PWM Ventilators Sadalītāja Kabelis 4 Pin Fan Sadalītāja Kabelis 1 līdz 3 Converter Pītā Y Sadalītājs GAB Ventilators Paplašināšanu, Strāvas Kabelis(4 Gab.)

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


3.92

€5.52

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

PWM Ventilators Sadalītāja Kabelis 4 Pin Fan Sadalītāja Kabelis 1 līdz 3 Converter Pītā Y Sadalītājs GAB Ventilators Paplašināšanu, Strāvas Kabelis(4 Gab.)

AUGSTAS KVALITĀTES: ventilators PWM sadalītāja Y-kabelis DATORAM mātesplati, dzesēšanas ventilatori ir veidots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, pasākumi 10.5 collas garš un vads ir stingri pītā, piedurknēm un ietin, lai nodrošinātu ilgstošu veiktspēju, kā arī, lai izvairītos no putekļu un bojājumus.

2-CEĻU PAMATPLATE: Ar PWM ventilators kabelis ir paredzēts ar 4-pin female connector no viena gala un otrā galā tas sadala divas 3-pin & vienu 4-pin savienotāju; ergonomisks dizains pagarinātāju piedāvā jums lielāku elastību, lai novietotu jūsu PWM vai fani, iekšpusē jūsu iekšējā lieta.

DAUDZAS FUNKCIJAS: PWM gadījumā ventilators sadalītājs nodrošina labāku barošanas uz mātesplates ventilatori, atbalsta PWM funkciju, palielina gaisa plūsmu, samazina uzkrāšanos siltuma ietvaros un atbilst visiem ar savu kontroli, ir nepieciešams palielināt mūža mātesplati.

3-PIN & 4-PIN FAN: 2-ceļu PC PWM ventilators sadalītāja strāvas kabelis, kas galvenokārt ir saderīgs ar daudziem zīmoliem 3-pin un 4-pin PC gadījumā mātesplati, dzesēšanas ventilatori; tas PWM ventilators sadalītāja mezgls savieno 3 datora korpusu ventilatori vienā pamatplatē ventilators galvenes.

CPU VENTILATORS PAPLAŠINĀJUMS: pc ventilatoru pagarinātāja vads, 3 polu & 4-pin saderīgu ir paredzēts entuziastiem ar nepieciešamību kontrolēt vairākas sistēmas ventilatori.

PWM Ventilators Sadalītāja Kabeli

Produkts Garums: 27cm

Vads Krāsa: Melna

Stieples Modelis: 1007 24 awg Izolācija

Materiāls: PVC + Alvotas Vara Stieples

Diriģents Specifikācijas: 11x0.12ts

Diametrs: OD1.4mm

Nominālā Temperatūra: 80 ℃

Produkta Interfeiss: 4Pin Savienotājs Vienā Galā Mātesplati, Otru Galu Fanu 3Pin & 4Pin Interfeiss

Produkta Funkcijas: Veikt 3 Datoru Ventilatori Daļa 1 Interfeiss

Iepakojuma Saturs:

4 x PWM Ventilators Sadalītāja Kabeli

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.vigante.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.vigante.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Tagi: sniegavīrs vēsāks 3 pin, cooler 3 pin 60, caurspīdīgs vēsāks 3 pin, grove 3 pin, adatu 3 pin, cooler 3 vara, cooler 60mm 3 pin, rgb cooler 5 pin, cooler am2 3 pin, adapteris vēsāks 4 pin 3 pin

Diametrs od1.4mm
Nominālā Temperatūra 80℃
Materiāls pvc izolācijas
Nosaukums PWM fan distributor cable
Stieples modelis 1007 24 awg insulation
Produkta Interfeiss One end of the motherboard is a 4Pin connector, and the other end of t
Līnijas Nav
Produkta funkcijas Let 3 computer fans share 1 interface
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Conductor specifications 11 x 0.12ts
Zīmola Nosaukums ziyoulang
Sertifikācija Nav
Veids Heatsink
Diriģents Materiāls alvotas vara stieples

Uzrakstīt recenziju

PWM Ventilators Sadalītāja Kabelis 4 Pin Fan Sadalītāja Kabelis 1 līdz 3 Converter Pītā Y Sadalītājs GAB Ventilators Paplašināšanu, Strāvas Kabelis(4 Gab.)

PWM Ventilators Sadalītāja Kabelis 4 Pin Fan Sadalītāja Kabelis 1 līdz 3 Converter Pītā Y Sadalītājs GAB Ventilators Paplašināšanu, Strāvas Kabelis(4 Gab.)

