10/50gab Žurkas fink Peli, Uzlīmes Mobilo Telefonu, Klēpjdatoru, Bagāžas Ģitāra Gadījumā Skeitborda Velosipēdu, Automašīnu Uzlīmes ir 2021.

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


0.79

€1.04

Par Kuģošanas

A. Mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs parasti kuģis ar China Post Air Mail.Ja vēlaties, lai citas izteikt kā: YANWEN ,EUB, DHL, EMS utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

YANWEN Piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;EUB ir par 15-35 dienas ;DHL un EMS ir par 7 -15 dienas

B. Lūdzu atstāt mums ziņu, lai informētu mūs, izmēri un krāsas jūs vēlaties, mēs nosūtīt preces ar savu informāciju, vai mēs nosūtīsim izlases veidā.

C. Lūdzu, sūtiet pilnīgu pareizo adresi un tālruņa numuru, un mēs būsim gatavi aprēķināt kuģniecības izmaksas jums.Jauktas krāsas un modeļi ir gan atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.Mēs darīsim kombinētās piegāde par jums.

D. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs atbildēsim jums asap.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Atgriezties & Kompensācijas

A. pircējam jāsniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko kuģniecības maksas.

C. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

Par Feedfack

A. Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs VARAM atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ar nepacietību gaidīsim jūsu POZITĪVAS ATSAUKSMES.

B. Ja tas ir Pievienots produktu attēlus, atstājot mums pozitīvu feeback uzvarēs par brīvu jauki dāvanu ar savu nākamo pasūtījumu!THANK U ĻOTI DAUDZ!

Tagi: uzlīmes skelets skate, žurka 9 melna, spitfire uzlīme, corolla, bykski rezervuāru, 3 veidu ģitāra slēdzis, 5 button mouse, vintage žurkas fink uzlīmes, lielas žurkas uzlīme, gorra žurkas fink

Platums 3-9CM
Diametrs 3-9CM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs TS-684-9
Garantijas laiks N/A
Ieteikt Vecums 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Augstums 0.035 CM
Funkcijas N/A
Garums 3-9CM
Svars 0.03KG
Sertifikācija CE, Nav

Uzrakstīt recenziju

10/50gab Žurkas fink Peli, Uzlīmes Mobilo Telefonu, Klēpjdatoru, Bagāžas Ģitāra Gadījumā Skeitborda Velosipēdu, Automašīnu Uzlīmes ir 2021.

10/50gab Žurkas fink Peli, Uzlīmes Mobilo Telefonu, Klēpjdatoru, Bagāžas Ģitāra Gadījumā Skeitborda Velosipēdu, Automašīnu Uzlīmes ir 2021.

Saistītie Produkti:

Giveaways un sūtīt ātri.Ja jūs maksājat jūsu pasūtījuma šodien, jūs varat izmantot papildu uzlīmes un ātra piegāde.Lūdzu, ņemiet vērā,: Jūs varat baudīt tikai tad, ja jūs iegādāties šodien.Sekojiet veikalā un kļūt par ventilatoru no veikala, jūs varat baudīt ātru piegādi un papildu uzlīmes. Lūdzu,
€1.68
Mīļie, paldies, ka nāk uz mūsu veikalu, mums ir daudz interesantu uzlīmes, lai jūs varētu izvēlēties Īpaša piezīme 2. Produkti ietekmē gan ārējie faktori, piemēram, laikapstākļu, gaismas, kameras aprīkojuma, kontrastu, piesātinājumu un tā tālāk.Tur var būt neliela atšķirība
€4.46
wy-plugin-sākums wy-plugin-end Laipni lūgti Manā Auto Piederumi Veikals, Iezīmes 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. Aizsargāt jūsu automašīnas krāsu no skrāpējumiem 3.Izgatavota no premium 6 gadu āra vinila 4.Ātra un viegla montāža 5. Iepakojumā: 1 gab Produkta rāda Piegāde 1.
€1.73
Materiāls:PVC Izmērs:3-8cm Krāsa:Kā picture rādīt Motīvs:Ūdensizturīgs,Nav apgriešana nepieciešama,Visas iepriekš sagriezti,viegli izmantot. Komplektā ietilpst: Grafiti Uzlīmes Bumba .Izlases veidā.Bez atkārtojas. Piemērots:Klēpjdators, Grafiti, Vintage, Decal,
€1.50
Mēs rūpīgi pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas.Kvalitāte ir garantēta!Krāsa: kā attēlā Izmērs: 4-6 cm apm .Materiāls: PVC Iepakojumā ietilpst: 10/50gab Piezīme: Krāsas var nedaudz atšķirties dēļ atšķirīgiem monitoriem.
€1.12