Telpās 1500 Km Digitālā TV Antena, Antenas Pastiprināja HDTV Antena 4K DVB-T2 Freeview isdb-tb Vietējo Kanāls Broadcast

Recenzijas (4)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.81

€3.02

3600 Km Ciparu TV Antenu Iekštelpu HDTV Papildināts Signāla Pastiprinātājs 4K IZŠĶIRTSPĒJAS 1080P

NAV 3,600 KM

Daudzi pārdevēji www.vigante.lv pieprasīt savas antenas var saņemt 980 km, 3,600 km, vai pat 5,000 km TV programmas.Saskaņā ar Google map, taisni attālumā no Houston, Texas, lai Dallas, Texas ir aptuveni 220 km.Cilvēki var Houston saņemt TV programmas no Dallas?ABSOLŪTI NAV, neatkarīgi no tā, kāda antena jums izmantot.Jūs varat arī redzēt https://en.wikipedia.org/wiki/Television_antenna lai iegūtu vairāk informācijas.

Antena, kā uztvērēju, ir tikai labi, ja TV signālu var sasniegt to.Mēs 3,600 km virsrakstu vienkārši, jo citiem pārdevējiem veikt nepatiesu apgalvojumu, un daudzi pircēji nezinu, kas, un domāju, ka mūsu antena nav laba.Patiesībā, mūsu antenas dos augstas kvalitātes 4K/1080p ar kristāldzidru HD attēlus.

Motīvs:

LASĪT ŠO PIRMO

1) Jūsu TV ir digitālā TV, lai izmantotu šo digitālo antenu.Ja tas ir analogās TV, jums būs nepieciešams digitālo pārveidotāju lodziņu, lai jūsu TV.

2) Jums IR pārskenēt jūsu TV kanālus jebkurā laikā jauna antena ir pievienota.Iepriekš saglabātās stacijas tiek sinhronizēti ar jūsu iepriekšējo antena.Jums ir atkārtotas sinhronizācijas jauno antenu ar TELEVIZORA ar rescanning kanāli.Vienkārši pievienojiet jauno antenu, bez rescanning TV kanāli nestrādās!Tas ir arī ļoti ieteicams, jūs pārskenēt TV kanālus, pēc novietošana jūsu antena.

3) Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs varat saņemt signālu no TV kanāls pirms līmēšanas pie sienas vai logā.

4) Vietās, ar lielu platību, no šķēršļiem, piemēram, ielejas un kalnus, samazinās attālums.

5) Saglabāt TV antenas prom no varas izsalcis iekārtas, piemēram, gaisa kondicionieri, liftu, fēni un mikroviļņu krāsnis.

6) Lūdzu, apmeklējiet https://www.fcc.gov/media/engineering/dtvmaps saraksts ir pieejams bezmaksas ciparu kanāli, kas savā jomā.

【 Ne vairāk ikmēneša TV rēķiniem] aicina Ar jūsu TV antenas, jūs varat izbaudīt HD&4K kanālus par brīvu, un vairs nav jāmaksā milzīgu rēķinu par TV.Jūs varat skatīties augstas izšķirtspējas TELEVĪZIJAS kanālus, tostarp ABC, CBS, NBC, MVK, FOX, u.c.

【Ilgi Diapazona Antena] aicina Ar lielu saņemšanas virsmas un iebūvēta 36dB papildināts signāla pastiprinātājs, šis HDTV antena, varēs saņemt visus pieejamos kanālus savā jomā. (Tikai Antenas Jaudas Pieaugums:36DBI ir uzcelta papildināts signāla pastiprinātājs)

【Izcilu Attēla Kvalitāti] aicina Ar mūsu nākamās paaudzes iebūvēto smart IC mikroshēmā un jaunāko digitālo filtrēšanas tehnoloģiju, šīs antenas ievērojami uzlabo signāla / trokšņa attiecība, sniedzot jums 4K 1080P kristāldzidru attēlu!

【10 pēdu augstumā Spēcīga lieljaudas Koaksiālais Kabelis] aicina garš izturīgs kabelis, kas ļauj viegli izvēlēties labāko saņemšanas vietas jūsu mājā.Ar pastiprinātāju nevar darbināt ar TELEVIZORA USB pieslēgvietai.

Specifikācija:

Darba Frekvence : VHF (170-240Mhz) / UHF( 470-860Mhz)

Signāla Uzlabošana : 25DBI / 36DBI / 37DBI

Uztveršanas Diapazons : 80 km / 300 km / 400 km

VSWR : ≤1.5

Pretestība : 75 Ω

Signāla Pastiprinātājs : 36dB

Krāsa : Melna

Kabelis : 10 pēdām, Signāla Pastiprinātājs:1.2 m (3.6 ft)

Savienotāji : F galvu, ar IEC adapteri

Polarizācijas : Lineāro

Spriegums : 5V

Izmantojot Solis 1 Solis: Pievienojiet antenu tieši HDTV ar HD uztvērēju, vai, izmantojot set-top box, lai bez HD uztvērējs

Uz TV.

