Par Suzuki Gladius 400 VISUS SFV 400 Cagiva Raptor 1000 2000. - 2006. Gada Navigator Motociklu Pārnesumu Indikators Touch Vadības Rīku Mērītājs

Recenzijas (0)   |   Uzrakstīt recenziju

Jauns

Pieejams


44.71

€62.97

Piezīme:

Produkta versiju ar montāžas balsteni versiju bez montāžas kronšteins.Lūdzu izvēlieties produktu, kas ir piemērots jums, saskaņā ar savu faktisko situāciju.Lūdzu, ņemiet vērā, ka par produktu skaistumu, produktu ar stiprinājuma kronšteini nav vārdu "Pārnesums", uz augšējā virsmas.

Īpaša Funkcija:

Touch Sensors

Izturīga Konstrukcija

Ātrgaitas Brīdinājums

Auto Spilgtuma Kontrole

Flipping displeja otrādi

Nav nepieciešams samazināt jebkādiem vadiem un nav nepieciešams lodēšanai

Pat tad, ja jums nav palaist motociklu, jūs varat pabeigt produktu uzstādījumi.Noteikšanu var veikt, kad motocikls ir pilnībā apturēta.

Parakstīt Apraksts:

C: Kods Lasījumā firmware versija

L: Mācību pārnesuma pozīcijas

F: Filtrēšana Pielāgojot filtrēšanas (paraugu ņemšanas periods)

b: Spilgtuma Regulēšana jutīgums pret gaismas sensors

H: HSW Augsta Ātruma Brīdinājuma funkcija

E: ESW Dzinēja Ātruma Brīdinājuma funkcija

Otrādi Flipping displeja otrādi

Noklusējumus Atiestatīt visus rūpnīcas noklusējuma vērtībām

Funkcijas:

Stāvoklis:100% Pavisam Jaunu

Gaismas Krāsa: Sarkana/Zila/Zaļa

1-6 Līmenī IP68 Ūdensnecaurlaidīga Rīku displejs

Fakts:

ĀTRI UN PRECĪZI

Tūlītēju un precīzu norādi par izvēlēto pārnesumu (tiesības pēc tam, kad sajūgs ir atbrīvots), lai uzlabotu kontroli un drošību.Paraugu ņemšanas periods var tikt pielāgots, lai veiktu atbildi ātrāk vai lēnāk, atkarībā no tā, shift ātrumu un signāla nosacījumiem.

TOUCH SENSORS

Visus iestatījumus var izdarīt, izmantojot pieskārienu sensoru, tāpēc nav atvēršanu uz mājokli, tas ir pilnībā noslēgta un iekapsulēts jo epoksīda.Pieskārienu jutīga zona ir uz AUGŠU vienības.Tomēr pēc tam, kad plānošanas vienība var uzstādīt pat ar top pusē pie paneļa (izmantojot lipīga spilventiņi iekļauts komplektā) un darbosies pareizi.To var izmantot arī ar izvēles GFYSHIP Mount.

AUTO SPILGTUMA KONTROLE

Displeja spilgtums tiek pielāgots automātiski atbilstoši apkārtējās vides gaismas intensitātei.Jutības sensoru var precizēt izvēlnē.

AUGSTA ĀTRUMA BRĪDINĀJUMA FUNKCIJA

Ja vēlaties, jūs varat iestatīt vienības, lai brīdinātu jūs, kad uzstādīts braukšanas ātrumu un/vai uzstādīt dzinēja ātrums tiek pārsniegts.

IZTURĪGA KONSTRUKCIJA

- Pilna SMT-dizains, iekapsulēts jo epoxy

- Flash atmiņa, lai saglabātu lietotāja uzstādījumi pat ar atvienots akumulators

- Tikai pārbaudīts, augstas kvalitātes komponenti ir iebūvēti

- Katra vienība ir plaši pārbaudītas pirms nosūtīšanas

Uzstādīt:

Par Suzuki SFV400 VISU GADU

Par Cagiva Navigator 2000. - 2006. Gada

Par Cagiva Raptor 1000 2000. - 2006. Gada

Uzstādīšana:

1. Iegūt piekļuvi Rīkiem Pozīcijas Sensors (GPS) savienotājs.

Parasti tas ietver:

- Noņem

- Pacelt vai noņemiet degvielas tvertnes

Meklēt atbilstoša pieslēgvieta uz velosipēda, lai jūsu modeli.

