Andoer PU Ādas Fotokameras soma Soma ar Siksnu Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/8 Instax Kameru Gadījumā, Augsta Kvalitāte

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


7.65

€10.92

Andoer PU Ādas Fotokameras soma Soma ar Siksnu Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/8 Instax Kameru Gadījumā, Augsta Kvalitāte

Andoer PU gadījumā kamera ir izstrādāta, lai Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/8 Instax kameru.Jūs aizsargāt fotokameru un veikt uzskaites ērtāk.

Funkcijas:

Gudrs kameru gadījumā, kas paredzētas Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/8 fotokamera, ar plecu siksnu.

Izgatavots no valkājamas un ūdens izturīga PU, saglabāt aizsargs kameras attālumā no putekļiem, skrāpējumiem un nejaušiem sitieniem.

Jūs varat fotografēt, neņemot kameras ārā no maisa.

Magnētisko un snap-on poga vāka dizains ērti un ātri atvērt.

Kabatas saglabāt foto papīrs ērti.

Spilgts un jauks izskats, svaigi biedriskums, lai jūsu kameru.

Specifikācijas:

Zīmols: Andoer

Materiāls: PU

Krāsa: Flamingo / Flamingo gaiši zils / Flamingo tumši zils / Flamingo violeta (nav obligāts)

Saderība: Par Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/Tikai 8.

Postenis Izmērs: 13 * 13 * 7cm / 5.1 * 5.1 * 2.8 jo

Postenis Svars: 148.5 g / 5.2 oz (Ar Siksniņu)

Iepakojuma Lielums: 13.2 * 13.2 * 7.2 cm / 5.2 * 5.2 * 2.8 jo

Iepakojuma Svars: 152g / 5.3 oz

Iepakojums Saraksts:

1 * Kameras Soma

1 * Plecu Siksna

Piezīme:

Tikai soma ir iekļauti.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.vigante.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.vigante.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: xr tālrunis amg

Zīmola Nosaukums Andoer
Stils Somas
Modeļa Numurs Kameras Soma
Piederumu Tips Plecu Somas
Veids Kameru Somas, Cietā Soma
Izmantošana Instant Camera
Materiāls PU
Iepakojums

Uzrakstīt recenziju

Andoer PU Ādas Fotokameras soma Soma ar Siksnu Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/8 Instax Kameru Gadījumā, Augsta Kvalitāte

Andoer PU Ādas Fotokameras soma Soma ar Siksnu Fujifilm Instax Mini 9/8+/8s/8 Instax Kameru Gadījumā, Augsta Kvalitāte

Saistītie Produkti:

Funkcijas: 1. Tas nodiluma izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, un shocproof mīksts neoprēna soma var saglabāt jūsu kameras objektīvs droši. 2. Ar cilpu un quick apskava, jūs varat pievienot jūsu objektīvs ar biezu neoprēna, lai izvairītos no nejaušas sadursmes vai nulles aizsardzību. 3.
€1.50
3 Dažādi Modeļi, 60 lapas, Krāsains Foto Uzlīmes Instax Laukumā SQ20 SQ10 SQ6 Filmas Mini 9/8/ 7s/ 70/26/ 50s/ 90 DIY Dienasgrāmata Krāsaina Uzlīme Jūsu Mini Filmas: Atbilst jūsu Fujifilm instax mini 9 8 70 7s 25 50s 90 plēve/ Instax Laukumā SQ20 SQ10 SQ6 Filmas /Akciju Printeri SP-1 filma/ AKCIJU
€5.94
Camo Krāsā Veikt Uzglabāšanas Soma colletion lodziņā Lieta F Gopro Aksesuāri Varonis 3+/3/2 Apraksts Šī GoPro Ceļojumu Gadījumā HERO3 / HERO3+ saglabā savu kameru droši brauciena laikā un uzglabāšanai.Tā nodrošina jūsu kameras objektīvs un piederumi, ar aizsardzību no skrāpējumiem, ka tikai
€15.29
CADeN Kameras Mugursoma Audekls Ūdensizturīgs kameras soma Āra nodilumizturīga Liela Fotogrāfija Soma Nikon Canon Sony SLR Krāsa: Melna Galvenais Materiāls: Batick ūdensnecaurlaidīga Auduma Tips: Digital SLR Camera Backpack Slēgšana Tips: rāvējslēdzēja, Aukliņu apakšmalā,sprādzes Ārējais
€75.65
Mīksta iekšējā slāņa, lai aizsargātu LCD ekrānu no skrāpējumiem un triecieniem Aizsargātu savu kameru, un citus piederumus no putekļiem, skrāpējumiem un bojājumiem, kas Projektēti ar Pogu, lai nodrošinātu, ka jūsu kamera ir cieši aizvērtas un aizsargātas visos laikos Piederums tikai, kamera
€8.49
- Izgatavoti no imitācija(PU) āda. - Lai aizsargātu savu kameru pret bojājumiem, putekļiem un skrāpējumiem.Mīksta iekšējā slāņa, lai aizsargātu LCD ekrānu no skrāpējumiem un triecieniem. - Viegla svara dizains, viegli pārvadāt. Iepakojums - Fotokameras soma x 1 -
€12.92