2. solis: Novietojiet TV antenu vislabāk, parasti uz sienas vai logā.

3. solis: Izmantot jūsu TV "Kanālu Meklēšanu," skenēt kanālus un saņemt gatavs baudīt savu bezmaksas TV.

Ko darīt, ja jums nav saņemt signāls ar TV antena vai antenas nav panāktu vēlamo efektu? 1) Pārbaudiet, vai antena ir pareizi pievienota HDTV vai trešās puses HDTV uztvērēju, piem., TV set-top box.

2) Rescanning kanāls, TV izvēlni settings (Iestatījumi), iestatiet režīmu, lai Antena vai Gaisa, lūdzu, skatiet TV Rokasgrāmatu, lai saņemtu detalizētus norādījumus.

3) Ja iepriekš esat redzējis snow-white (bet skatāms) attēlu uz analogo TV kanālu, jūs, iespējams, nav pietiekami spēcīgs signāls, lai parādītu šo jauno formātu.Mēģināt pārvietot antenu savādāk, dažreiz pārvietojas tā, tikai dažas pēdas var kaut ko mainīt.

Paketē iekļauts: 1 * Digitālā TV Antena

Tagi: radio wifi, antena uztvērēja āj 100, lg tv, 868mhz antena, antenas lte, hf qrp, ham radio antena baofeng, nord vpn, 915mhz antena, FM Radio

Veids Iekštelpu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Frekvences Diapazons VHF (170-240Mhz) / UHF( 470-860Mhz)
Iepakojums
Zīmola Nosaukums APBLP
Sertifikācija CE, FCC, ROHS

Uzrakstīt recenziju

Telpās 1500 Km Digitālā TV Antena, Antenas Pastiprināja HDTV Antena 4K DVB-T2 Freeview isdb-tb Vietējo Kanāls Broadcast

Telpās 1500 Km Digitālā TV Antena, Antenas Pastiprināja HDTV Antena 4K DVB-T2 Freeview isdb-tb Vietējo Kanāls Broadcast

Saistītie Produkti:

Funkcijas: 1. Atbalsta 1080p HD režīmu. 2. Var saņemt visu bezmaksas kanāli. 3. 25 km rangeand daudzvirzienu spējas. Apraksts: Šī antena ir saderīga ar visu veidu tv converter kastes un ciparu televizoriem/4k ultra augstas izšķirtspējas televizori. Specifikācijas: Krāsa:
€1.07
Apraksts Šī digitālā antena, kas ļauj jums skatīties vietējo ziņu, bērnu un sporta, laika prognozes, karikatūras un izglītības programs.TV antena ir viegli uzstādīt, ļaujot jums novietot gandrīz jebkurā vietā, bez nepieciešamības enerģijas avots.Videi draudzīgs antipirēnu PC mīksts materiāls
€6.06
Piezīme: signālus, katrā valstī un reģionā ir dažādi, kā rezultātā dažādās kanāliem saņēmusi.Saņemto kanāls ir saistītas ar jūsu vietējo signālu.Jo stiprāks signāls, jo vairāk kanālus, jūs saņemsiet. Apraksts: Art tips: 200 jūdžu Antenu Darba frekvence: VHF (172-240MHz) / UHF
€1.70
HDTV Antena 2000 Km Diapazona Antenas Pastiprinātāju, kas Atbalsta DVB-T2 Atbalsta 4K TV Stick Digitālās Iekštelpu HDTV Signāla Uztvērēju, Pastiprinātāju Apraksts: 1.4 K Full HD Kanāls: HDTV antena ļauj jums, lai saglabātu izmaksas kabeli bez atmest savu mīļāko HD kanāli!Meklēt visas mobilās
€3.22
Apraksts: Kabeļa garums:Apm. 1.5 m Nedarbojas ar Yamaha HTR-5250 Piemērojami Yamaha.JVC.Sherwood.Pioneer.OENON.Panasonic.Onkyo Audio sistēma, FM antena Piezīme: 1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs
€1.62
Motīvs: Zems trokšņa līmenis un augsta peļņa Tas ir liels pieaugums un zemas kļūda ātruma digitālā TV signāla uztveršanai, un būtisks signāls papildinājums faktisko izmantošanu.Palielināt uzņemšanas TV programmu, un novērstu pauzes, mosaic attēlus. Ilgi piekļuvi klāstu 18,6
€11.53
12dBi 1080P HD TV Antenu Uztvērējs, Mājas Iekštelpu 50 Km Digitālās HDTV Antenas Pastiprinātājs Motīvs: Atbalsta 1080P HD režīmu. 50 km attāluma. Daudzvirzienu spēju. Var saņemt visu bezmaksas kanāli. Specifikācija: Koaksiālais Kabelis: Garums
€4.65