Jūs varat atrast vairāk nekā viens no šī pieslēgvieta saskaņā ar degvielas tvertni.Jums ir nepieciešams viens, kas (parasti) ir Rozā, Zila un Melna/Balta

vadi.

2. Atvienojiet GPS savienotāju.

Pārliecinieties, vai reduktors ir Neitrālā pozīcijā un pagrieziet aizdedzes slēdzi.Pagaidiet dažas sekundes.Neitrāls rādītājs NEDRĪKST būt ieslēgts ar atvienots GPS savienotāju.Pēc tam, kad to apstiprina, pagrieziet aizdedzes IZSLĒGŠANAS, un doties uz nākamo soli.

3. Pievienojiet GFYSHIP sveces ar GPS savienotāju.

4. Pievienojiet GFYSHIP Sarkano vadu ar aizdedzes ķēžu +12V strāvas vads, izmantojot Sarkano vadu pieskarieties pieslēgvietas komplektācijā.

Lietošana: Novietojiet unstripped velosipēdu stieples (funkcija +12V) iekšpusē palaist kanālu.Aizveriet sānu vāciņu, līdz nostiprināts.Nogrieziet lieko garumu, pēc tam ievietojiet unstripped pieskarieties stieple (GIpro Red) pilnīgi un pārbaudiet tās stāvokli.Ievietojiet asmeni (u-contact), un nospiediet uz leju ar pirkstu spiediena.Pēc tam, pilnībā nomākt u-sazināties ar knaibles.Aizvērt eņģēm top vāciņu, līdz nostiprināts.

Jauda ir jābūt, pat tad, kad motors palaist slēdzis ir izslēgts.Mēs iesakām pieskaroties Orange/Green (oranžs ar plānas zaļā krāsā) stieple 2-polu aizmugures bremžu gaismas slēdža savienotājs, vai pie diagnostikas savienotājs.

Izveidota:

Piezīme: Ja ierīce nav norādīta zvejas rīkiem pareizi ar iepriekš noteiktajiem zvejas rīku pozīciju vērtības, kas jums būs nepieciešams, lai sāktu Mācīties procedūru.AUGSTĀKĀ pusi mājokļu ir pieskārienu jutīgas zonas, tāpēc tai jābūt bezmaksas, atstatus no visiem priekšmetiem.Ja vienība ir mount, noņemt to pirmo reizi.

- Ir pārnesumkārba neitrālajā stāvoklī.

- Ir IZSLĒGTU aizdedzi (displejam jābūt tukša).

- Pagrieziet aizdedzes GADA un dzinēja apturēšanas slēdzi, lai PALAISTU vietu (uz displeja vajadzētu rēķināties uz augšu un pēc tam rāda "0").Pagaidiet vismaz 2 sekundes.

- Ar savu rādītājpirkstu (bez cimdiem) piesitiet augšējā pusē vienību un turiet pirkstu, līdz pirmā izvēlne zīme rāda uz augšu.Noņemt pirkstu tagad.

Piezīme: Ja pārnesumkārba tiek pārslēgta uz rīki, tad piekļuve izvēlnes tiks atspējots, pat tad, ja jūs pāreja atpakaļ uz neitrālu.Cikla aizdedzes atslēgu, lai sāktu overIf vienības nenorāda pārnesumus, pareizi, iedarbiniet Auto-Mācību procedūru.

Veikt darbības, kas ir vai nu garāža ar motoru (ielieciet velosipēdu uz pakaļējā kājiņa), vai kamēr izjādes parasti.

Izvēlnē, izvēlieties "L" zīmi un darīt ilgi, piesitiet.

5. Kad jūs redzēt, "1" zīme mirgo, izvēlieties 1. pārnesumu.

"1" zīmi sāk mirgot ātrāk, norādot, ka mācīšanās ir progress.

6. Kad jūs redzēt, "n" (nākamais), zīme, izvēlēties nākamo pārnesumu.Pārnesumu skaits sāk mirgot ātrāk, kad vienība ir mācīšanās, jaunu zvejas rīku atrašanās vietu.

