Tualetes Butler ar Rullis, Papīra Turētājs, Sveķu Rotājumu Vannas Super Cute FBS889

Recenzijas (3)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


9.69

€18.28

Tualetes Butler ar Rullis, Papīra Turētājs, Sveķu Rotājumu Vannas Super Cute FBS889

Funkcijas:

1.Izgatavots no augstas qaulity materiāla,izturīga un ilgi kalpo.

2.Pievienot dažas jautri, lai jūsu vannas istabas interjeru ar šo dīvains tualetes papīra turētāju, kas ir pārliecināti, lai smaidu uz sejas jūsu viesiem.

3.Izgatavots no sveķiem, ar sarežģītu detalizāciju, šī unikālā vannas piederumu pievienot komiski noskaņu jūsu zemniecisks iesniegt vai medību salona apdare.

4.Šī burvīga Tualetes Butler tiek noteikti būs uzmundrināt jebkuru tualete!

5.Labākās dāvanu izvēle rezidentiem

Paziņojums:

① Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

② , Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Apraksts:

Materiāls:Sveķi

Augstums:13cm

1x Tualetes Butler Statuja ar Rullis, Papīra Turētājs

Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.

Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).Skatīt zemāk, piegādes laikā savākšanas kvantitatīvo datu:

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.vigante.lv!

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit.

Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!

Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai .

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Tagi: saites rotājumi, plaukts tualetes, atvilktnes papīra, klipi auskari bez sadursta auss klipsi, akvārija astoņkāji, kung fu stick, suns zāli mat, turētājs tualetes, kaķis figurin, dārza varde

Tēma PASAKU
Stils Mūsdienu
Zīmola Nosaukums Aihogard
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Sveķu
Ir Smart Ierīces No

Uzrakstīt recenziju

Tualetes Butler ar Rullis, Papīra Turētājs, Sveķu Rotājumu Vannas Super Cute FBS889

Tualetes Butler ar Rullis, Papīra Turētājs, Sveķu Rotājumu Vannas Super Cute FBS889

Saistītie Produkti:

Materiāls:keramika Izmērs:pārbaudiet izmēru sīkāk Iepakojums :Kartona kaste + Putu + Burbulis soma (ļoti drošā iepakojumā ) Komplektā ietilpst: 1* ornaments Godu mājas dekori/dāvanu/kāzu aksesuāri Priekšrocības:meistarība/izsmalcinātu dizainu/eco-draudzīga
€30.17
Materiāls: PVC Daudzums: 2pcs/komplekts Modelis: Skaitļi Krāsa:Kā Attēlu Izmērs: apm 2.5 - 4.5 cm/0.98 - 1.77 collas Pakete Ietver:2gab/komplekts Lietošana: DIY Sveķu Kuģi.Mini Dārza Dekorēšana,Mikro Ainavu Rotājumi,Sulīgs Augu Dekori Aksesuāri utt... 1.Ūdensnecaurlaidīgs
€1.39
KOKSNES METĀLA MĒROGA 20 GRAMI pamats mūsu produkts ir koka un koka svari daļas ir metāla.Tas tiek nosūtīts 1 gabals 10 grami, 1 gabals 5 grami, 2 gabali 2 g un 1 gabals 1 gramu.Jūs varat nosvērt, ievietojot šīs vērtības uz svariem, bet tas ir hobija nolūkos.Tas ir gan dekoratīvu priekšmetu un dāvana,
€24.23
Posteņa Nosaukums : Maz Papagaiļi Izmērs : 2.2*3cm Materiāls: Sveķi Krāsa: kā picture rādīt Daudzums : 8 gab/iepak
€2.24
Funkcijas: 1.Modes dizainparaugiem, attiecībā uz sievietēm,dāma un meitenes 2. Vienkāršs, elegants,tie ir viegli, lai pārī ar gandrīz jebkuru apģērbs. 3.Piemērots apģērbs dažādiem godu. 4. Kaklarota ar īpašu dizainu uzlabot savu personīgo šarmu,noķert citiem acis 5.Lieliska
€2.89
Specifikācija: Jauns Materiāls: Metāla sakausējums Galvenie Garums: apm.60~70mm Dažādas formas vintage bronzas skelets atslēgas. Radošā rotaslietas, aksesuāri. Padarīt to par ornamentu, lai jūsu atslēgu saišķi. Var izmantot, lai veiktu kaklarotas,
€2.28
Apraksts: 100% simulācijas dabas rotangpalmas putnu mājas izmēri: 3.14x3.14x2 collas māja ir piemērota kā mīlestības mājas putniem, kas ļauj viņiem, lai lakta, slēpt un šķirnes.Lieliska putnu māja aksesuārus.To var plaši izmantot ģimenes, kāzu, Ziemassvētku, dārza dekorēšanai utt.lai uzlabotu
€0.79
¡!Descripción del artículo 100% nuevo y calidad de alta Tamaño: 10-32CM Materiāls: resina Krāsa: como en la attēls Las imágenes del artículo
€10.71
Tēma: Dzelzs vīrs svečturis Izmērs: Kā attēlā Paketē iekļauts: 1 x Iron man svečturis Fature: 1. Izsmalcinātu meistarība:Modelētu sejas līnijas, sīki gravēšana,roku krāsota 2. Mākslas mīļotājs:tas ir ideāls, lai jūsu Dzīvojamā istaba, guļamistaba, veranda, kafijas galds un tā tālāk.
€8.50
Produkti 1. Apraksts: plakanu aizmuguri sveķu amatniecības DIY sveķu cabochons piederumi 2. Izmērs:26x25 3 mm. krāsa: pic Sūtījumu 1. Piegāde -Ķīnas Gaisa Pastu :Parasti, par 15-45 darba dienu laikā -Express: Parasti aptuveni 5-10 darba dienās 2.
€35.71