam, kad pabeigts,mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu ASAP.

4.Ja jūsu pasūtījums ir slēgtas drošības apsvērumu dēļ,ir nepieciešams iesniegt prasību, lai www.vigante.lv.

5.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana ,kompensācijas vienošanās vai starpniecības būs process, kas nekavējoties un tā veic 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

6.Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese / tālruņa numurs (ērts), pasta kods jums ir pa kreisi, ir pareizs.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi, lūdzu, e-pastu mums, pirms mēs kuģis iepakojumā.

7.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo nodevu vai nodokli par savu zemi.Bezmaksas piegāde cenā nav iekļautas importa nodokļi.

Sūtījumu

1. Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts, 7 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu.

2 .China Post Air mail-parasti ilgst apmēram 30-60days, lai saņemtu savu adresi (tas aizņem vairāk laika);

Vai ņemiet vērā, ka šis Pakalpojums NAV izsekojams.

EMS vajadzībām 5-10 darba dienas; Fedex vajadzībām 4-8 darba dienās, DHL un UPS aizņem 3-7 darba dienu laikā.

3. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru aizkavēta pasūtījumus kad mēs nosūtītas tos.Tā kā satiksme ir ārpus mūsu kontroles.

4. Jebkuru importa nodevas vai maksas pircēji ir atbildība.

5. Nevilcinieties sazināties ar mums, ja tur ir visas kuģniecības problēma, mēs nodrošināsim jūs ar apmierinošu atbildi.Nav jāiesniedz debates pēc izvēles.Paldies vēlreiz!!

6. Kuģniecības laikā Brīvdienu Sezonu (Ziemassvētki, Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks.Gan Lūdzu pievienojiet vēl 5 līdz 10 dienu laikā, jo kavēšanās.

1.Mūsu produkti ir 100% Reālas Bildes.

2.Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

Atsauksmes

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību,mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tā?ˉll tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies!

Tagi: hijab lūgšana, musulmaņu lūgšanu paklājs, bathroom door sign, musulmaņu, islāmu, Lūgšana, tualete zīme, kabatas lūgšanu paklājs, vannas istaba zīme, gulbis vāze

Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas, Rokas Mazgāšana
Funkcijas Apdare un neslīdošu
Kolosālas bildes no šī notikuma Mājas
Dizains musulmaņu
Stils Rectangle
Technics Pītā
Izmantošana Mājas, VIESNĪCAS, Kempings, Ceļojumi, DURVIS, Vannas istaba, VIRTUVES, GRĪDAS, Lūgšana, Āra, Pludmale, Piknika
Materiāls Flaneļa, Flaneļa Poliestera Biezs Sūklis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecuma Grupa Pieaugušie
Produkta Nmae Paklāju
Iepakojums PP iepakošanas soma
Modelis Tips Cietie
Krāsa Krāsu sajaukšana
Zīmola Nosaukums OLOEY
Iezīme Anti-Slip
Modeļa Numurs GDEYDS17513

Uzrakstīt recenziju

40 * 60cm Mūzikas Simbols Grīdas Paklājs neslīdoša Zamšādas Mīksto Paklāju Durvju Paklājiņš Virtuves, Dzīvojamās Istabas Grīdas Paklājs Guļamistabā Dekoratīvā Grīdas Paklājs.

40 * 60cm Mūzikas Simbols Grīdas Paklājs neslīdoša Zamšādas Mīksto Paklāju Durvju Paklājiņš Virtuves, Dzīvojamās Istabas Grīdas Paklājs Guļamistabā Dekoratīvā Grīdas Paklājs.

Saistītie Produkti:

Jo express piegādi prasa lieluma un apjoma, paklāja tiks ievietoti salocīta veidā, un tur būs grumbām pēc tā saņemšanas.Neuztraucieties, grumbām izzudīs pēc tam, kad lietošanas termiņš. Ja jums prātā, lūdzu, nav pasūtījumu
€8.49
durvju paklājiņš Produkta priekšrocības: (1) auduma uzskata, mīksts, ērts, elastīgs un anti-static. (2) Viegli tīrāms, var mazgāt tieši veļas mašīna vai ar rokām, nav nokrist, neizbalo. (3) Nav smakas, nav kaitīgu vielu. (4) Nodiluma izturīgas, izturīgs,
€8.33
Izmērs: Diametrs 45cm =Diametrs 17,7 collas Diametrs 60cm=Diametrs 23.6 collas Diametrs 90cm=Diametrs 35.4 cm ---------------------------------------------------- Krāsa: Kā attēlā parādīts Pakete ietver: 1 x Grīdas Paklāji -----------------------------------------------------
€8.48
Produkta Apraksts: Galvenais Materiāls:Flaneļa Izmērs: 40 x 60cm / 15.7 x 23.6 , 60 x 180cm / 23.6 x 70 , 140 x200cm / 55.12 x 78.7 .Modelis:Printed Lietošana:Mājas, Grīdas, Durvis, Viesnīca Izmērs: Materia; Produkta Rādīt:
€12.74
Pls Atzīmēt:Jūs varat izvēlēties krāsu ,bet nevar izvēlēties Dizainu ,mēs samaisa dizaina sūtīt ,ja nevar accpet ,pls sazinieties ar mums, pirms jums vietu pasūtījumu!! Samaisa Dizains
€19.54
Šī ir lieliska kvalitāte un tā ir pietiekami liela, lai telpā,Tas ir gaišā krāsā, un tas ir super mīksts. MAKSĀJUMS: 1. Mēs pieņemam apmaksu ar Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu un citu maksājumu ka AE atbalsta. 2. Lūdzu, norādiet jūsu īpašās prasības (krāsu, iepakojumā,utt.)
€16.83
60x100 cm Dabas Kokosriekstu Palmu Šķiedru Coco Starplikas Taras Roll Mat Paklājs Ziedu Grozs puķu pods Sienas Grozu Pet Rāpuļu Paklāju Funkcijas: 1. Droši Materiāls: spilvens ir veidots no dabīgas kokosriekstu šķiedras, seifs. 2. Uzturēšanas Funkcija: Keep augsnes grozā, bet
€11.61
Apraksts: OOTDTY Funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Taisnstūra formas, etniskā stils, vintage krāsains ziedu mošeja modeļu drukāšanas, auduma pušķi apdari. Izgatavoti no kokvilnas, delikāts meistarība, viegls un pārnēsājamo, nodrošina tīru
€3.71
produkta Apraksts: Preču priekšrocības: mīksts un ērts, izturīgs, videi draudzīgs, nekādu smaku, ūdens-absorbējot un nepievelk putekļus, spilgtas krāsas.Izmantošanas scenāriji: dzīvojamā istaba, guļamistaba, kabinets, zāle, koridora, bērnu istabas, jogas paklājiņš, utt.Tīrīšanas metode:
€25.21
Motīvs: 1.Materiāls: Poliesters . 2.Augsta blīvuma telpa elastīgs kokvilnas starpslāņa, ūdens uzsūkšanas, mīksts pieskarties, pūkains un maiga, nav izbalināt, vidējā slānī ir augsta blīvuma atmiņas sūklis, efektīvi mazina pēdas spiediena. 3.Var mazgāt vai mašīnu mazgāt,
€8.33
Lūgšanu Paklāji Somas Funkcijas: Materiāls paklāji šenila audumu. Zobārstniecības materiāli 1. kvalitātes izturīgas mākslīgās ādas(viegli tīrīt) Vienmērīgu transporta iekārtas ir kolonnas. Rožukronis priekšējā kabatā, pūkaina cepure, maska var likt. Viegli
€57.61