12V Auto Universālā Pusmēness Elektriski Logu Maiņa Komplekts Auto Elektriski Logu Maiņa Auto stiklu Komplektu, Automobiļu Piederumi

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


13.59

€23.02

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Universāls Barošanas Loga Slēdzi 2. Tipa Durvis

Viegli uzstādīt, uzstādīt uz durvju paneļa

Skaista

Piemērots stikla pacēlāji

Pilnīga elektroinstalācijas josta

Dažādu slēdzi veidi ir pieejami

Katrs slēdzis izstaro dzeltenā un zaļā gaisma

Ilgstoša darba dzīves laikā

Produkta Nosaukums: Universal Stilu, Elektriski Logu slēdži 12v

Attiecas uz auto: Universal 12v 24v

Krāsa:Melna + Sarkana

Materiāls:ABS + plastmasas

Iepakojuma Saturs:

3 * slēdzis vadu

1 * slēdzis leņķis (2 slēdži)

1 * slēdzis leņķis (1 maiņa)

1 * instalācijas vadu josta

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.vigante.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.vigante.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: nissan elektriski logu komplekts, vezel elektriski logu maiņa, mitsubishi elektriski logu komplekts, rh elektriski logu maiņa, maruti elektriski logu komplekts, lancer logu komplekts, skoda elektriski logu komplekts, elektriski logu komplekta uzstādīšana, fluence elektriski logu maiņa, frv elektriski logu maiņa

Preces Nosaukums Universāla Stila Elektriski Logu slēdži 12v
Krāsa Melna Sarkana
Attiecas uz auto Universālā 12v 24v
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls ABS plastmasas

Uzrakstīt recenziju

12V Auto Universālā Pusmēness Elektriski Logu Maiņa Komplekts Auto Elektriski Logu Maiņa Auto stiklu Komplektu, Automobiļu Piederumi

12V Auto Universālā Pusmēness Elektriski Logu Maiņa Komplekts Auto Elektriski Logu Maiņa Auto stiklu Komplektu, Automobiļu Piederumi

Saistītie Produkti:

Priekšā, pa Labi/Aizmugurē pa Kreisi/pa Labi, Elektriski Logu Kontroles Slēdzis Mitsubishi Outlander 2013-2018 Montāžas stāvoklis:Fasādes tiesības pasažiera sānu/Aizmugures pa kreisi/pa labi pasažiera pusē
€17.45
Ar ommodities ir jauns.Lūdzu, ņemiet vērā produkta veidu, kas jums ir nepieciešams, pērkot.Šī sadaļa ir modelis produkts.Ir dažādi sufiksus.Mēs visi sastāvam.Lūdzu atstāt mums ziņu par modeli, kas jums nepieciešams.
€2.47
smart fortwo 451 bremžu norādes gaismas slēdzi iepakojums: 1pc
€12.74
Daļa Skaits:68271208AB 68231806AA 68271208AA Der :Jeep Cherokee 2014. - 2020. Gadam Tiešā Nomaiņa pareizu fit un funkciju, ražo tā, lai atbilst vai pārsniedz specifikācijas 100% pārbaudīts uz pārdošanu,var uzstādīt viegli un nodrošina ilgmūžību. Stāvoklis: 100% new Ražotāja
€37.24
12V 24V 5 Banda Auto Laivu Inline Drošinātāju LED Šūpuļzirgs Slēdzis Vadības Panelis Dual Ar Ciparu Voltmetrs USB Lādētāju, Automašīnu ATV Tūristu Apraksts Iezīme: 1.Aizmugurē ar 15A drošinātāju aizsardzības funkciju. 2.iepazīstināja ar transportlīdzekli un jūras uzlīmes, viegli AMATNIECĪBAS.
€38.96
Aizstāj OEM Daļas Numurs: 1J0953235C 1J0 953 235J Piemērots: Par Volkswagen Golf MK4 1997-2006 Par Volkswagen Bora 1998-2005 Par Volkswagen Jetta 1999. Līdz 2004. Gadam Paketē iekļauts: 1 * Slēdzis Piezīme: 1. Lūdzu, pārbaudiet OEM numurs, pirms iegādāties. 2.
€4.26
Apraksts: Gadījumā ātrumkārba atsauces ir 32006-23U6A, ZPN-04077. Tas ir aprīkots ātrumkārba un, ja kļūdains dos zemu motora jaudu. Neizdevās pārslēgties dos zemu motora jaudu, lai pārbaudītu, ja jums ir izdevies pārslēgties vadīt auto, līdz kalna 4. pārnesums un pārvietojiet
€14.74
Ar ommodities ir jauns.Lūdzu, ņemiet vērā produkta veidu, kas jums ir nepieciešams, pērkot.Šī sadaļa ir modelis produkts.Ir dažādi sufiksus.Mēs visi sastāvam.Lūdzu atstāt mums ziņu par modeli, kas jums nepieciešams.
€2.30