15.7 Collu Noņemamu Plīša Lelle, Rotaļlieta, ar Pildījumu Dzīvnieku Smieklīgi Doge Spilvens Dāvanu 40cm

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


9.67

€15.36

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

15.7 Collu Noņemamu Plīša Lelle, Rotaļlieta, ar Pildījumu Dzīvnieku Smieklīgi Doge Spilvens Dāvanu 40cm

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Ideāls Izmērs : Šo mīksto pildījumu dzīvnieku Kan garoo plīša rotaļlieta ir lielisks kompanjons, piepildīta ar pp kokvilnas.Garums plīša rotaļlieta ir par 40cm/15.74 gadā.

Attīstīt Empātiju Un Sociālās Iemaņas : Ar cuddling, mierinājums, plīša rotaļu biedrs.Tas arī palīdz, lai attīstītu empātiju un sociālās prasmes, un ne tikai stimulē bērnu iztēli un interese par dzīvnieku pasauli.

SPerfect Dāvanu : Mūsu pildījumu dzīvnieku gudrs plīša rotaļlietas tiks mīlēja ar bērniem un pieaugušajiem līdzīgi.Tā ir lieliska dāvana ģimenei vai draugiem pie Mātes Diena, Ziemassvētki, Pateicības, dzimšanas dienas, gradācijas, vai Valentīna diena.

Plašu Izmanto : Mūsu plīša rotaļlieta var ne tikai likt uz gultas, auto, dīvāns saimniecības, guļus, tieksme, bet arī var izmantot, lai rotā guļamistaba, kuru var apmierināt dažādas vajadzības.

Naudas sodu Meistarība : mīksto koraļļu samta audums, izsmalcinātu izšuvumu, īpašu krāsu, un pilns pildījums dažādu detaļu padarīt pildījumu dzīvnieku izskatās vairāk jauki un tekstūru.

Krāsa: dzeltena

Materiāls: plīša + PP kokvilnas

Izmērs: 40x38cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Gudrs Plīša Lelle

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.vigante.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.vigante.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: dogecoin, maileg, pārtikas plīša rotaļlieta, liels hello kitty plīša, mha plushie, bearr smieklīgi rotaļlietas, gudrs spilvens, dodžs plīša, doge, hippo plīša rotaļlieta

Tēma Citi
Funkcijas Pildīti & Plīša
SPerfect Dāvanu Mūsu pildījumu dzīvnieku gudrs plīša rotaļlietas tiks mīlēja ar bērniem un pieaugušajiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ieteikt Vecums 4-6y, 7-12y, 12+y
Uzpildes PP Kokvilnas
Materiāls KOKVILNAS
naudas sodu meistarība Mīksto koraļļu samta auduma, Izsmalcinātu Izšuvumu, Īpašu Krāsu, Un
Attīstīt Empātiju Un Sociālās Prasmes Ar cuddling, mierinājums plīša rotaļu biedrs.Tas arī palīdz, lai attīs
plašu izmanto Mūsu plīša rotaļlieta var ne tikai likt uz gultas, auto, dīvāns saimniecība, L
PERFEKTS IZMĒRS Šo mīksto pildījumu dzīvnieku Kan garoo plīša rotaļlieta ir lieliska biedrs, fil
Vienuma Tips Dzīvnieki

Uzrakstīt recenziju

15.7 Collu Noņemamu Plīša Lelle, Rotaļlieta, ar Pildījumu Dzīvnieku Smieklīgi Doge Spilvens Dāvanu 40cm

15.7 Collu Noņemamu Plīša Lelle, Rotaļlieta, ar Pildījumu Dzīvnieku Smieklīgi Doge Spilvens Dāvanu 40cm

Saistītie Produkti:

Apraksts: Izmēri: 20-120 cm Materiāls: mīksta, plīša; Pildījums: 100% augstas kvalitātes PP kokvilnas( ar CE sertifikācija ); Iepakojumā: 1 gab./daudz vienā OPP maisā
€5.35
Produkta Informācija: 100% Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes Materiāls: Super mīksta plīša un pp kokvilnas Izmērs: 30cm Iepakojums: OPP maisā.Mēs piedāvājam dropshipping un vairumtirdzniecības pakalpojumu.Ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mums!!!
€7.48
15CM Ty Beanie Boos Lielas Acis Pūce Jūras Lauva, Leopards, Mērkaķis Plushie Cute Lelle, Baby Kids Kolekcijas Rotaļlietas Dekori Bērnu Dzimšanas dienas Dāvana
€4.23
Produkta Apraksts: Stāvoklis: 100% jauns augstas kvalitātes Materiāls: mīksta, plīša un pp kokvilnas Izmērs: 65/80/100/120cm Iepakojumā: 1 gab., viena opp maisā. Piezīme: 1. Lūdzu, ļauj 1-5CM atšķiras, jo manuāla mērīšana. 2. Īstās krāsas
€14.03
Produkta Informācija: 100% Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes Materiāls: Super mīksta plīša un pp kokvilnas Izmērs: 30cm Iepakojums: OPP maisā.Mēs piedāvājam dropshipping un vairumtirdzniecības pakalpojumu.Ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mums!!!
€5.53
Funkcijas: Meitenes Burvju Baby Lelle Giggling Runā un Raud, Lelle, Rotaļlieta. Baby lelle ir ļoti gudrs un ir multi funkcionāls. Viņa gribas kliegt un raudāt, kamēr jūs nomainīt viņas pakotni vai rock viņas, lai nomierinātu viņas uz leju. Lea tiešām raud, kad jūs izņemt
€2.36
Bērnu Plīša Rotaļlietas Grabulītis Celma Peekaboo Lelle Cute Pūce Bērnu Jenots Un Maza Vāvere Grabēt Bērnu Rotaļlietas 100% Brand New Materiāls: Kristāla super soft + edge audums Pozīcijas numurs: 448641 Krāsa: kā attēlu Iepakojums: 1pc Izmērs: Celma
€11.43
Postenis Apraksts: 100% Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes.Materiāls: Mīksta, plīša un pp kokvilnas.Izmērs: 36/50/70/90cm Iepakojumā: 1 gab., viena opp maisā.Mēs piedāvājam dropship un vairumtirdzniecība.Lūdzu, sazinieties ar mums!
€6.97
modname=ckeditor Iepakojumā: 1 gab., viena opp maisā.Izmērs: 15*15 cm/10*18 cm/10*25cm Materiāls: Mīksta, plīša un pp kokvilnas. 100% Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes.
€10.55
Jaunu Cute Un Silts Pingvīns Plīša Lelle Plīša Rotaļlietas Bērniem Motīvs: Augsts kvalitāte, mīksts un ērts, nav kaitējums.Ar plīša govs plīša lelle ir moderns un gudrs. Liels dāvana bērniem, Tas ir arī decoration mājas guļamistabā, automašīnas,
€13.43
Jaunu 15cm Ty Lielas Acis Flippables Sequined Gudrs Plīša Rotaļlietas Sirēna Princese Sērijas Vācot Rotaļlietas Lelle, Bērnu Dzimšanas dienas Dāvanas
€0.86