Tagi: spidometrs motociklu xm, badmintons string, kle pārnesumu indikators, avto pārnesumu pārslēgšanas indikators, bremzes cagiva raptor 650, automātiskā motociklu pārnesumu indikators, speedometer tft, gi joe, 250 netīrumi velosipēds, posapies suzuki gladius

Objekta Garumu 0inch
Gaismas krāsa sarkana/zila/zaļa
Postenis Augstums 0inch
Ir nepieciešams, lai uzstādītu
Objektu Platums 0inch
Ūdensnecaurlaidīgs līmenis IP68
Gadu 02 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
Gada 03 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Displeja diapazons 1-6 Rīku Displejs
Postenis Svars 0.28kg
Īpašas Pazīmes 1-6 Līmeņa Displejs
Īpaša Funkcija D Ātrgaitas Brīdinājums
Savienotāja Tips Ir nepieciešams, lai savienotu divas savienotāji un stieples
Materiāla Tips Kā attēlā redzams
Pieteikumu 02 Par Cagiva Navigator
Pieteikumu 01 Par Suzuki SFV400
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Motociklu LCD Elektronikas 6 Ātrumu 1-6 Līmenī Pārnesumu Indikators
Gads 01 Visu gadu
Speciālās Funkcijas Nav nepieciešams samazināt jebkādiem vadiem un nav nepieciešams lodēšanai
Pieteikumu 03 Par Cagiva Raptor 1000
Modeļa Nosaukums Par Suzuki
Īpaša Funkcija C Auto Spilgtuma Kontrole
Īpaša Funkcija B Touch sensors
Postenis Diametrs 0cm
Zīmola Nosaukums GFYSHIP
Īpaša Funkcija E Izturīga Konstrukcija

Uzrakstīt recenziju

Par Suzuki Gladius 400 VISUS SFV 400 Cagiva Raptor 1000 2000. - 2006. Gada Navigator Motociklu Pārnesumu Indikators Touch Vadības Rīku Mērītājs

Par Suzuki Gladius 400 VISUS SFV 400 Cagiva Raptor 1000 2000. - 2006. Gada Navigator Motociklu Pārnesumu Indikators Touch Vadības Rīku Mērītājs

Saistītie Produkti:

LED Motociklu Black Tahometrs+Odometra Spidometra Rādītājs Ar Balsteni ▲Specifikācija: Modeļa numurs: 629871 Produkta nosaukums: spidometra rādītājs 2 in 1 spidometra rādītājs: Tahometrs, un Odometra Materiāls: Nerūsējoša tērauda korpusa ar stikla augšpusē Krāsa:
€21.24
Runleader RL-HM032B Self Powered Dzinēja Digitālā Apkopes Atgādinājums Tahometrs, ir tahometrs, motorstundu skaitītājs, servisa taimeri, darba taimeris , Programmējams max RPM atgādinājums un aizmugurgaismojuma režīmu izvēles.Nomaināms akumulatora Atslēgšanas funkciju un ūdensizturīgs dizains. MULTI-FUNKCIJU,
€28.05
Jauns Spidometrs, Odometrs, Zemākas Skaitītāja Vāks YAMAHA YBR 125 YBR125 ED 2005. - 2009. gadam body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px;
€11.34
Aizzīmju Punktiem: 1、Pilnībā Ūdensizturīgs: taimeris ir pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs stundu skaitītājs. 2、Faktisko Pieteikums: Šis taimeris var tikt piemērots visiem benzīna dzinējiem. 3、Vibrācijas Indukcijas: Vibrācijas indukcijas dizains, tikai nepieciešams uzstādīt
€12.30
Funkcijas: 100% Brand New, Nekad Nav Uzstādīts, Augstas Kvalitātes Ātra un vienkārša uzstādīšana-sveces vadu savienot tieši jūsu velosipēds OEM sveces Aizsargāt jūsu spidometrs no sabojāt vai saskrāpēt Izmantot ABS materiāla, lai uzlabotu čaumalas cietību un stabilitāti, Augstas
€42.51
Paskaidrojiet,: Conditon: 100% Pavisam Jaunu Materiāls: Standarta mašīnbūves materiāli, Pelējuma, kas veido Installtion: viegli uzstādīt. Specifikācijas: 3D skenēšanas modelēšana Krāsa: Kā parādīts attēlā Augstas klases kvalitātes un ļoti izturīga,
€5.75