50gab klasisko filmu Fantastic Beasts un Kur Tos Atrast Uzlīmes Grāmatiņa Skeitborda Klēpjdatoru Bagāžas Pegatinas

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


1.35

€1.78

Īpašības un specifikācijas:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Paketē Iekļauts:Iepakoti OPP maisā

Piezīme:

*Lūdzu atļaut 1cm kļūda, jo manuāla mērīšana

(Lūdzu, ņemiet vērā: Ja jūs pērkat vairāk nekā 1 pakas , tur ir visi dublēšanās!!!)

Par Kuģošanas

A. Mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs parasti kuģis ar China Post Air Mail.Ja vēlaties, lai citas izteikt kā: YANWEN ,EUB, DHL, EMS utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

YANWEN Piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;EUB ir par 15-35 dienas ;DHL un EMS ir par 7 -15 dienas

B. Mēs piedāvājam pielāgošanu, bet MOQ ir 500packs.Ja jums ir nepieciešama, lūdzu, atstāt mums ziņu, lai informētu mūs, lielumu un stilu, ka jūs vēlaties, mēs nosūtīt preces ar savu informāciju, vai mēs nosūtīsim izlases veidā.

C. Lūdzu, sūtiet pilnīgu pareizo adresi un tālruņa numuru, un mēs būsim gatavi aprēķināt kuģniecības izmaksas jums.Jauktas krāsas un modeļi ir gan atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.Mēs darīsim kombinētās piegāde par jums.

D. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs atbildēsim jums asap.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Atgriezties & Kompensācijas

A. pircējam jāsniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko kuģniecības maksas.

C. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

Par Feedfack

A. Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs VARAM atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ar nepacietību gaidīsim jūsu POZITĪVAS ATSAUKSMES.

B. Ja tas ir Pievienots produktu attēlus, atstājot mums pozitīvu feeback uzvarēs par brīvu jauki dāvanu ar savu nākamo pasūtījumu!THANK U ĻOTI DAUDZ!

Jo iepakojums ir izsniegts no Ķīnas, transportēšanas laikā būs ilgi.Tāpēc par labāku iepirkšanās pieredzi, lai jūs, mēs iesakām jums izvēlēties labāku loģistikas metodi, un maksāt dažus maksu.

1.Mēs iesakām, lai vairāk nekā $9.Pēc tam jūs varat izsekot, iepakojumā un var iegūt daudz ātrāk.Citādi mēs nosūtīt pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus, kas nevar trackded,nav droši un varētu iegūt produktu, kas ilgu laiku.

2.Visi produkti ir dubultā pārbaudīt pirms nosūtīšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ja ir kāda problēma, ja jums iegūt produktu.Lūdzu, dotu 5 zvaigznes, ja jūs, piemēram, produktu un pakalpojumu.

3.Sakarā ar fotografēšanas apstākļus un aparatūras ierīcēm, piemēram, monitora brigthness un kontrastu noteikšanu utt., tur var būt dažas atšķirības starp faktisko priekšmetus un krāsas toņa bildes parādīt.

Tagi: xr600r piederumi

Garums 3-9CM
Garantijas laiks N/A
Svars 0.035KG
Diametrs 3-9CM
Sertifikācija CE, Nav
Funkcijas N/A
Ieteikt Vecums 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Platums 3-9CM
Modeļa Numurs TS-2255-9
Augstums 0.035 CM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

50gab klasisko filmu Fantastic Beasts un Kur Tos Atrast Uzlīmes Grāmatiņa Skeitborda Klēpjdatoru Bagāžas Pegatinas

50gab klasisko filmu Fantastic Beasts un Kur Tos Atrast Uzlīmes Grāmatiņa Skeitborda Klēpjdatoru Bagāžas Pegatinas

Saistītie Produkti:

LŪDZU PIEZĪMES: 1.Tas ir draudzīgs atgādinājums, ka, ja jums vietu pasūtījumu, izmantojot www.vigante.lv Apps,jūs varētu atrast, ka cena ir daudz lētāka, nekā PC, un tas ietaupa daudz laika, lai veiktu maksājumu.Un jūs varat pievienot savu veikalu, lai jūsu mīļākie veikali, lai iegūtu conins no
€0.99
Materiāls: Papīrs Daudzums:1pack Izmērs : 3-10CM Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Konversija : 1 cm = 0.39 collas vai 1mm = 0.0393 collas 1. Mēs kuģis objektu, lai jūsu www.vigante.lv adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu www.vigante.lv adrese ir vienādi un pareizi.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu
€2.13
Giveaways un sūtīt ātri.Ja jūs maksājat jūsu pasūtījuma šodien, jūs varat izmantot papildu uzlīmes un ātra piegāde.Lūdzu, ņemiet vērā,: Jūs varat baudīt tikai tad, ja jūs iegādāties šodien.Sekojiet veikalā un kļūt par ventilatoru no veikala, jūs varat baudīt ātru piegādi un papildu uzlīmes. Lūdzu,
€1.68
Materiāls:PVC Izmērs:3-8cm Krāsa:Kā picture rādīt Motīvs:Ūdensizturīgs,Nav apgriešana nepieciešama,Visas iepriekš sagriezti,viegli izmantot. Komplektā ietilpst: Grafiti Uzlīmes Bumba .Izlases veidā.Bez atkārtojas. Piemērots:Klēpjdators, Grafiti, Vintage, Decal,
€1.21
Mīļie, paldies, ka nāk uz mūsu veikalu, mums ir daudz interesantu uzlīmes, lai jūs varētu izvēlēties Īpaša piezīme 2. Produkti ietekmē gan ārējie faktori, piemēram, laikapstākļu, gaismas, kameras aprīkojuma, kontrastu, piesātinājumu un tā tālāk.Tur var būt neliela atšķirība
€4.46
Apraksts: Spīguļi, Kristāla bērni DIY pašlīmējošās Izglītības Putu Uzlīmes. Dažādās krāsās, kas atbilst jūsu daudzveidīgu DIY vajadzībām un padarot savu rokdarbu vairāk skaista. Pašlīmējošas putu uzlīmes, viegli izmantot, vienkārši noņemiet balto grāmatu atpakaļ,
€1.46
modname=ckeditor 10/30//50gab Karstā Spēles CS IET Uzlīmes Karikatūra Ūdensizturīgs PVC Skeitborda Klēpjdatoru Bagāžas Auto Ģitāra Anime Uzlīmes, Kancelejas preces Bērniem Materiāls:PVC Izmērs:3-8cm apm Krāsa:Kā attēlā showFeature:Ūdensizturīgs,Nav apgriešana nepieciešama,Visas iepriekš
€1.68