Saistītie Produkti:

JONSBO FR140S 14cm Datora korpusa Dzesēšanas Ventilators, 5V 3 Pin ARGB 4 Pin PWM Krāšņs Kluss PC Šasijas Dzesētāja Radiators Apraksts: 1. Salīdzinājumā ar gaismas efektu ventilators, kas izstaro gaismu uz rāmja, ar 14cm silent fan pieņem aksiālā gaismas emisijas metodi, bez samazinot
€9.73
tas ir Akrila tvertne Ūdens Kanāls Risinājums, jo Ūdens Kanāls izmantot JONSBO MOD5 Datora korpusu šī saikne nav iekļauts neviens konsultācijas un gadījumā,tikai akrila padome. Saderīgas mātesplates modelis: Asus Maximus VIII Varonis Asus Z170 Pro Gaming Asus Z170-AR Asus
€109.84
Dārgais draugs.Dēļ laika starpības, mēs, iespējams, nevar atbildēt uz jūsu ziņu laikā.Mēs kuģis savu pasūtījumu ietvaros{48 stundas}.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, atstāt man ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Jūs esat laipni aicināti pasūtījumu.Mēs wrap tā arī ar sūkli
€27.19
2 Gab./Komplekts PLA09215B12H GPU Dzesētāja ZOTAC RTX 3060 Dvīņu Malas OC Video Karte Var Aizstāt CF9015H12S lūdzu, pievērsiet uzmanību: dārgie draugi,laipni lūgti mūsu veikalā.pirms veikt pasūtījumu,lūdzu, padomā divreiz, ka mūsu dzesētāja ventilators ir 85mm alternatīvu dzesētāja
€18.21
[izskatu size] : 150 x 150 * 50mm. [nominālo spriegumu] : DC12V. [sprieguma diapazons] : DC 8.0-14.0 V. [input power] : 1.80 A [nominālais ātrums] : 3800 R. P. M. [temperatūra] : - 10-70 ° C [life] : 25 ° C dzīvē 50000 stundas [nesošo konstrukciju] : ne-apkopes dubultu lodīšu gultņiem. [maksimālais gaisa
€32.82
Jonsbo V3 Krāšņs Grafikas Karte, kas Atbalsta Rāmja Šasijas LED Video Kartes Turētāja, Turētājs, 3 Pin 5V ARGB Mātesplati Funkcijas: 1. Kombinācija no alumīnija sakausējuma sānu plāksnes un starpposma akrila plāksnēm no abām pusēm, var izvairīties no novecošanās un neaizsargātību
€16.59
Nepievelk putekļus 120mm Case Fan Putekļu Filtra Aizsargs Grils Aizsargs Segtu DATORU, Datora Funkcijas: 1. Noņemama priekšējā plāksne, muguras plāksni un vidū filtrs, 2. Sūklis Filtrs - Izturīga un viegla tīrīšana, 3. Izgatavots no plastmasas ,viegls Specifikācija: Nosaukums:
€1.44
Pirms Pirkšanas A-PC6900XT-X un-XF6900XT-X izmanto to pašu dizainu un dalīties ar pašu vara plāksnes. Piezīme: 1. Demo video ir-RX5700XT.Ar backplate video nav iekļautas. 2. Katram GPU ir sava ekskluzīva bloks, lūdzu, dariet mums to apstiprinātu, uzmanīgi, lai padarītu
€29.89
JONSBO Alumīnija Grafikas Kartes Turētāju Jack Desktop PC Datora korpusu, Video Kartes Statīva Turētājs Motīvs: Izmantojot all-alumīnija metāla materiāla, nevis plastmasas materiālu, portāls novērš novecošanos un neaizsargātību no plastmasas materiāla, un to var izmantot kā rezerves
€8.93
2 Gab./Komplekts 40*40*11mm Alumīnija Dzesēšanas Heatsink Bloķēt Presēti Radiatoru Vēsāks Iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Alumīnija heatsink bloķēt DIY dzesētājs ir dzesēšanas efekts.Izgatavots no alumīnija sakausējuma, nav viegli nerūsē.Izmantot IC, Diodes, Dynatron, Elektroniskā,
€1.54
Oriģināls par delta FFB0412HHN 4cm 40MM 4028 40*40*28MM servera ventilators 12V 0.17 dzesēšanas ventilatoru
€9.46